black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ GS 1200 15 MHNEΣ ΤΩΡΑ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ SERVICE TΩΝ 10000 ΚΜ(ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ)ΑΛΑΞΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ, ΑΦΟΥ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΕΤΤΑ.. ΥΠ'ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ!.. ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ(KLX 650)AΛΛΑΞΑ ΠΙΣΩ ΤΑΚΑΚΙΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΤΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.. ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (ΓΙΑ ΤΟ GS )ΓΕΝΙΚΑ?ΑΓΚΥΡΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΜ(ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΤΑ,ΜΕ 180+ ΚΜ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΦΟΒΕΡΑ!) ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΟΜΩΣ???ΕΚΕΙ ΣΕ ΘΕΛΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Ε?ΔΕΝ ΠΑΜΕ 180+ ΠΑΝΤΑ!ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ"ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ" ΑΚΑΡΙΑΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ...(ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ 5 ΚΜ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..)ΑΡΑ?... ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ.. Ε, ΝΑΙ !!ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!! :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 και εγώ, βρήκα την υποβοήθηση λίγο strong για λίγα χλμ. ωστόσο δεν μου φάνηκε για κάτι που δεν θα συνήθιζα (in fact ακόμα και κατά τη διάρκεια του test ride προσαρμόστηκα μια χαρά) πάντως, όταν πατάς το μπροστινό δεν πατάει το πίσω σαν να το πάταγες εσύ, αλλά λιγότερο (το ένα πιστόνι νομίζω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 ειναι ακαριαιο το φρεναρισμα ! εγω το εχω συνηθησει πλεον. στο κατω κατω αυτο δεν ζηταμε ολοι? τη μικροτερη δυνατη αποσταση για το φρεναρισμα! και εμενα τα πισω τακακια τεζα στα 9500 χλμ και τα μπροστα ειναι σαν καινουρια...αλλα κολπα !!! ειναι ακαριαιο το φρεναρισμα ! εγω το εχω συνηθησει πλεον. στο κατω κατω αυτο δεν ζηταμε ολοι? τη μικροτερη δυνατη αποσταση για το φρεναρισμα! και εμενα τα πισω τακακια τεζα στα 9500 χλμ και τα μπροστα ειναι σαν καινουρια...αλλα κολπα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 και εγώ, βρήκα την υποβοήθηση λίγο strong για λίγα χλμ. ωστόσο δεν μου φάνηκε για κάτι που δεν θα συνήθιζα (in fact ακόμα και κατά τη διάρκεια του test ride προσαρμόστηκα μια χαρά) πάντως, όταν πατάς το μπροστινό δεν πατάει το πίσω σαν να το πάταγες εσύ, αλλά λιγότερο (το ένα πιστόνι νομίζω) <{POST_SNAPBACK}> Μα...τοτε,πως δικαιολογειται αυτη η φθορα!Ενας λογος παραπανω,αν πιανει και λιγοτερο και ενα πιστονι,να ΜΗΝ υπαρχει αυτη η φθορα!που απ,οτι βλεπω εχουν και αλλοι..(Αν και νομιζω οτι πιανουν ΟΛΑ τα πιστονια μπρος-πισω απο τη μανεττα..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 ο μηχανικός σου πρέπει να ακούσει την ερώτηση και εσύ πρέπει να περιμένεις την απάντηση έτσι μόνο θα λυθεί η απορία σου ή αν κάτι δεν είναι οκ, θα φτιαχτεί μετά θα μας πεις και εμάς τι έγινε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2005 ...απαντηση δεν εχω παρει,και το επαναφερω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 Εμενα αυτος ο συνδιασμος των δυο φρενων ποτε δεν μου αρεσε.Οταν ξεκινησε σαν συστημα σε μοντελα της Honda (CBR1100XX-Varadero και νομιζω και VFR 800) με την ονομασια CBS ,εμενα με ξενισε αμεσως. Αυτο το συστημα πιστευω βοηθαει πολυ τους νεους οδηγους τους καθαρα τουριστες ή αυτους που δεν ψαχτηκαν ποτε να οδηγησουν σπορτιφ την μοτοσυκλετα τους. Εγω θελω να εχω τον ελεγχο των φρενων ανεξαρτητα οταν θα εχω κ@υλες και θα θελω να "στριψω" . Θελω να βοηθαω οταν χρειαζεται την εισοδο μου στην στροφη τσιμπωντας ελαφρα το πισω φρενο...γιατι δηλαδη θα πρεπει να φρεναρει και το μπροστα και να μου χαλαει τις γραμμες? Τωρα για την υποβοηθηση...τι να πω?Δεν εχω εμπειρια.Στο αυτοκινητο ειναι καλη Αγια και χρησιμη.Οταν καβαλησω το 12 θα σας πως εντυπωσεις. Τα πισινα τακακια σε καποιες μοτοσυκλετες φθειρονται πολυ γρηγορα σε σχεση με αλλες. Στο πηγασο ηθελα αλλαγη πισω τακακια καθε (το πολυ) 6000χιλ!!! Στο 11½ τα αλλαξα πριν λιγες μερες και στα 23000χιλ περιπου Ο ιδιος αναβατης ειμαι.Με τον ιδιο τροπο φρεναρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ 10.000ΚΜ ΑΛΛΑΖΩ ΤΑ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ 28000ΚΜ. ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΑ RGV 125 ME ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑΖΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΗ ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 ALX το συνδιασμένο φρένο στη 1200 δεν δουλεύει όπως λες (δηλ. όπως τα honda κλπ.). Στο 1200 όταν πατάς το μπροστινό πατιέται ελαφρά το πίσω (μεν), αλλά όταν πατάς το πίσω (ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είχαν στο μυαλό τους και το "πλασάρισμα") πιάνει ΜΟΝΟ το πίσω (δε)... :) feel better? εμένα δεν με χαλάει αυτό (ΜΟΝΟ και μόνο επειδή δουλεύει semi-linked, γιατί αν ήταν full linked και μένα θα με χάλαγε), με χαλάει η αξιοπιστία των servo... πράγμα που ακούγεται ότι θα αλλάξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 Σωστός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 ALX το συνδιασμένο φρένο στη 1200 δεν δουλεύει όπως λες (δηλ. όπως τα honda κλπ.). Στο 1200 όταν πατάς το μπροστινό πατιέται ελαφρά το πίσω (μεν), αλλά όταν πατάς το πίσω (ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είχαν στο μυαλό τους και το "πλασάρισμα") πιάνει ΜΟΝΟ το πίσω (δε)... :) feel better? εμένα δεν με χαλάει αυτό (ΜΟΝΟ και μόνο επειδή δουλεύει semi-linked, γιατί αν ήταν full linked και μένα θα με χάλαγε), με χαλάει η αξιοπιστία των servo... πράγμα που ακούγεται ότι θα αλλάξει <{POST_SNAPBACK}> Αυτο δεν το ηξερα.Αν ειναι ετσι ΟΚ...δεκτον το συστημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 Απλα έχει ακόμα πολλες "αναξιπιστίες". Ειδικά σε ξενα forum (ακόμα και σε μενα δηλαδη) υπάρχουν καποια "προβλήματα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 η πλάκα πλάκα είναι ότι η KTM στο 990 έβαλε μεν ABS, δεν έβαλε semi-link αλλά έβαλε... servo (λόγω ABS) έρε γλέντια :) πολύ θέλω να τηλεμεταφερθώ σε ένα χρόνο να ακούσω σχόλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 ...καμμια απαντηση,-'η ιδεα- γι'αυτο που ρωτησα δε βλεπω... :( Το ΠΩΣ δουλευουν τα φρενα μου το ξερω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 (τροποποιήθηκε) η πλάκα πλάκα είναι ότι η KTM στο 990 έβαλε μεν ABS, δεν έβαλε semi-link αλλά έβαλε... servo (λόγω ABS) έρε γλέντια :) πολύ θέλω να τηλεμεταφερθώ σε ένα χρόνο να ακούσω σχόλια <{POST_SNAPBACK}> λοιπον, επειδη η μηχανη πλεον εγινε επιτακτικο μεσο και ο αναβατης δεν εχει καμια σχεση με τον αναβατη 10-15 χρονια πριν! Τι θελω να πω? Το target group εχει μεγαλωσει, δεν ειναι δηλαδη ο καβλατζας που ηταν παλια, που ηθελε RAW THROTLE + αλογα,φρενα κλασσικου τυπου και γενικα για να μη το κουραζω ηξερε τι ηθελε και γιατι το ηθελε. Τωρα τα πραγματα εχουν αλλαξει, εχουν "φλωρεψει" για καποιους. Οποτε αναγκαστικα το δεχεσαι και το βουλωνεις Η μηχανη σιγα-σιγα χανεται σαν ιδεα και μετατρεπεται σε ενα ασφαλες (οσο μπορει) μεταφορικο μεσο (λογω vision zero, emmision laws κτλ κτλ χανει ταυτοτητα). Μη ξεχνας οτι αυτα τα μηχανακια στην Αμερικη ειναι ακομα απογεορευμενα για χρηση στο δρομο! Τελοσπαντων ελπιζω να μα "πιανεις" Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 πιάνω τι θες να πεις, απλά κάπου ακούγεται και σαν ρομαντισμός βινίλιο vs. cd με αυτή τη λογική έπρεπε να μείνουμε σε κάτι στεγνές σκοτώστρες του 80 (εκεί να δεις ταυτότητα... απλά στην έβαζαν στο στόμα όταν και αν έβρισκαν το κεφάλι σου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 sarevock poly swstos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 εγώ βλέπω και κάτι άλλο (ελπίζω να μην το δείτε ως κόντρα γιατί έτοιμοι είστε, απλά είδα κάτι)... ότι όταν κάτι το λέει μια Χ εταιρία το "αντέχετε" και το δέχεστε (έστω και με μικρογκρίνια - που εδώ είστε και εδώ είμαι, του χρόνου θα την έχετε ξεχάσει και αυτή), ενώ όταν "κάποιοι άλλοι" έδειξαν ακριβώς αυτή την κατεύθυνση έγινε ο (κακός) χαμός τέσπα δεν έχει σημασία τώρα τα σημάδια των καιρών λένε τα δικά τους ότι και αν λέμε εμείς σε 10 χρόνια αποφασίζουμε αν είναι για καλό για κακό or whatever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 einai kati antistoixo me ta autokinita... merikoi theloun tsc asr ebd omg ffs wtf kai polla alla 8000metra kalwdia , pleon ola ta autokinita einai metaksy 13000kg-18000kg... alloi ta akoune kai bgazoun spyrakia (egw as poume, kai den eimai kanas palios nostalgos tis palias kalis epoxis. neo paidi eimai pou koitaei sto mellon. to mellon omws otan to ftiaxnoun oi anerastoi kai oi ksenerwtoi mou prokalei apanwta kserata...) na to brasw to mellon tou euro 15 kai loipwn periorismwn, se ligo kairo de tha mas afinoun na kanoume sex, giati tha thewreitai epikindyno gia tin ygeia mas ksetapwtes akrapes kai oli mera souza KAI SE OPOION ARESEI (nls eleos pleon me tin bmw kai tin ktm na tis xesw kai tis dyo) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 είδες δεν έβαλα καν ετικέτες (αν και είναι εμφανές τι εννοώ), γιατί απλά δεν με νοιάζει ποιές είναι οι δυο μεριές με νοιάζει και σχολιάζω ότι κάποιοι έβραζαν από κακία όταν οι Χ έλεγαν κάτι... και όταν οι Ψ το έβαλαν και εκείνοι όλα... ηρέμισαν (θα το έλεγα ακόμα και αν το Χ ήταν Ψ και το Ψ, Χ) ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω (ακόμα και αν δεν το δέχεσαι) πάντως διαφωνώ και σε κάτι άλλο... για να κινεί κάτι την αδρεναλίνη ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να σκοτώνει (τόσο εύκολα - εξάλλου πάντα ζήτημα μιας μαλακίας είναι να βρεθείς στα θυμαράκια ότι και αν έχεις) ούτε και να μαμάει και τους γύρω (βλέπε ξετάπωτες ακράπες κλπ.) πριν 10 μέρες έτυχε και είδα και άκουσα σε κάποιον γνωστό με 1200 τους διπλούς ειδικούς για 1200 ακράπες (δεν περίμενα ότι τα έχει κάποιος στην ελλάδα, αλλά τους έχει)... 1600 ευρά (έρχεται η καρδιακή προσβολή)... ο ήχος μεν απίστευτος (μιλάμε για τελείως steet illegal), αλλά κατάλαβα ότι δεν θα τους αγόραζα ποτέ... εκτός αν είχα ευχέρια να τους αλλάζω σε... 10 λεπτά και να τους φοράω μόνο όταν θέλω να γίνω κακός αλλιώς δεν βλέπω πως κάποιος μπορεί να ζει με 102dB ακριβώς από κάτω του, να ταξιδεύει με αυτά, να πηγαίνει για ψώνια με αυτά κλπ. δεν είμαστε όλοι ίδιοι ΣΥΝ οι μεν "διαφορετικοί" από τους δε, δεν είναι υποχρεωτικά "χειρότεροι", "υποδιέστεροι" ή ότι αρνητικό επίθετο θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 πάντως διαφωνώ και σε κάτι άλλο... για να κινεί κάτι την αδρεναλίνη ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να σκοτώνει Και το ποδηλατο σκοτωνει! αλλιώς δεν βλέπω πως κάποιος μπορεί να ζει με 102dB ακριβώς από κάτω του, να ταξιδεύει με αυτά, να πηγαίνει για ψώνια με αυτά κλπ. δεν είμαστε όλοι ίδιοι Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 Ξεφυγατε απο το θεμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 Λοιπον επανερχομαι στο θεμα: Ειμαι ΚΑΤΑ της ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ! Σιγα μη βαλουμε και βοηθητικες ροδες στο μηχανακι για να κραταμε ισορροπια στο τελος! :P :P :P Ρε αμα δε νοιωθεις το φρενο στο χερι σου και στο ποδι σου γινεται? Αν δεν νοιωθεις τα τακακια να μιλανε μαζι σου γινεται? Αιντε ρε που θα μας κανετε κοτες, αι στα διαλα! :P Αιντε ρε! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 +1 den mporw na dianoithw na odigaw xwris podofreno, kai na allazw pisw takakia kathe... mina... logo plasarismatos to systima einai idaniko gia taksidia, fortwma, kai frenarismata panikou... se oles tis alles periptwseis xanei Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2005 έχε υπόψη ότι το νέο ABS στο 990 είναι ΜΕ υποβοήθηση επίσης επειδή πολλοί τα μπερδεύουν να ξεχωρίσω ΤΡΙΑ διαφορετικά πράγματα 1) ABS - εμποδίζει τους τροχούς να μποκάρουν, ειδικά οι τωρινές γενιές είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερες από το κάθε "ειδικό" χέρι μια και πολύ απλά κανένα χειροποίητο modulation δεν μπορεί να συναγωνιστεί την ταχύτητα αντίδρασης ενός CPU στο αν δυο (ανεξάρτητα) τροχοί έχουν μπλοκάρει ή όχι και ΠΟΣΟ να απελευθερωθεί το φρένο (όχι τελείως δηλαδή) 2) υποβοήθηση ή servo - εδώ είναι η μεγαλύτερη αντίδραση, λέγεται ότι πολλές φορές αποκόβει την "αίσθηση" με το φρένο (μια και τελικά κάποιο μοτεράκι πιέζει τα έμβολα όχι άμεσα το χέρι/πόδι), είναι υπό εξέλιξη πάντως και βελτιώνεται ... όλα θα ήταν καλά αν δεν ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για νέα ABS (μια και χρειάζεται ο σερβοκινητήρας ώστε να γίνεται το modulation που λέγαμε)... τέτοιο έχει η 1200, τέτοιο έχει και το 990 (αχέμ) υπόψην τέτοιο ΔΕΝ έχει το πιο απλό(ικό) ABS του 650GS ας πούμε, μια και εκεί ΧΩΡΙΣ υποβοήθηση, απλά "απελευθερώνεται" το πιστονάκι όταν χρειάζεται (δηλ. δεν έχουμε απόλυτο έλεγχο του πόσο και αν θα πιεστεί το πιστονάκι, απλά ξεμπλοκάρεται στιγμιαία αν μπλοκάρει ο τροχός) 3) linked systems - εδώ υπάρχουν δυο συστήματα... ένα χρησιμοποιεί η χόντα (και άλλοι) και όταν πατάς το πίσω πιάνει λίγο και το μπροστά, όταν πατάς το μπροστά πιάνει λίγο και το πίσω... σε κανονική οδήγηση μόνο καλό είναι, σε "ειδικές απαιτήσεις (που 99.5% έχουν να κάνουν με το πίσω), χάνει ...το δεύτερο σύστημα είναι της μπέμπας... το μπροστινό δουλεύει μαζί με το πίσω λίγο (βοηθόντας και την αντιβήθιση για την οποία είναι φημισμένη) αλλά το πίσω ΕΙΝΑΙ ανεξάρτητο για να βοηθήσει τις ταρζανιές (επίτηδες μποκάρισμα του πίσω για πλασάρισμα κλπ.) ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες