themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2005 Βασίζεται στο MT-01, με κινητήρα 660cc του XT αμορτισερ στο πλάι και πολύ high tech εμφάνιση με 2 τελικά κάτω από την ουρά! κάνει και σούζες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2005 καλουλι, αλλα λιγο ...δευτερο. με χαλαει λιγο το οτι ειναι ψιλο-στρητ και μονοκυλινδρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2005 mikri diorthwsi, den basizetai sto mt-01 alla sto prototypo mt-03 kai to montelo paragwgis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2005 sorry,αλλα,μηπως μας μπαζουν σε αλλο λουκι??Εννοω, πολλα κυβικα,-λιγα αλογα|?(the Americcan way of thinking??) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ "ΦΙΛΟΣ"!!.. Αν ειναι να μας κανουν "Αμερικανακια" ..εγω "δεν παιρνω"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2005 re sy black hawk pou kolaei auto me toi mt-03? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2005 Πολύ όμορφο! Κρίμα που είναι μονοκύλινδρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2005 Πολύ όμορφο! Κρίμα που είναι μονοκύλινδρο <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 MT-03 world launch The MT-03 is the new 660cc single, featuring five-spoke wheels, dual 298mm front discs, and making 45hp. It used the motor from the existing XT660, but with changes to the fuelling, ECU and exhausts. "It looks cool," says Chad from Spain. "It's really funky and really small." "It rides a lot like a Supermoto, but with street styling. It's great for the tight twisty roads and hairpins round here, and it should be brilliant around town. Yamaha designed it to be fun and easy-to-ride and it looks like they might have succeeded." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 η Επίσημη σελίδα του ΜΤ-03: http://www.mt-03.com/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlos79 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Υπάρχουν κάτοχοι Yamaha MT-03 στο forum? Έχει ξανασυζητηθεί πουθενά για αυτή τη μηχανή? Έψαξα λίγο αλλά δεν είδα τίποτα.. Θα με ενδιέφερε να ακούσω μερικές γνώμες! Αν και όμορφη μηχανή, με τον ίδιο κινητήρα του ΧΤ660 , δεν κυκλοφορεί πολύ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Παύλε έχω σταμπάρει έναν συμφορουμίτη που την έχει!!!!! Ελπίζω να το δεί το θρεντάκι σου και να σε κατατοπίσει! Πέραν της ομορφιάς η οποία έγκειται στο προσωπικό γουστο του καθενός ( εμένα μου αρέσει) έχω ακούσει οτι οδηγικά είναι πολύ απολαυστική! Σαν να έχεις ένα ΧΤ μοτάρντ λέει!! Είχε και κάποιο πρόβλημα η πρώτη παρτίδα αλλά το διορθώσανε! ( δεν θυμάμαι το πρόβλημα που είχε). Αυτά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2008 B) Μαλλον θα εσβηνε στο ρελαντι οπως και τα 660.Σαν μηχανακι πολυ αναιμικο μου φαινετε,ενω το στησημο του και η μουρη του σε προδιαθετουν για πολλα παιχνιδια. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2008 Τελικά παιδιά το έχει πάρει κανείς ??? Αν ναι πείτε καμία γνώμη το ζαχαρώνωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2008 Μην πείτε γνώμη μ@λ@κ!@ είναι. Να δώσεις 7 χιλιάρικα και να πάρει μηχανάκι για την πόλη ... Ευχαριστώ δεν θέλω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2008 Πολύ όμορφο! Κρίμα που είναι μονοκύλινδρο +φωνό και επαυξάνω....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sebastian 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2008 περί ορέξεως ..................κολοκυθόπιτα προσωπικά δεν μου αρέσει (άποψή μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2008 μια χαρα μηχανακι ειναι!!στο ηρακλειο κυκλοφορουν μερικα κ μ αρεσει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike_White_MT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Παιδιά είμαι πρόσφατος κάτοχος ενός MT-03 ( άσπρο - κόκκινο ) . Το μηχανάκι τα έχει όλα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος! Μουράτο, αλήτικο αλλά όχι καγκούρικο και από επιδόσεις φωτιά . Ότι πρέπει για μες τη Θεσσαλονίκη!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Πράγματι το ΜΤ-03 είναι ό,τι πρέπει για αστική χρήση. Δεν το βλέπω να κυκλοφορεί και πάρα πολύ όμως και ίσως γι' αυτό να ευθύνεται η σχετικά υψηλή (για μονοκύλινδρο) τιμή αγοράς του. Πάντως είναι ένα ενδιαφέρον μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Μονοκύλινδρο???????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike_White_MT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Μια ερώτηση: http://www.motorbike-search-engine.co.uk/2006_Bikes/MT03.jpg στην εικόνα , αυτά τα πλαϊνά προστατευτικά ( όχι τα σκούρα γκρι, τα ανοιχτά ) που είναι πάνω στο τεπόζιτο , πώς ακριβώς ονομάζονται ώστε να ψάξω κάτι στο Internet σχετικό με αυτά ... Ξέρει κανείς ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μονοκύλινδρο???????? Ακριβώς. Μονοκύλινδρο. Με τον κινητήρα της Minarelli (100x84) που φοράνε και τα Yamaha XT660R και Χ, καθώς και το Tenere 660. Είχα κάνει ένα test ride σε ένα ΜΤ-03 πριν δυο χρόνια περίπου και στο θέμα "αστική ευελιξία και πρακτικότητα" του βάζω άριστα. Λουλούδι το μηχανάκι μέσα στην πόλη. Λίγο η ποιότητα των υλικών του θα έπρεπε να ήταν υψηλότερη, κατ' εμέ, και η τιμή του λίγο χαμηλότερη από τα 6.800 ευρώ που κοστίζει σήμερα. Πάντως ας μην ξεχνάμε ότι όλο το μπροστινό (πιρούνι + φρένα) είναι από το Fazer 600 και το στήσιμό του είναι αρκετά σπορ. Υπάρχουν και ορισμένα αρνητικά, όμως. Το αμορτισέρ, που είναι σε οριζόντια θέση (για λόγους μόδας και εμφάνισης), δεν έχει μοχλικό και - κατά συνέπεια - δεν είναι και τόσο προοδευτικό, όσο θα έπρεπε. Επίσης, το μηχανάκι δεν είναι κατάλληλο για ταξίδια, λόγω απουσίας ανεμοκάλυψης (άσε που δεν μπαίνει ούτε εξτρά ζελατίνα) ενώ και η θέση των διπλών τελικών της εξάτμισης θα κάψει εύκολα τα σαμάρια καθώς και τα ... μπούτια της συνεπιβάτιδός σου το καλοκαίρι :P . Τουλάχιστον η σέλα της (αν και ψηλά και ξάνεμα) είναι αρκετά άνετη. Από παλιά πάντως η Yamaha έβαζε το μονοκύλινδρο σύνολο του ΧΤ σε κάποιο street μηχανάκι της. Θυμηθείτε τα SRX 400 και 600, που φορούσαν τον κινητήρα του ΧΤ600. Εκαναν καριέρα στην Ελλάδα στις αρχές της 10ετίας του '90. Φτηνά και πρακτικά. Ιδού το ΜΤ-άκι για όσους δεν το ξέρουν. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2008 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raftopoua 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Ti κατανάλωση έχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SADON!!! 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2008 Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fonzareli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 αν είχε ABS θα το είχα πάρει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες