Jump to content
africanos31

Kλησεις απο δημοτικη αστυνομια

Recommended Posts

Οτι σας γραφω ισχυει νομικα.Και γω σε δημοτικη αστυνομια ειμαι (αλλα ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ δημοτικο υπαλληλο και οχι μπατσο).

ΟΙ κλησεις της δημοτικης δεν πανε πουθενα.... η εφορια δεν τις δεχεται γιατι δεν υπαρχουν στοιχεια του οδηγου(αρα οταν καποιος κανει μια παραβαση και το οχημα ειναι για παραδειγμα καποιου συγγενη του ποιος θα τιμωρηθει ο ιδιοκτητης? η ο οδηγος?

Ακομα αν μπορουσε ο δημος να τα παρει μεσω εφοριας νομιζεται θα εστελνε επιστολες στα σπιτια για οφειλη και οτι θα πανε εφορια?

Μην τσιμπατε.....Γι αυτο παιρνουν πινακιδες για να αναγκαζεται ο κοσμος να πληρωσει.....

Οι μονες κλησεις που πρεπει να πληρωνονται (η να πηγαινεις στο δικαστηριο) ειναι αυτες της αστυνομιας που στο τελος γραφουν δικασιμη την... μερα

Η Δημοτικη αστυνομια δημιουργηθηκε απο τους δημαρχους για να κονομανε οι δημοι......(δεν κοιτανε πρωτα να φτιαξουν γκαραζ ενω αφηνουν να χτιζονται μεγαλες πολθκατοικιες με λιγες θεσεις για γκαραζ!!

Η ελεγχομενη σταθμευση εχει βγει παρανομη απο Δικαστηρια αφου πληρωνεις για το λογω αυτο τελη κυκλοφοριας

Λυσεις:Η πιο απλη δεν πληρωνεται τις κλησεις (εμενα μου εστειλαν 2η ειδοποιηση μετα απο 12 χρονια!!!)

Στα ιχ βαζεται τα νουμερα μεσα απο το παμπριζ ωστε να φαινονται αλλα να μην μπορουν να τα παρουν

Αν σας παρουν τις πινακιδες πηγαιντε και δηλωστε κλοπη πινακιδων στην αστυνομια παρτε χαρτι και βγαλτε καινουργιες στο υπουργειο. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ

παρακαλω διαδωστε αυτο το ποστ.Ας βρουν τα λαμογια δημαρχοι αλλο τροπο να γεμισουν τα ταμεια τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλές & χρήσιμες οδηγίες ....

Αλλά να βγάζουμε τις πινακίδες ?????

Να δηλώνουμε απώλεια πινακίδων ????????

Αντί να σκεφτόμαστε να παρκάρουμε κανονικά ...

Δεν ξέρω Φίλε ...

Μήπως βλέπω εγώ τα πράγματα στραβά .....μπορεί .... :_scare:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αντί να σκεφτόμαστε να παρκάρουμε κανονικά ...

Δυσκολα ζητας... :( Ο Ελληνας ψαχνει την ευκολη λυση...Αντι να ψαξω για μια θεση παρκινγκ πιο ευκολο ειναι(σκεφτεται...)να βγαλω την πινακιδα και να παρκαρω παρανομα...Εχουν βγει και κατι αυτοκολλητα σχετικα... Εχει και κατι ζωάκια επανω... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυσκολα ζητας... :( Ο Ελληνας ψαχνει την ευκολη λυση...Αντι να ψαξω για μια θεση παρκινγκ πιο ευκολο ειναι(σκεφτεται...)να βγαλω την πινακιδα και να παρκαρω παρανομα...Εχουν βγει και κατι αυτοκολλητα σχετικα... Εχει και κατι ζωάκια επανω... :_thumbsup:

Το ξέρω Athos ... το ξέρω ...

Όταν τις προάλλες έβαλα ένα topic για την πόλη της Μαδρίτης εννοούσα κι αυτό.

Προφανώς ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας δεν εφευρέθηκε στην Ελλάδα.

Δεν είναι ο Παρθενώνας!

Υπάρχει εδώ και χρόνια σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες.

Κι ο κόσμος τη σέβεται (θα δεχθώ ότι υπάρχει ένα μείγμα "φόβου & σεβασμού" όπως συμβαίνει με κάθε μορφή εξουσίας που αντιμετωπίζουμε ...)

Στο θέμα του Parking είναι ανελέητοι έξω. Και μιλάω και για "μικρές πόλεις" (Γενεύη, Λυών κλπ που δεν έχουν ούτε 500.000 κατοίκους ~ Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα)

Όμως προφανώς έχουμε πρόβλημα

όταν ο ίδιος ο εργαζόμενος δεν υποστηρίζει την εργασία που κάνει ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρακαλούνται να λάβουν σοβαρά υπόψη το μήνυμα αυτό τα ευγενή μέλη του φόρουμ που

- παρκάρουν κλείνοντας πεζοδρόμια

- παρκάρουν κλείνοντας διαβάσεις πεζών

- παρκάρουν κλείνοντας θέσεις ΑΜΕΑ

- διπλοπαρκάρουν κλείνοντας μια λωρίδα κυκλοφορίας άλλα και άλλους ΙΧήδες που (οι ανόητοι!) έψαξαν και βρήκαν νόμιμη θέση

α-τε-λεί-ω-τε ελληνάρα... μπαίνεις στη βάρκα, της κάνεις μια τρύπα ΝΑ στο πάτο, και μετά διαμαρτύρεσαι που βυθίζεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οτι σας γραφω ισχυει νομικα.Και γω σε δημοτικη αστυνομια ειμαι (αλλα ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ δημοτικο υπαλληλο και οχι μπατσο).

ΟΙ κλησεις της δημοτικης δεν πανε πουθενα.... η εφορια δεν τις δεχεται γιατι δεν υπαρχουν στοιχεια του οδηγου(αρα οταν καποιος κανει μια παραβαση και το οχημα ειναι για παραδειγμα καποιου συγγενη του ποιος θα τιμωρηθει ο ιδιοκτητης? η ο οδηγος?

Ακομα αν μπορουσε ο δημος να τα παρει μεσω εφοριας νομιζεται θα εστελνε επιστολες στα σπιτια για οφειλη και οτι θα πανε εφορια?

Μην τσιμπατε.....Γι αυτο παιρνουν πινακιδες για να αναγκαζεται ο κοσμος να πληρωσει.....

Οι μονες κλησεις που πρεπει να πληρωνονται (η να πηγαινεις στο δικαστηριο) ειναι αυτες της αστυνομιας που στο τελος γραφουν δικασιμη την... μερα

Η Δημοτικη αστυνομια δημιουργηθηκε απο τους δημαρχους για να κονομανε οι δημοι......(δεν κοιτανε πρωτα να φτιαξουν γκαραζ ενω αφηνουν να χτιζονται μεγαλες πολθκατοικιες με λιγες θεσεις για γκαραζ!!

Η ελεγχομενη σταθμευση εχει βγει παρανομη απο Δικαστηρια αφου πληρωνεις για το λογω αυτο τελη κυκλοφοριας

Λυσεις:Η πιο απλη δεν πληρωνεται τις κλησεις (εμενα μου εστειλαν 2η ειδοποιηση μετα απο 12 χρονια!!!)

Στα ιχ βαζεται τα νουμερα μεσα απο το παμπριζ ωστε να φαινονται αλλα να μην μπορουν να τα παρουν

Αν σας παρουν τις πινακιδες πηγαιντε και δηλωστε κλοπη πινακιδων στην αστυνομια παρτε χαρτι και βγαλτε καινουργιες στο υπουργειο. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ

παρακαλω διαδωστε αυτο το ποστ.Ας βρουν τα λαμογια δημαρχοι αλλο τροπο να γεμισουν τα ταμεια τους

Αν και αποφεύγω σαν τον διάολο το λιβάνι, να κυκλοφορώ με το αυτοκίνητο στην πόλη, βλέπω πως ο Δήμος έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να στενέψει τους δρόμους και να φτιάχνει φαρδιά πεζοδρόμια ώστε να εισπράττει από τις καφετέριες, παρά να φτιάξει ενα πάρκινγκ. Εδώ στο Βύρωνα προεκλογικά ξαφνικά βρέθηκε χώρος για μεγάλο κτήριο που θα γινόταν δημοτικό πάρκινγκ. Μάλιστα κάνανε και εγκαίνια, κλείσανε τον δρόμο μπροστά από το οικόπεδο αυτό, αλλά ακόμα μετά από 6 μήνες ούτε μπουλντόζα δεν έχει μπει.

Μία κλήση έχω πάρει από δημοτική αστυνομία στην Λούτσα πριν 10 χρόνια την οποία δεν πλήρωσα και μάλιστα μετά από λίγο καιρό τους κράξανε και σταμάτησαν να γράφουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ Μάκη ότι οι Δήμοι προσπαθούν αρκετές φορές να κερδίσουν από φόρους, κλήσεις κλπ.

Εδώ και 4 χρόνια μένω στην επαρχία αλλά κι εδώ ο δήμος δεν διαφέρει. Βέβαια και τα προβλήματα δεν διαφέρουν.

Εδώ (Τρίπολη) εφήρμωσε ελεγχόμενη στάθμευση. Μπορώ να πω ότι κάπως βελτιώθηκαν τα πράγματα στις πλατείες και στους 2-3 εμπορικούς δρόμους όπου εφαρμόστηκε το μέτρο.

Αλλά τι να το κάνεις αν ο Greeklander "παραφυλάει" τον ελεγκτή και μετακινεί το αμάξι που έχει παρκάρει χωρίς κάρτα όταν τον βλέπει να έρχεται ???

Και μιλάμε για μια πόλη με μέγεθος μικρότερη του Βύρωνα ...

:crazy::crazy::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είστε σίγουροι? Να μην την πληρώσω δηλαδή.

Εκεί που εργάζομαι, στον Πειραιά, υπάρχει το κέντρο αποτοξίνωσης Η Στροφή. Όπως καταλαβαίνετε, κάθε μα κάθε μέρα, πέφτει ξύλο. Γεμάτο Dealers και κακόμοιρα πλάσματα να βαράνε ντάγκλες κατά προτίμηση στην είσοδο του κτιρίου όπου εργάζομαι. Η Αστυνομία εκεί είναι ιδιαίτερα απασχολημένη να κόβει κλήσεις σε παρκαρισμένα αντί να κάνει κάτι για αυτό.

Africane δεν θέλω να θίξω εσένα αλλά δουλεύουνε κάτι αστυνιμικίνες εκεί...με αφάνες, δερμάτινα, γυαλιά ηλίου.. με χαίτες... σαν..βλαχοχωριάτησες Ουζμπεκιστανές.

Ρωτάω μία κοπέλα μία φορά,

"΄Με συγχωρείτε λίγο..συγγνώμη...το δημαρχείο,...που βρίσκεται?"

Απάντηση

"Μα καλά...είσαι τελείως βλάκας? Στο τέλος του δρόμου...στην πλατεία"

Άμα κάνουμε κωλόχερο σε δημοτική αστυνομικίνα ...την γλυτώνουμε και απο αυτό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μπορούμε να κάνουμε το 100 τροχαία να κόβουνε κλήσεις γιατί βγαίνουν λίγα περιπολικά... Γι' αυτό χρειάζεται η Δημοτική Αστυνομία... Αλλά να γίνεται συστηματική δουλειά γιατί ο Έλληνας έχει παραγίνει κάφρος... Προχτές είδα που ξηλώνανε τις πινακίδες ενός που είχε παρκάρει καβάλα στο πεζοδρόμιο σε δίοδο ΑΜΕΑ - του άξιζε... Εδώ στο Carrefour πηγαίνεις και βλέπεις τις θέσεις AMEA γεμάτες αυτοκίνητα χωρίς σήματα ΑΜΕΑ γιατί οι Ελληναράδες δε θέλουν να παρκάρουν μακριά από την είσοδο - και μιλάμε τη στιγμή που υπάρχουν λίγο παραπέρα άπειρες θέσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικά με την παράνομη στάθμευση σε πεζοδρόμους...

Φίλος (και μέλος του φόρουμ) πρόσφατα άκουσε την καλή του να πέφτει κάτω, ενώ είχε απομακρυνθεί μόλις λίγα βήματα απ' αυτήν) και είδε τον αυτουργό (την αυτουργό μάλλον) να εγκαταλείπει το σημείο του συμβάντος, αναγκάζοντάς τον να πληρώσει περίπου 600 ? (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) κερατιάτικα.

Έχω βρει τι αμάξι μου τρακαρισμένο άσχημα, έξω απ' τη δουλειά μου.

Επίσης έχω βρει μικρά σημάδια στους προφυλακτήρες μου, που αν τα είχε δεχτεί η μηχανή, θα είχε πέσει.

Εάν πάω να πάρω τη μηχανή μου κάποια μέρα και τη δω πεσμένη, θα πάθω σοκ, δεν το συζητώ! Πεσμένη και χτυπημένη; Γραμμή για εντατική με εγκεφαλικό!

Και δεν ανέφερα καν το θέμα των κλοπών.

Άλλη παράμετρος τώρα: Πού να τις παρκάρουμε;

Νόμιμα ανάμεσα στα νομίμως σταθμευμένα αμάξια; Όπου ΚΑΙ χώρο για αμάξια θα πιάνουν (που αυτά έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα) και τον παραπάνω κίνδυνο θα διατρέχουμε;

Ή μήπως στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους για δίκυκλα; :2funny: Τους ποιους;

Έτσι λοιπόν, επιλέγω συνειδητά να παρκάρω σε πεζοδρόμους. Αρκετά φαρδείς όμως, ώστε να μην ενοχλώ πολύ. Σ' αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις, βγάζω την πινακίδα και την παίρνω μαζί μου.

Ο ALX σε ένα άλλο θέμα, έχει γράψει ότι στην Ιταλία, που απαγορεύτηκε να παρκάρουν στα πεζοδρόμια τα δίκυκλα, για μία εβδομάδα πάρκαραν οι μοτοσικλέτες σε πάρκινγκ για αμάξια δημιουργώντας πανικό. Φαντάζεστε όλες αυτές οι μηχανές που τώρα είναι στους πεζοδρόμους, να κλείσουν τις ήδη ελάχιστες θέσεις αμαξιών;

Μεταξύ δύο δεινών, το μη χείρον, βέλτιστον.

Γνώμη μου πάντα, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή!

Πάντως, να ξέρετε ότι έχω πολύ μεγάλη ευαισθησία στο θέμα των πεζοδρόμων γενικώς, λόγω επαγγέλματος! Απλά κάποια πράγματα καλό είναι να τα αντιμετωπίζουμε σε συνδυασμό με τις συνθήκες στις οποίες διαδραματίζονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρες.....

Εν έτη 2002 σταμάτησα με τη μηχανή για 10 λεπτά εξω απο το METROPOLIS για να πάρω καποια πράγματα που χρειαζόμουνα..

Βγαίνοντας έξω μετά απο 10 λεπτά κάποιος μου είχε αφήσει ένα δωράκι ..... με το ποσό των 63 euro .. η κλήση ενώ δεν έμοιαζε με αυτές των μπάτσων , είχε σφραγίδα επάνω του τμήματος ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ...

όμως αντί να με παραπέμπει στην εφορία ως είθισται για την εξόφληση της, με έστελνε στα ταμεία του δήμου Αθηναίων. Έκτοτε και μη έχοντας πληρώσει την κλήση λαμβάνω κάθε χρόνο ειδοποίηση για εξόφληση της μς τις όποιες προσαυξήσεις που προβλέποντε...

Και ερωτώ .... μήπως πρέπει τελικά να την πληρώσω ?? Πως ο δήμος βρήκε τα πλήρη στοιχεία μου αν όπως λες δεν μπορεί να γνωρίζει??

Και απο την άλλη , αν είναι κλήση των μπάτσων , γιατί δεν έχω παραπεμφθεί στο δικαστήριο όπως μου έχει ξανασυμβεί ????

Πι.Ες ... Εδώ 8α ή8ελα να τονίσω , οτι σε πολλούς δήμους πλέον έχουνε φτιαχτεί θέσεις για παρκιν μοτο ... έστω και αν αυτές είναι λίγες δεν μπορούμε να το παραβλέπουμε....

Απο την άλλη δε ... στην Νέα Σμύρνη όπου και διαμένω , κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ με smart , έχουνε βρει σε αυτές τις "δικές" μας θέσεις , ένα όμορφο και άνετο παρκιν για τα κουβαδάκια τους... ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ "ΜΕΝΑ" ....

Τι να λέμε απο και και πέρα....

Ου & ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμάν πια βαρέθηκα να ακούω...τι ελληναράδες που είμαστε και πως ψάχνουμε την εύκολη λύση...πως δεν έχουμε παιδεία κτλ κτλ

Ενα Μπ@@@@ο είμαστε βασικά και όποιος διαφωνεί να έρθει να δουλέψει courier στο σύνταγμα.

Ξέρεις τι είναι να παρκάρεις το μότο στο δρόμο και να το βρισκεις στραπατσαρισμενο επηδη ένας με αυτοκίνητο απλά το πηρε σβάρνα?

Ξέρεις τι είναι να σε φωνάζουν ως courier στα γραφεία πολιτικού κόμματος για να παραλάβεις δέμα και μόλις κατεβαίνεις να βρίσκεις κλήση στο μοτορι σου...αλλά ταυτόχρονα να μην υπάρχει πουθενά επίσημα προβλεπόμενο παρκινκ για μότο????

Και το χειρότερο από όλα...να σκας με την κλήση στο χέρι στον δήμο και να λες....

με στέλνει ο....Τάδε...με γράψατε για παρκάρισμα όσο είχα ανεβει να πάρω δεμα για τον Τάδε νο2

και να σου λέει ο υπεύθυνος (χλωμός φυσικά)...ναι παιδί μου δίκιο έχεις. Φέρτην εδώ θα στην σβήσουμε.. λάθος έγινε :dribble:

ΟΥΣΤΤΤΤΤ

ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
για μία εβδομάδα πάρκαραν οι μοτοσικλέτες σε πάρκινγκ για αμάξια δημιουργώντας πανικό. Φαντάζεστε όλες αυτές οι μηχανές που τώρα είναι στους πεζοδρόμους, να κλείσουν τις ήδη ελάχιστες θέσεις αμαξιών;

Αυτό θα ήταν πολύ καλό :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..... με το ποσό των 63 euro ..

Δεν υπάρχει τέτοιο ποσό στις κλήσεις των σταθμεύσεων

η κλήση ενώ δεν έμοιαζε με αυτές των μπάτσων , είχε σφραγίδα επάνω του τμήματος ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ...

Τα μπλοκ παραβασεων τα οποία χρησιμοποιούνται από τα εκάστοτε Α.Τ. προερχονται από τμήματα Τροχαίας οπότε δε διαφερουν σε τίποτα από αυτα της Τροχαίας

Και απο την άλλη , αν είναι κλήση των μπάτσων , γιατί δεν έχω παραπεμφθεί στο δικαστήριο όπως μου έχει ξανασυμβεί ????

Οι κλήσεις των σταθμεύσεων δεν αναγράφουν δικάσιμο

κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ με smart , έχουνε βρει σε αυτές τις "δικές" μας θέσεις , ένα όμορφο και άνετο παρκιν για τα κουβαδάκια τους... ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ "ΜΕΝΑ" ....

Το να πάρεις το 100 και να τους πεις ότι υπάρχουν παράνομα σταθμευμενα αυτοκινητα σε χώρους στάθμευσης δικύκλων ώστε να βεβαιωθούν παραβάσεις είναι το πιο απλό πράγμα

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο χαλανδρι παντως που είχα φάει και τη μία μοναδική κληση για παράνομο παρκαρισμα σε πεζόδρομο (μ2λ2κι2 δικια μου) δεν την πληρωσα.

Τωρα στο χαλανδρι παρκάρω ΠΑΝΤΑ στο σημειο που έχουν για παρκιν μηχανων.

Μα είναι τόσο απλό!!! γιατι δε το κανουν ολοι οι δήμοι? Εχουν βαλει στο κεντρο του Χαλανδριου ενα σημειο όπου κανονικά θα παρκαραν 5 αυτοκινητα μπαρες λοξα στο δρομο για παρκαρισμα περιπου 20-30 μηχανων. Σε καμια περιπτωση δεν είναι αρκετό αλλά είναι τεσπα μια αρχή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα, 63 ευρώ χρεώνει η Δημοτική για παρκάρισμα σε χώρο όπου δεν προβλέπεται ελεγχόμενη στάθμευση (εκεί όπου υπάρχει το στρογγυλό σήμα με το Χ - Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση). Το ξέρω γιατί έχουν γράψει τη μάνα μου, ουκ ολίγες φορές και τα έχουμε πληρώσει. 15 χρεώνουν εάν έχεις παρκάρει σε ελεγχόμενη στάθμευση χωρίς κάρτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Carlos .... το θέμα μου είναι αν τελικά πρέπει να την πλΕρώσω ...

δηλαδή ΑΝ ΔΕΝ, οπως κάνω μέχρι σήμερα τι επιπτώσεις έχω ..πέραν του 1% προσαύξηση που παίρνει για κάθε μήνα που καθηστερώ ???

Υπάρχει περίπτωση το πίσμα μου να με φέρει αντιμέτοπο με κανένα υπέρογκο ποσό μετά απο κάποια χρόνια και να τρέχω και να μην φτάνω???

Τι γίνεται...παραγράφοντε αυτές οι κλήσεις κάποια στιγμή??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κώστα, 63 ευρώ χρεώνει η Δημοτική για παρκάρισμα σε χώρο όπου δεν προβλέπεται ελεγχόμενη στάθμευση (εκεί όπου υπάρχει το στρογγυλό σήμα με το Χ - Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση). Το ξέρω γιατί έχουν γράψει τη μάνα μου, ουκ ολίγες φορές και τα έχουμε πληρώσει. 15 χρεώνουν εάν έχεις παρκάρει σε ελεγχόμενη στάθμευση χωρίς κάρτα.

Αν η Δημοτική έχει άλλα πρόστιμα πάω πάσο . Η τροχαία βεβαιώνει 65Ε για Ρ40 (το σήμα που λες). Για την ελεγχόμενη δεν ξερω τι παίζει .

Χθες βλέπω ενα Mercedes πάνω σε πεζοδρόμιο , ακριβώς πάνω στη διαβαση αναπήρων .Το βλέπω και με πιάνει σύφιλλη . όταν πήγα να της πάρω τα νεφρά , ερχεται μια θεία (περί τα 50) και είχε την απαιτηση να της σηκωσουμε το αυτοκινητο με τα χέρια , έστω και λίγο για να φύγει γιατί καποιος ο οποίος ειχε παρκάρει νόμιμα την εκλεινε . :_zeppelin::_zeppelin::_zeppelin::_zeppelin::_zeppelin::_zeppelin::_zeppelin::_zeppelin:Την θεώρησα ατομο μειωμενης πνευματικής ικανοτητας και εφυγα

Τροποποιήθηκε από τον Carlos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ σας προκαλώ να κάνετε το άλλο.

Για πηγαίνετε στο Κολωνάκι να παρκάρετε.

Θα δείτε το μαγικό να έχετε φάει κλήση, να σας έχουνε φάει τις πινακήδες και των αλλωνών τα αυτοκίνητα να έχουνε παραμείνει άθικτα την στιγμή που έχουνε παρκάρει επί στροφής, επι φαναριού, επί πεζοδρομίου...

Εγώ θα την πληρώσω...

Και κάποια στιγμή θα το φάνε το κράξιμο οι κοπέλες με την χαίτη και την αφάνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδή ΑΝ ΔΕΝ, οπως κάνω μέχρι σήμερα τι επιπτώσεις έχω ..πέραν του 1% προσαύξηση που παίρνει για κάθε μήνα που καθηστερώ ???

Υπάρχει περίπτωση το πίσμα μου να με φέρει αντιμέτοπο με κανένα υπέρογκο ποσό μετά απο κάποια χρόνια και να τρέχω και να μην φτάνω???

Εγω θα την πλήρωνα . Δεν ξερω αν διαγράφονται . Ξερει κανείς τι παίζει σε περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω κλησεις της Δημοτικης απο το 97 που δεν εχω πληρωσει και δεν ανοιξε ρουθουνι ...... εδω που ειμαι εγω βεβαια.....

:bye::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εχω κλησεις της Δημοτικης απο το 97 που δεν εχω πληρωσει και δεν ανοιξε ρουθουνι ...... εδω που ειμαι εγω βεβαια.....

:bye::cheers:

Παρομοιως! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες ακουγα στο ραδιο οτι ο δημος Αθηναιων εστειλε καποιες χιλιαδες ειδοποιησεις για απληρωτες κλησεις...

Αν οντως ειναι ατοπο αυτο που κανουν πως μπορουν να απαιτουν τωρα να πληροθουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαρίστως να πληρώσω για παράνομη στάθμευση όταν θα έχουν στην Πάτρα χώρους στάθμευσης ειδικά για μηχανές (που να μην μπορούν να τις καταλάβουν τα αμάξια)... Μέχρι τότε... :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα