Jump to content
themata

Yamaha MT-03

Recommended Posts

Βασίζεται στο MT-01, με κινητήρα 660cc του XT αμορτισερ στο πλάι και

πολύ high tech εμφάνιση με 2 τελικά κάτω από την ουρά!

2006_MT-03_Photo_02_tcm46-87887.jpg

κάνει και σούζες!

2006_MT-03_Photo_08_tcm46-87940.jpg

2006_MT-03_Detail_03_tcm46-87822.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλουλι, αλλα λιγο ...δευτερο.

με χαλαει λιγο το οτι ειναι ψιλο-στρητ και μονοκυλινδρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sorry,αλλα,μηπως μας μπαζουν σε αλλο λουκι??Εννοω, πολλα κυβικα,-λιγα αλογα|?(the Americcan way of thinking??)

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ "ΦΙΛΟΣ"!!..

Αν ειναι να μας κανουν "Αμερικανακια" ..εγω "δεν παιρνω"... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

MT-03 world launch

8962663.jpeg

The MT-03 is the new 660cc single, featuring five-spoke wheels, dual 298mm front discs, and making 45hp. It used the motor from the existing XT660, but with changes to the fuelling, ECU and exhausts.

8962664.jpeg

"It looks cool," says Chad from Spain. "It's really funky and really small."

8963371.jpeg

"It rides a lot like a Supermoto, but with street styling. It's great for the tight twisty roads and hairpins round here, and it should be brilliant around town. Yamaha designed it to be fun and easy-to-ride and it looks like they might have succeeded."

:yawn::whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν κάτοχοι Yamaha MT-03 στο forum? Έχει ξανασυζητηθεί πουθενά για αυτή τη μηχανή? Έψαξα λίγο αλλά δεν είδα τίποτα.. Θα με ενδιέφερε να ακούσω μερικές γνώμες! Αν και όμορφη μηχανή, με τον ίδιο κινητήρα του ΧΤ660 , δεν κυκλοφορεί πολύ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παύλε έχω σταμπάρει έναν συμφορουμίτη που την έχει!!!!! Ελπίζω να το δεί το θρεντάκι σου και να σε κατατοπίσει!

Πέραν της ομορφιάς η οποία έγκειται στο προσωπικό γουστο του καθενός ( εμένα μου αρέσει) έχω ακούσει οτι οδηγικά είναι πολύ απολαυστική! Σαν να έχεις ένα ΧΤ μοτάρντ λέει!! Είχε και κάποιο πρόβλημα η πρώτη παρτίδα αλλά το διορθώσανε! ( δεν θυμάμαι το πρόβλημα που είχε).

Αυτά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Μαλλον θα εσβηνε στο ρελαντι οπως και τα 660.Σαν μηχανακι πολυ αναιμικο μου φαινετε,ενω το στησημο του και η μουρη του σε προδιαθετουν για πολλα παιχνιδια. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην πείτε γνώμη μ@λ@κ!@ είναι. Να δώσεις 7 χιλιάρικα και να πάρει μηχανάκι για την πόλη ... Ευχαριστώ δεν θέλω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά είμαι πρόσφατος κάτοχος ενός MT-03 ( άσπρο - κόκκινο ) . Το μηχανάκι τα έχει όλα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος! Μουράτο, αλήτικο αλλά όχι καγκούρικο και από επιδόσεις φωτιά . Ότι πρέπει για μες τη Θεσσαλονίκη!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πράγματι το ΜΤ-03 είναι ό,τι πρέπει για αστική χρήση. Δεν το βλέπω να κυκλοφορεί και πάρα πολύ όμως και ίσως γι' αυτό να ευθύνεται η σχετικά υψηλή (για μονοκύλινδρο) τιμή αγοράς του. Πάντως είναι ένα ενδιαφέρον μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ερώτηση: http://www.motorbike-search-engine.co.uk/2006_Bikes/MT03.jpg

στην εικόνα , αυτά τα πλαϊνά προστατευτικά ( όχι τα σκούρα γκρι, τα ανοιχτά ) που είναι πάνω στο τεπόζιτο , πώς ακριβώς ονομάζονται ώστε να ψάξω κάτι στο Internet σχετικό με αυτά ... Ξέρει κανείς ? :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μονοκύλινδρο???????? :think:

Ακριβώς. Μονοκύλινδρο. Με τον κινητήρα της Minarelli (100x84) που φοράνε και τα Yamaha XT660R και Χ, καθώς και το Tenere 660.

Είχα κάνει ένα test ride σε ένα ΜΤ-03 πριν δυο χρόνια περίπου και στο θέμα "αστική ευελιξία και πρακτικότητα" του βάζω άριστα. Λουλούδι το μηχανάκι μέσα στην πόλη. Λίγο η ποιότητα των υλικών του θα έπρεπε να ήταν υψηλότερη, κατ' εμέ, και η τιμή του λίγο χαμηλότερη από τα 6.800 ευρώ που κοστίζει σήμερα.

Πάντως ας μην ξεχνάμε ότι όλο το μπροστινό (πιρούνι + φρένα) είναι από το Fazer 600 και το στήσιμό του είναι αρκετά σπορ.

Υπάρχουν και ορισμένα αρνητικά, όμως. Το αμορτισέρ, που είναι σε οριζόντια θέση (για λόγους μόδας και εμφάνισης), δεν έχει μοχλικό και - κατά συνέπεια - δεν είναι και τόσο προοδευτικό, όσο θα έπρεπε. Επίσης, το μηχανάκι δεν είναι κατάλληλο για ταξίδια, λόγω απουσίας ανεμοκάλυψης (άσε που δεν μπαίνει ούτε εξτρά ζελατίνα) ενώ και η θέση των διπλών τελικών της εξάτμισης θα κάψει εύκολα τα σαμάρια καθώς και τα ... μπούτια της συνεπιβάτιδός σου το καλοκαίρι :P . Τουλάχιστον η σέλα της (αν και ψηλά και ξάνεμα) είναι αρκετά άνετη.

Από παλιά πάντως η Yamaha έβαζε το μονοκύλινδρο σύνολο του ΧΤ σε κάποιο street μηχανάκι της. Θυμηθείτε τα SRX 400 και 600, που φορούσαν τον κινητήρα του ΧΤ600. Εκαναν καριέρα στην Ελλάδα στις αρχές της 10ετίας του '90. Φτηνά και πρακτικά.

Ιδού το ΜΤ-άκι για όσους δεν το ξέρουν.

2008-MT-03-static-01_prv_tcm28-207951.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα