Jump to content
black_hawk

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Recommended Posts

Γραμμα του Γιαννακη (Παναγιωτιδη) στον Αγιο Βασιλη

29 – 11 - 2007

Αγαπητε Αγιε Βασιλη

Φερε μου σε παρακαλω μια μεγαλη μηχαναρα με πλοπελα BMW την λενε αλλα να μην σπαει γιατι αυτο το κακο παιζακι ο Φιωτακης :taz: ολο με κοροϊδευει και εγω ζεν εχω αλλες πιτσες να φαω και κλαιω. :cry2:

Σε παρακαλω Αγιε Βασιλη

Τελος Αγιε Βασιλη κανε να χαλασει ο Πηγασος αυτουνου του κακου Φιωτακη :angry: για να μαθει να μην μας κολοϊδευει εμας ολα τα παιζακια που εχουμε BMW :taz:

edit:αλλαξα το ονομα γιατι καποιοι θεωρουν πλακα μονο οταν αυτοι την κανουν οχι οταν την δεχονται.

Τροποποιήθηκε από τον GFiotakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γραμμα του Γιαννακη (Παναγιωτιδη) στον Αγιο Βασιλη

29 – 11 - 2007

Αγαπητε Αγιε Βασιλη

Φερε μου σε παρακαλω μια μεγαλη μηχαναρα με πλοπελα BMW την λενε αλλα να μην σπαει γιατι αυτο το κακο παιζακι ο Φιωτακης :taz: ολο με κοροϊδευει και εγω ζεν εχω αλλες πιτσες να φαω και κλαιω. :cry2:

Σε παρακαλω Αγιε Βασιλη

Τελος Αγιε Βασιλη κανε να χαλασει ο Πηγασος αυτουνου του κακου Φιωτακη :angry: για να μαθει να μην μας κολοϊδευει εμας ολα τα παιζακια που εχουμε BMW :taz:

edit:αλλαξα το ονομα γιατι καποιοι θεωρουν πλακα μονο οταν αυτοι την κανουν οχι οταν την δεχονται.

:lol: :lol: :lol:

Κρίμα, με τον Θανάση ταίριαζε καλύτερα :_innocent: :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα ζητήσω απ τον Σάντα Μπίλ να μου φέρει φέτος δρόμους στην Ελλάδα χωρίς μπαλώματα και λακούβες. -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γραμμα του Δον Φιωτακόνε στον Αγιο Βασιλη

Αγαπητε Αγιε Βασιλη

Φερε μου σε παρακαλω 'ενα εισητήριο για γερμανία να πάω να γνωρίσω το παιζάκι που έχει μια μηχανή που σπάει λες και ειναι πορσελανη αλλα εχει μια πιτσαρια!

Σε παρακαλω Αγιε Βασιλη βάλε το χερι σου να ειναι ανοιχτή η πιτσαρία γιατί θα μπω μεσα και θα του φάω όλο το μαγαζί... και μετά δεν θα μπορεί να με πιάσει γιατί η μηχανή του δεν θα παίρνει μπρος. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράμμα του Καραμελάκια, ή Κουστώ, ή costaeu4, στον Άγιο Βασίλη

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Σε παρακαλώ Άγιε Βασίλη μου, κάνε κάτι για να απαλλαγώ φέτος απ' αυτό το χαρχάλι το γιαπωνέζικο, που λέγεται Β-στρώματεξ.

Ένταξει, έκανα μια βλακεία και πήγα στο πρώτο μαγαζί που βρήκα μπροστά μου και αγοράσα το πρώτο μηχανάκι που είδα.

Γυάλιζε και λίγο, είχε και πολλά, κυκλοφορούσαν άπειρα και είπα "όλοι αυτοί κάτι θα ξέρουν".

Να όμως, καλέ μου Άγιε Βασίλη, που πραγματικά την πάτησα.

Σε παρακαλώ φέτος κάνε μου ένα δώρο που σίγουρα θα ζητήσαν όλοι οι μερακλήδες του Ντουνιά.

Σε θερμοπαρακαλώ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΝΑ TIGER 955i, (ξέρεις σαν εκείνο του spypetr)........ :_zeppelin: :_zeppelin:

Αγρίνιο (ή αλλιώς πόλη του φωτός) 30-11-2007

Ο Αιτών

Καραμελάκιας, ή Κουστώς, ή costaeu4,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράμμα του Κατάσκοπου, ή Πipert, ή spypetr, στον Άγιο Βασίλη :grin:

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Σε παρακαλώ Άγιε Βασίλη μου, κάνε κάτι για να απαλλαγώ φέτος απ' αυτό το χρέπι το τρίουμφ, το στρουμφ που λέγεται τιγρης.

Ένταξει, το παραδέχομαι που έκανα μεγάλη μαλακία που έδωσα τη vfr και πηρα αυτο το χρέπι που οδηγώ τωρα.

Ήταν και κόκκινο, κόστιζε και μια περιουσία στα σέρβις και οδηγεί και ο Έλτον Τζων το ίδιο.

Όμως, καλέ μου Άγιε Βασίλη, βάλε το χεράκι σου να πεισθεί ο κουστώ ότι το γιαπωνέζικό του δεν είναι καλό έτσι ώστε να του πουλήσω εγώ το χρέπι μου και να ξαναπάρω μια vfr να δω κι εγω άσπρη μέρα. Σε παρακαλώ Αγιε μου Βασίλη κανε γρηγορα γιατί δεν τον αντέχω τον αγγλικό κουβά άλλο...

YΓ. Και μια gsxr1000 θα ήταν ηδονή επίσης.

Μπουγατσούπολη 30-11-2007

Ο Σύντροφός σου

Πipert

Τροποποιήθηκε από τον costaeu4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράμμα του Veligeka, ή Πιπινοκυνηγό, ή Χαγιαμπουσοφάγο, στον Άγιο Βασίλη

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Σε παρακαλώ Άγιε Βασίλη, που είσαι και συνονόματος, φέτος φέρε μου μία δεξαμενή Βενζίνα, ξέρεις από 'κείνη την αμόλυβδη.....

Το περσινό δώρο που έκανες, καλό είναι δε σε λέω, αλλά έχει μάλλον τρύπιο ρεζερβουάρ.

Ακόμα θα ήθελα να σε ζητήσω άλλη μία χάρη.

Σε παρακαλώ, χάλασε όλα τα Χαγιαμπούσα που υπάρχουν ανά την υφήλιο γιατί το βράδυ βλέπω εφιάλτες, ότι με περνάνε ένα, ένα, απ' την εξωτερική.....

Σε παρακαλώ φέρε μου ένα Ευρωπαϊκό-Αληθινό μηχανάκι, γιατί αυτό που έχω είναι ένα χαρχαλογιαπωνέζικο και σε κάθε βόλτα με ξεφτιλίζουν όλοι οι κουλοί με τα Ευρωπαϊκά......

Α, θα ήθελα κατά προτίμηση ένα TIGER 955i, ξέρεις σαν εκείνο που καβαλάει ο spypetr.......

Σελεμελούπολη 30-11-2007

Ο Αιτών

Veligekas, ή Πιπινοκυνηγός, ή Χαγιαμπουσοφάγος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράμμα του spypetr, ή Γατολάτρη, ή κατάσκοπο, στον Άγιο Βασίλη..............

Moscow Friday 30/11 /2007

Дорогой камрад Santa Claus, Iий wan' t для рождества новый флаг СССР. И ZX -10R Kawasaki. Самые лучшие мотоциклы всегда делали. Пошлите мои отношения к Сталин и Marx в мире умерших и пожалуйста дайте прочность и силу к президенту греческий коммунистическаяа партия (K.K.E), Mrs. Aleka Papariga. Мы должны воевать для наших прав, камрадов!!!!!

Салют!!!!!!

SpyPetr

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :yahoo: :yahoo: :yahoo:

(Μετάφραση απο Systran)

ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ...........

Moscow Friday 30/11 /2007

Dear comrade Santa Claus,

I wanʼt for Christmas a new flag of U.S.S.R. And a ZX -10R Kawasaki. The best motorcycles ever have made. Send my regards to Stalin and Marx in the world of dead and please give strength and power to the President of the Greek communist party (K.K.E), Mrs. Aleka Papariga. We must fight for our rights, comrades!!!!!

Salute!!!!!!

SpyPetr

:rotfl: :rotfl: :worthy: :P :P

Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγιε Βασιλη κανε σε παρακαλω κι αλλους μοτοσυκλετιστες να αποκτησουν V-strom για να μην μου ζητανε συνεχεια βολτα και ζηλευουν και στεναχωριουνται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αγιε Βασιλη κανε σε παρακαλω κι αλλους μοτοσυκλετιστες να αποκτησουν V-strom για να μην μου ζητανε συνεχεια βολτα και ζηλευουν και στεναχωριουνται
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

ελα !!! ελα!!! μην κανεις ετσι .....ρε παιδια ελεος δωστετου ενα V-STROM να γουσταρει !!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γραμματεία Αγίου Βασιλείου

Διαχείριση Ανθρώπινων πόρων

Τομέας πρωτοχρονιάτικων δώρων

Τμήμα Δημοσίων σχέσεων

Προς κους Kosteu, Spyptr, Veligega

Ο Αη Βασίλης επιθυμεί να σας καταστήσει γνωστό ότι,

1. Δεν μπορείτε κάθε χρόνο να του ζητάτε ότι μαλακία σας κατέβει στο κεφάλι

2.Τα χάρβαλα που του ζητήθηκαν επιδόθηκαν αρμοδίως και η Αγιότης του ουδεμίαν ευθύνην φέρει δια την τραγωδία που βιώνετε

3. Η αίτηση δώρων απαιτεί περίσκεψιν και υπευθυνότητα καθότι τα ακατονόμαστα V Strom έχουν καταντήσει σούπα, σαν τις Μπάρμπι τις Χριστουγεννιάτικες (κάθε ξεμωραμένο έχει από ένα), τα Tiger 955i κυκλοφορούν μόνο σε απαίσιους χρωματισμούς εμπνευσμένους από παραδοσιακά σκωτσέζικα σώβρακα και τα ZZR 1400 δεν πρόκειται να στρίψουν στον αιώνα τον άπαντα, όσο κι αν μεσολαβήσει ο ίδιος ο 'Αγιος στη μεγαλοθυμία Του (δοξασμένο τ' όνομά Του)

4.Ο 'Αγιος δεν πρόκειται φέτος να δεχθεί γράμματα, προσευχές και ικεσίες καθόσον οι τάρανδοι έχουν κατέλθει σε απεργία με αφορμή το ασφαλιστικό στο Βόρειο Πόλο και με την ευκαιρία ζητούν επίδομα σανού και καρότων, επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών με επιχείρημα ότι η σύμβασή τους υπεγράφη με δεδομένη τη μεταφορά παιχνιδιών και ο στυγνός εκμεταλλευτής (κατά την ανακοίνωση του σωματείου τους ) 'Αγιος μεταφέρει πλέον μοτοσικλέτες στο έλκηθρο. Το κίνημα υποκινήθηκε από γνωστούς Μεσογειακούς Κνίτες μεταμφιεσμένους σε νάνους που κατέφθασαν στο Βόρειο Πόλο το καλοκαίρι, άμα τη λήξη των φοιτητικών κινητοποιήσεων εν Ελλάδι.

Μετά τιμής

Αγία Βασίλω

Υπεύθυνη δημοσίων Σχέσεων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γραμματεία Αγίου Βασιλείου

Διαχείριση Ανθρώπινων πόρων

Τομέας πρωτοχρονιάτικων δώρων

Τμήμα Δημοσίων σχέσεων

Προς κους Kosteu, Spyptr, Veligega

Ο Αη Βασίλης επιθυμεί να σας καταστήσει γνωστό ότι,

1. Δεν μπορείτε κάθε χρόνο να του ζητάτε ότι μαλακία σας κατέβει στο κεφάλι

2.Τα χάρβαλα που του ζητήθηκαν επιδόθηκαν αρμοδίως και η Αγιότης του ουδεμίαν ευθύνην φέρει δια την τραγωδία που βιώνετε

3. Η αίτηση δώρων απαιτεί περίσκεψιν και υπευθυνότητα καθότι τα ακατονόμαστα V Strom έχουν καταντήσει σούπα, σαν τις Μπάρμπι τις Χριστουγεννιάτικες (κάθε ξεμωραμένο έχει από ένα), τα Tiger 955i κυκλοφορούν μόνο σε απαίσιους χρωματισμούς εμπνευσμένους από παραδοσιακά σκωτσέζικα σώβρακα και τα ZZR 1400 δεν πρόκειται να στρίψουν στον αιώνα τον άπαντα, όσο κι αν μεσολαβήσει ο ίδιος ο 'Αγιος στη μεγαλοθυμία Του (δοξασμένο τ' όνομά Του)

4.Ο 'Αγιος δεν πρόκειται φέτος να δεχθεί γράμματα, προσευχές και ικεσίες καθόσον οι τάρανδοι έχουν κατέλθει σε απεργία με αφορμή το ασφαλιστικό στο Βόρειο Πόλο και με την ευκαιρία ζητούν επίδομα σανού και καρότων, επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών με επιχείρημα ότι η σύμβασή τους υπεγράφη με δεδομένη τη μεταφορά παιχνιδιών και ο στυγνός εκμεταλλευτής (κατά την ανακοίνωση του σωματείου τους ) 'Αγιος μεταφέρει πλέον μοτοσικλέτες στο έλκηθρο. Το κίνημα υποκινήθηκε από γνωστούς Μεσογειακούς Κνίτες μεταμφιεσμένους σε νάνους που κατέφθασαν στο Βόρειο Πόλο το καλοκαίρι, άμα τη λήξη των φοιτητικών κινητοποιήσεων εν Ελλάδι.

Μετά τιμής

Αγία Βασίλω

Υπεύθυνη δημοσίων Σχέσεων

:clapping2: :clapping2: :clapping2::2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα τότε θα το στείλω το γράμμα μου στον Θεο

:P Γατι εμεις η ζουζουροβιοι μιλάμε με τον πατέρα μας τον θεο!!1Ναι ναι ναι

ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΡΙΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΡΕ!!!!!!

Για τα αλλα που ονομάζεις δεν ξέρω

χαχαχαχχα . Προφανώς όχι

Για τον Φιωτάκη θα κάνεις τπτ Αγιε Βασίλη να πάρει κανα σωστο μοτόρι? Που όλο κλαίει γιατι τον κοροιδεύουν τα αλλα παιζάκια?Επειδη μένει πάντα τελευταίος με το ψωράλογο του?

Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράμμα του thunderosauru, ή αλλιώς του λαδοκράτορα από τον Βορά, στον Άγιο Βασίλη

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Σε παρακαλώ Άγιε Βασίλη μου, φέρε μου φέτος τα Χριστούγεννα, τις άγιες τούτες μέρες, ένα μηχανάκι που να μη καίει λάδι.

Αυτό που έχω, μ' αρέσει δε λέω, αλλά σε κάθε μου ταξίδι πρέπει να κουβαλάω πολλά λίτρα λάδι, κάτι που το βαραίνει, με αποτέλεσμα να με περνάν τα άλλα τα μηχανάκια για πλάκα.

Βέβαια, εγώ έχω βρει πολλές εναλλακτικές για να διασκεδάσω το υποτιθέμενο πρόβλημα.

Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που χρησιμοποίησα το κάρτερ μου ως φρυτέζα. :rolleyes:

Ο άσπρος καπνός επίσης με κάνει και φαίνομαι κάτι σαν μυθικό πλάσμα της ασφάλτου, κάτι σαν ghost rider....... :devil:

Φυσικά θα προτιμούσα και εγώ, ένα TIGER 955i, ξέρεις σαν του spypetr...... :_w00t:

Σε περίπτωση που έχεις βέβαια προβλήματα, από ενδεχόμενες κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό των ταράνδων και επειδή γνωρίζω ότι θα έχεις πολλά TIGER στο έλκυθρό σου, τουλάχιστον φέτος φέρε μου έναν τόνο λάδι ημισυνθετικό 15/50, γιατί θέλω να πάω ένα ταξιδάκι στην Ευρώπη.

Μη μείνουμε και από λάδι..... :_zeppelin:

Παρακαλώ το αίτημα μου να γίνει δεκτό.

Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

Λαδούπολη

1-12-2007

Ο Αιτών

thunderosaurus, ή αλλιώς λαδοκράτορας

Τροποποιήθηκε από τον spypetr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αξιότιμε ουράνιε αυτοκράτορα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου

ʽΑκι Χίτο,

φρικτά μεταμελημένος και έρπων ως ταπεινός σκώληξ, φιλώ την σεπτήν χείρα σου. Στο πρόσωπό σου εκφράζω τον θαυμασμό μου στην Ιαπωνική μεγαλοφυή, μηχανολογική έμπνευση και στην οικουμενική προσφορά των ταπεινών υπηκόων σου στο διεθνή μοτοσικλετισμό.

Αμάρτησα, ω ουράνιε ευεργέτη. Ναι! Αμάρτησα, το ομολογώ με συντριβή! Μετά από μια ευτυχισμένη συμβίωση ετών με πολύτιμα μαργαριτάρια της ιαπωνικής τεχνολογίας ξέπεσα σε ένα μιαρό, ποταπό, μαντζουνάτο στις στροφές, με εμφάνιση νυχτικιάς ανέραστης συμπεθέρας, παρταλοειδές, αφόρητο, χλεμπονιάρικο και ανεπρόκοπο Triumph τεχνολογικής γενεάς Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου. Το μόνο που ζητούσα ο δυστυχής ήταν ένα ζευγάρι θερμαινόμενα γκριπς. Και μαζί με αυτά –ωιμέ- βρέθηκα αναβάτης του ακατονόμαστου…

Ζω ένα δράμα! Είμαι καταδικασμένος να κυνηγώ με το πικρό αίσθημα της απελπισίας, διακτινιζόμενα ιαπωνικά, που με τη χάρη γκέισας, την ευελιξία σενσέι με σαρανταπέντε νταν και τη δύναμη δοξασμένου σαμουράι, περνούν από πάνω μου σε στροφές και ευθείες. Ο χριστιανός ʽΑγιος Βασίλης, γνωστός γραφειοκράτης, αδιαφορεί παγερά για την κόλαση που περνώ καθημερινά. Και αρνείται να μου δώσει πίσω το τιμημένο VFR που μου στέρησε η άδικη μοίρα.

Εναποθέτω τις τελευταίες ελπίδες μου σε εσέ. Το μόνο που θα μπορούσε να παρηγορήσει την ταλαιπωρημένη ψυχή, το βασανισμένο σαρκίο και την καθημαγμένη μου αξιοπρέπεια είναι η οδήγηση του λατρευτού μου VFR, και ας είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω στην μοτοσικλετιστική μου σταδιοδρομία.

Προσβλέπων στη μεγαλοθυμία και το έλεός σου

Ο ανάξιος και ταπεινός μοτοσικλετιστής

Spypetr

Επισυνάπτεται έγγραφη, ενυπόγραφη και πρωτοκολλημένη μαρτυρία περί καλής διαγωγής του αιτούντος Spypetr από

Thunderosaurus Sveltus Ladokapsus Thessalonikus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα