Jump to content
Viper4

Bering Highland

Recommended Posts

Παιδιά αν θυμάστε έψαχνα να βρω ένα πολύ φθηνό δερμάτινο που να μην είμαι σαν τον Power ranger όταν το φοράω...

Είχα δει το Highland της Βering και μου άρεσε...

Πήγα να το δοκιμάσω και μου άρεσε και πάνω μου. Η τιμή του στην Ελλάδα είναι 390... μου το άφηναν 360...

είπα να ψάξω στο νετ... εκεί το βρήκα σε πάρα πολλά καταστήματα γύρω στα 269!!!

Τελικά το βρήκα σε ένα Ισπανικό κατάστημα στην εξευτελιστική τιμή των 175 ευρώ!!! Ναι καλά καταλάβατε 1 7 5 !!!

Με τόσα ούτε κορντούρα δεν παίρνεις..

Και όχι μόνο αυτό αλλά τα μεταφορικά ήταν δώρο!!!

Το παρήγγειλα και σε μια βδομάδα ήταν σπίτι μου!! Χθες λοιπόν το παρέλαβα!!!!

για τσεκάρετέ το!!! έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!! http://www.automotoracing.com/shop/descrip...e=0&id=4706

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωραιος!!!!!!!Πολυ καλο το μπουφανακι!!!!! Καλοφορετο!!!! :) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προστατευτικό πλάτης, παίζει? Από επένδυση τι έχει...αφαιρούμενη? Ωραίο φαίνεται πάντως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ κάλο μπουφάν, το έχω εδώ και 3 χρονιά καλοφόρετο (εγώ το είχα πάρει 240 τότε και μάλλον τώρα θα το πάρω από τα ισπανακια στην τρελή αυτή τιμή!!). πρόσφατα σε πτώση σε συνδυασμό με κράνος την έβγαλα αγρατζούνιστος. είναι και πολύ διακριτικό ε χτυπάν φιλικά στον ώμο και όλοι κάνουν 'ωχ τι είναι αυτό στον ομο σου' (το προτατευτικο)

ΑΛΞ δεν έχει άλλα έχει θήκη ώστε να βάλεις εσύ αν θες :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιο κ ενδιαφερων!!

αυτο τον καιρο ψαχνομαι κ εγω!!

αν το παρεις γραψε για τις εντυπωσεις!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω αυτο εχω και με εχει βγαλει ασπροσωπο ^_^

Αλλα το πηρα κανα 400 πριν πολυ καιρο <_<

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Προστατευτικό πλάτης, παίζει? Από επένδυση τι έχει...αφαιρούμενη? Ωραίο φαίνεται πάντως!

Έχει προστατευτικά της Knox πάνω... Στην πλάτη που το άνοιξα και το είδα είναι ένα ούτε αφρός ούτε κόκκαλο... κατι ενδιάμεσο... Καλό μου φάνηκε πάντως και δεν με ενοχλεί καθόλου!!!

Γενικά μου φαίνεται πάρα πολύ καλής ποιότητας!

Έχει επένδυση αλουμινίου αφαιρούμενη. Αλλά δεν μου φάνηκε και πάρα πολύ ζεστό, όχι τουλάχιστον όσο το περίμενα... 2 μέρες τώρα που το φοράω δεν κρύωσα καθόλου αλλά δεν ζεστάθηκα όπως περίμενα και αυτό με βάζει σε σκέψεις για το πόσο θα κρυώνω σε παγωμένο καιρό...

Πάνε σε ένα μαγαζί με bering και δοκίμασέ το για να δεις το νουμεράκι και μετά μπες και τζίμπα το!!! Για 175 ευρώ μην το σκέφτεσαι καν!!! Και αν δεν σου κάνει το νούμερο δέχονται να τους το στείλεις πίσω και να σου αλλάξουν το νούμερο με τα μεταφορικά την δεύτερη φορά φυσικά χρεωμένα σε σένα!!!

Και κάτι κορντούρες που είδα στο σάιτ και που είδα και εδώ στην Ελλάδα έχουν τεράστια διαφορά στην τιμή!!! Οπότε γενικά είναι πολύ φθηνό κατάστημα! και από την στιγμή που για την ευρωπαϊκή ένωση έχουν δωρεάν τα μεταφορικά για αγορές άνω των 100 ευρώ σκοπεύω να το εκμεταλλευτώ στο μέλλον!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα κρυωνεις καθολου παντως στην δουλεια παω με πουκαμισακι απο μεσα ακομα και αν ειναι για χιονι ;)

Για μεγαλυτερη διαδρομη με ενα κατι ποιο ζεστο πιστεψε αρχιζεις και ζεσταινεσαι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν θα κρυωνεις καθολου παντως στην δουλεια παω με πουκαμισακι απο μεσα ακομα και αν ειναι για χιονι ;)

Για μεγαλυτερη διαδρομη με ενα κατι ποιο ζεστο πιστεψε αρχιζεις και ζεσταινεσαι..

Ένα ισοθερμικό βαζικά και είσαι άρχοντας :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά... τον προβληματισμό μου για το κρύο τον είπα γιατί με την κορντούρα την Revit που έχω όταν βαζω την θερμική επένδυση μέσα στην πόλη ζεσταίνομαι με τέτοιο καιρό ενώ με αυτό ήμουν απλά οκ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο μιχαλη,ειναι πολυ ωραιο και διακριτικο,πως εβγαλες ακρη ομως με τα ισπανικα γιατι εχει καλες τιμες και θελω να ψωνισω κατι αλλα δεν βρισκω επιλογη για αγγλικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλοριζικο μιχαλη,ειναι πολυ ωραιο και διακριτικο,πως εβγαλες ακρη ομως με τα ισπανικα γιατι εχει καλες τιμες και θελω να ψωνισω κατι αλλα δεν βρισκω επιλογη για αγγλικα

Viper4 είσαι πολύ σωστό άτομο :_thumbsup: . Ψήνωμαι και εγώ τώρα για το Bering Highland. Τρεληηή ευκαιρία !!!

Παιδιά μην το σκέφτεσται τσιμπίστε το!!! Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοια τιμή!!! Είναι προσφορά μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Bloody ισπανικά ούτε εγώ ξέρω, αλλά ξέρω κάποια γαλλικά... και εκτός αυτών τους έστειλα email στα αγγλικά και μου απάντησαν αμέσως και μου έδωσαν οδηγίες για το πως θα κάνω την παραγγελία στα Ισπανικά. Δηλαδή που πατάω κλπ...

Επίσης αν δεις η σελίδα πάνω δεξιά έχει το google translate. Βέβαια όπας πας να κάνεις την παραγγελία με το που το πατάς θα σου αδειάζει το καλάθι. Γι'αυτό και είναι χρήσιμες εκεί οι οδηγίες που θα σου δώσουν ώστε να την κάνεις στα Ισπανικά... Χρειάζεσαι μόνο μια πιστωτική ή χρεωστική (όπως χρησιμοποίησα εγώ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:D :D :D

Μολις ειδα το μαγαζι με επιασαν τε γελια, θυμηθηκα το ταξιδι περυσι http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=16547

Οπως βλεπετε εδω ψωνισα απο εκει...

p6140183.th.jpg

Το μαγαζι ειναι στην Ανδορα δεν ειναι Ισπανια και το site εχει ανοιξει κανενα εξαμηνο(μου εστειλαν email)

Οταν πρωτοανοιξαν το site ητανε πολυ ακριβοτεροι απο τις τιμες που ειχαν στο μαγαζι και του εστειλα email και του το ειπα πριν απο κανενα μηνα μου απαντησαν οτι ειχε γινει λαθος στις τιμες και το εφτιαξαν.

ΑΝΔΟΡΑ RULESS Στα ψωνια!!!!!! Shoel multitec το πηρα απο εκει 270eur μαζι με προικα που δεν την δινουν εδω (2 ζελατινες εξτρα,1μια διαφανη και μια σκουρα για τον ηλιο, αυτα που μπαινουν μπρος πισω για τον αερα κλπ)

Τροποποιήθηκε από τον paitos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με βλεπω να ξανα παρω το ιδιο μιας και προεκυψε,ξερει κανεις αν ειναι μονο για λιγο η προσφορα στο συγκεκριμενο??

Η γενικα εχει καλες τιμες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικότερα εχει καλές τιμές από ότι είδα σε όλα σχεδόν τα προϊόντα, αλλά αυτό συγκεκριμένα το έχουν σε προσφορά.. τώρα για πόσο θα το έχουν δεν ξέρω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλό μπουφανάκι! Διακριτικό και πλήρες! Καλοφόρετο!

(και το site πολύ καλό εύρημα! ;) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα πήγα και προβάρισα ένα τέτοιο να δω το νούμερο (Large είμαι :D )

To μπουφανάκι πάντως λέει πολλά! Ειδικά για 175? που το δίνουν τα Ισπανάκια, λέει τρελά. 390? μου ζήτησαν στο μαγαζί που πήγα :blink:

Το σκέφτομαι γμτο, αν και δεν έχω άμεση ανάγκη για δερμάτινο. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα