ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Ψάχνοντας κάτι άλλο, έπεσα σε ένα φόρουμ (άσχετο με μοτοσυκλέτες) που είδα αυτό το παιχνίδι κι είπα να το ρίξω κι εδώ. Βαθμολογήστε λοιπόν από το 0 έως το 10 (0=χάλια, 10=κορυφαία) την υπογραφή του από πάνω σας. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Με άριστα το 10 σου βάζω 8! Μου αρέσει πολύ το νόηματων φράσεων και θα σου έβαζα 10 αν δεν ήταν αυτός ο γύφτος που μου σπάει τα νεύρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Ωραιο το αυτοσχεδιο γνωμικο. Συμφωνω και εγω. Οποτε με αριστα 10 ενα 9 το εχεις "χαλαρα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Με άριστα το 10 σου βάζω 8! Μου αρέσει πολύ το νόηματων φράσεων και θα σου έβαζα 10 αν δεν ήταν αυτός ο γύφτος που μου σπάει τα νεύρα!!! Αυτός ο γύφτος είναι ο Γιάννης Σερβετάς από τους ΑΜΑΝ σε ένα σκετς που είχαν κάνει παλιότερα (Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα, και την θέλουμε :lol: ) Για την δικιά σου βάζω 10 γιατί έτσι είναι! Edit: Fournari μιας και μου έκατσες εσύ από πάνω και δεν πρόλαβα, σου βάζω 5. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Είσαστε όλοι κάγκουρες!!!! :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 10 με τόνο!!! και υποτροφία!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) και εγω 10 με τονο γιατι λεει κατι σωστο......μην σου πω οτι στην εθνικη μπορεις να πας και με 250 :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2008 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Edit: Fournari μιας και μου έκατσες εσύ από πάνω και δεν πρόλαβα, σου βάζω 5. 5 μονο; Με ριχνεις! :D :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 ετσα και ετσα... ευτυχεισμενοι ημαστε και καλα... φραγκα μας λοιπουν :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) χμμμμ.... Βάζω ένα 6 στον Hlias γιατι είναι σημαντικές οι ευχές που δίνει ...δε βάζω παραπάνω γιατί θα το προτιμούσα κάπως αλλιώς διατυπωμένο. ;) Με πρόλαβε ο Αlarm...οπότε του δίνω ένα 8 καθαρό, μη σου πω και 8,7 γιατί είναι και γ@μω τις φωτο...όλοι θέλουμε κίνητρο καμιά φορα άλλωστε!! :lol: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2008 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ioannis_Big 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) Στέφανε το 10 το αξίζεις. Amanda με πρόλαβες σου βάζω 8 για το λόγο πιστεύω ότι δεν ξέρουν όλοι αγγλικά και δεν καταλαβαίνουν τι γράφεις. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2008 από τον Ioannis_Big Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) δεν βαζουμε βαθμο??? καλα και εγω ελεγα να σου βαλω 7 για την εικονιτσα :P .... δεν θα εβαζα 10 γιατι δεν ειναι ομορφη η γυναικα :P :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2008 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 εμένα καλέ γιατί με προσπεράσατε .................... είμαι αόρατη!?!? :huh: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) Οπως τη βλεπω τη δουλεια καποιοι αλλαξαν και υπογραφη μετα απο τη δημιουργια αυτου του θεματος προκειμενου να αποκομισουν υψηλες βαθμολογιες :D :D Και εις ανωτερα!!! Τροποποιηση: Αμαντα εγω ξαναποσταρα χωρις να σε δω "συγνωμη" Για τη δικια σου υπογραφη βαζω 9 με τονους'''''''''''''''''' Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2008 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Τροποποιηση: Αμαντα εγω ξαναποσταρα χωρις να σε δω "συγνωμη" Για τη δικια σου υπογραφη βαζω 9 με τονους'''''''''''''''''' :D :D μόλις σε βρω απο πάνω μου θα σε βαθμολογήσω και γω.... Στέφανε το 10 το αξίζεις. Amanda με πρόλαβες σου βάζω 8 για το λόγο πιστεύω ότι δεν ξέρουν όλοι αγγλικά και δεν καταλαβαίνουν τι γράφεις. Οκ τωρα το δα... εχεις ενα δικιο........χμμμ! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 6 και πολύ βάζω γιατί αυτά τα γνωμικά δεν μου αρέσουν καθόλου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Στο Viper βαζω 8 για τη υπογραφη του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 8!!!! είναι πετυχημένα και αστεία τα 4 αναλυτικά των αυτοκινητοβιομηχανιων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 8!!!! είναι πετυχημένα και αστεία τα 4 αναλυτικά των αυτοκινητοβιομηχανιων! Τα πολυ ψαγμενα λογια μου τη σπανε επειδη δεν εχουν νοημα και δεν τα καταλαβαινω οποτε...... 6 επειδη εισαι και mybiker οχι τιποτα αλλο... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Ετσι ετσι ζουγκλα !!! 7... Εγω ξαναγραφω επειδη θελω παλι κομπλιμααααααααα χεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τα πολυ ψαγμενα λογια μου τη σπανε επειδη δεν εχουν νοημα και δεν τα καταλαβαινω οποτε...... 6 επειδη εισαι και mybiker οχι τιποτα αλλο... :P Ρε συ σου βαζω και γω 6...γιατι δε το πιανω ακριβως πως το εννοεις το jungle ....λες να μαι ξανθια!?!?!?! :lol: Βασικά η υπογραφή μου είναι (ο αγαπημενος μου) στίχος από τραγούδι ......(για να μη λέτε οτι ειναι δικο μου ... :P ) στον georgis4 πηγαινε αυτο ε!!! alarm................συγκρατησου παιδι μου! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2008 από τον amanda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ioannis_Big 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Καί εγώ σου βάζω 6 γιατί δεν βλέπω πουθενά την ζούγκλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 Καί εγώ σου βάζω 6 γιατί δεν βλέπω πουθενά την ζούγκλα. Θα σου εβαζα 9 αλλα επειδη χρειαζεσε γυαλια σου βαζω 7! :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 10 ston ioannis _ Big!!! Μεγάλη κουβέντα φίλε... ;) Ρε παιδιά....εξηγήστε μου κάποιος και μενα ..τι εννοει με το "welcome to the jungle"!?!?!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2008 10 με τόνο και κρεμμύδι..... :P :P :D επίσης 10 ασυζητητί.................... και ερωτώ τίνος είναι !?!?!??!?! (ποίημα έτσι !?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες