spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 προσεξε μόνο μη σε πετυχει καμια μπανιερα στο δρομο και σε περάσει απο πανω :P Μπανιέρα με ρόδες και να είναι και ο deusXT :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Αν οχι μπανιερες ferry boats βρε παιδι μου...Το ιδιο ειναι! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Μπανιέρα με ρόδες και να είναι και ο deusXT :lol: :lol: :lol: στην περιπτωση που με παρομοιάζεις εμενα με μπανιερα .............που με είδες? στην περιπτωση που μου έυχεσαι να παρω τιγρη μερσι. Ψαχνω του καναπεδες στο σπιτι να βρω τα ψιλα που έπεσαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Βλεπω το λατρεμενο GSXR να θυσιαζεται στον βωμο της αγορας μιας μπανιερας... B) :( Ε ρε με την πρωην μπανιερα μου κατι ΧΤαρες που με κυνηγουσαν..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Γιατι τωρα τι εχεις? B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Επειδη μερικοι δεν καταλαβαινουν...ΟΛΑ ειναι μπανιερες σε σχεση με το GSXR. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Γιατι τωρα τι εχεις? B) Τζακουζι Σορρυ για τα οφφ τοπικ, σταματαω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 stzog Δεν ειναι παντα τοσο απλα τα πραγματα..μπορει να σου φαινονται ολα μπανιερες σε σχεση με το gsxr αλλα δυστιχως τα γουστα οπως και οι συνθηκες ελλαδας(ισως και η ηλικια μας)ειναι μια πραγματικοτητα που δεν μπορεις να απολαυσεις μια διαδρομη πηγαινοντας ταπα η εστω σε θεση μαχης και ας το πας χαλαρα.. Και η οδηγηση της πρεπει να σου ειναι απολαυση καθε στιγμη που εισαι τυχερος ι εκει πανω στην σελα της και την απολαμβανεις Και οχι να σκευτεσαι Ωχχχχ...πω πω τι γκαζια ρε γαμωτο ειναι αυτα αλλα που να τα ανοιξεις τα ρημαδια η να λες για κατσε λιγο να ξεπιαστουμε γιατι κατσαμε 1μιση ωριτσα πανω της <_< Και αλλα πολλα σεναρια ταλαιπωριας ενος ss.. Πω πω παει γερασαμε.. :P με βλεπω για κανα τσαι σε λιγο καιρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Τασοοοοο αν δεν παρεις Τιγρη ...αν αλαξεις γνωμη ...μπορεις να παρεις ενα μαματο Caponord και μην ακουσεις ολους τους καλοθελητες πουθα πεταχτουν για να το κατηγορησουν ασε που μπορεις ευκολα να βρεις με ανταλαγη B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 ασε που μπορεις ευκολα να βρεις με ανταλαγη Βρίσκεις και στην χωματερή. Αν θέλεις πουλάει ένα ένας φίλος μου. Μοντέλο 2005, 19000 χλμ (δείχνει 24000, επειδή μετρούσε 60 χλμ/ώρα και σταματημένο), έχει ήδη αλλάξει εγκέφαλο, έχει μερικά (μεγάλα) θεματάκια με τα ηλεκτρικά του, το κιβώτιο είναι ξυρισμένο μετά από κόλλημα του κινητήρα, αλλά το δίνει φθηνά (για να μην το βλέπει και του ανεβαίνει η πίεση). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Βρίσκεις και στην χωματερή. Αν θέλεις πουλάει ένα ένας φίλος μου. Μοντέλο 2005, 19000 χλμ (δείχνει 24000, επειδή μετρούσε 60 χλμ/ώρα και σταματημένο), έχει ήδη αλλάξει εγκέφαλο, έχει μερικά (μεγάλα) θεματάκια με τα ηλεκτρικά του, το κιβώτιο είναι ξυρισμένο μετά από κόλλημα του κινητήρα, αλλά το δίνει φθηνά (για να μην το βλέπει και του ανεβαίνει η πίεση). ποσο το δινει ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 τασουλη πιστευω οτι χρειαζεσαι αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 ποσο το δινει ??? Νομίζω 2000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 (τροποποιήθηκε) Υπάρχουν μπανιέρες Shot at 2007-07-18 Και μπανιέρες Shot at 2007-07-18 Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2007 από τον spypetr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Τασο μπορεις να δεις και τον Πηγασο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 (τροποποιήθηκε) @φιοτακης Μου θυμιζει Βαραντερο οχι πως ειναι ασχημο... B) Αλλα σε τετοιου ειδους μοτορι θα κοιτουσα νομιζω BMW η ΚΤΜ @Bloody εκεινο κουδουνιζει σαν τρελο που το ειχα ακουσει στον δρομο..δεν ειναι για τα γουστα μου.. Ενα μεγαλο συγνωμη και ευχαριστω με οποιον αφιερωνει χρονο σε τουτο εδω το ποστ..Ξερω σας εχω ζαλισει Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2007 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 τασουλη μετα το τζιξερ που ειναι κολαση πρεπει να παρεις καυ@λι@ρικο μοτορι,κατι τετοιο δηλαδης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 (τροποποιήθηκε) Eίναι....οπουδήποτε αλλού εκτός της πίστας. Πειράζει που δεν με πείθεις; Θα σου εξηγήσω παρακάτω γιατί. Αυτό ισχύει αλλά δεν είναι του παρόντος. Όσες φορές και αν διαβάσω την ίδια άποψη, τόσες φορές θα γελάσω και θα τη θεωρήσω άστοχη και ότι εκφράζεται απλά για να δημιουργούμε εντυπώσεις και για να αισθάνονται ορισμένοι "χεράδες" ότι με τον τρόπο αυτό τη λένε στους υπόλοιπους! Στη διαδρομή Ηράκλειο-Ρέθυμνο έχω ξεφτυλίσει Porsche Carrera με το Fiesta 1.4 trend ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ, ο οδηγός της οποίας δεν πίστευε ότι μόλις η διαδρομή έσφιγγε λιγάκι (πρακτικά όποτε δεν ήταν ευθεία) ήμουν κολλημένος από πίσω του! Αυτό λέει κάτι για την ικανότητα του fiesta σε σχέση με εκείνες της Carrera; Ή μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως επιχείρημα για να συγκρίνω ένα πανίσχυρο Roadster με το fiesta μου; Αν δώσω τη BMW που λες, Κ1200S στη μάνα μου και εγώ πάρω ένα scooter, θα φτάσω πρώτος οπουδήποτε, οποτεδήποτε, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Άρα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και αυτό ως επιχείρημα σε οποιαδήποτε συζήτηση; Συνεχίστε να το γράφετε, εγώ θα συνεχίζω να το αγνοώ. Είναι μία άποψη το ίδιο χρήσιμη με το να μου λες κάθε πρωί ότι ο ήλιος βγαίνει απ' τα ανατολικά. Και να το ανακοινώνεις υπερήφανα μάλιστα, ως μία σημαντική διαπίστωση! Το S είπαμε tongue.gif Μεγαλύτερη ασφάλεια? Πόσα amper δηλαδή? tongue.gif .Εδώ είναι λιγάκι δύσκολο το θέμα.Παρόλα αυτά πιστεύω πως ασφαλέστερη μοτοσυκλέτα είναι το BMW κι όχι το Fireblade.To blade είναι απόλυτο μηχανάκι και φτιαγμένο για πίστα με ότι συνεπάγεται αυτό.Δηλαδή...όχι λακκούβες,όχι σαμάρια,όχι λιωμένη άσφαλτο,...όχι όχι όχι.Το BMW από την άλλη,είναι κατασκευασμένο για να κάνει γρήγορα και ασφαλή ταξίδια.Φοράει ένα μπροστινό σύστημα που ίσως είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή από θέμα ακαμψίας και σταθερότητας.Έχει φρένα άγκυρες και σε συνδιασμό με το ABS κάνει την ακινητοποίηση της μοτοσυκλέτας παιχνίδι. Μην παίρνεις λοιπόν ως δεδομένο πως ένα απόλυτο όπλο πίστας είναι καλύτερο και κυρίωγς ασφαλέστερο και στον δρόμο. Και πάμε στο ζουμί της συζήτησης... Ποια έχει μεγαλύτερη επιτάχυνση; Ποια έχει υψηλότερη τελική; Ποια έχει υψηλότερη ταχύτητα εισόδου στην ίδια στροφή (απ' τον ίδιο αναβάτη λέμε, απόλυτα εξοικειωμένος και με τις δύο); Ποια έχει υψηλότερη ταχύτητα εξόδου; Σε δεδομένη άσφαλτο (όχι χαλίκια, χώματα κτλ) με τα ιδανικά λάστιχα για την κάθε μία, φρέσκα και στρωμένα, ποια έχει καλύτερη πρόσφυση; Ποια έχει καλύτερα φρένα;;; Ποια έχει μικρότερη απόσταση ακινητοποίησης πάνω στον ίδιο ασφαλτοτάπητα (καθαρός από χώματα, χαλικάκια κτλ); Συνολικά τώρα, για να κάνεις μία οποιαδήποτε διαδρομή σε δεδομένο χρόνο (εφικτό και για τις δύο), ποια απ' τις δύο θα χρειαστεί να πιέσεις περισσότερο, άρα να τη φέρεις πιο κοντά στα όριά της, άρα να αυξήσεις τις πιθανότητες να τα ξεπεράσει; Στις παραπάνω ερωτήσεις, θα ήθελα να μου απαντάς τόσο για ένα 1000-άρι ss, όσο και για ένα 600-άρι ή 750-άρι. Ξεκινώντας απ' τα 600-άρια, πάρε σαν δεδομένο το δικό μου, με 117 ίππους και 155 κιλά βάρους. Τελική κοντά στα 240 πραγματικά (νομίζω) και επιτάχυνση.... άστο καλύτερα. Πες μου σε παρακαλώ λοιπόν, ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΧΕΙ η BMW ή η οποιαδήποτε άλλη μηχανή σε συνθήκες στεγνής ασφάλτου. Και τέλος, ΝΑΙ, ένα SS είναι πιο επιρρεπές σε λακούβες και σαμάρια, αν και έχει ΠΟΛΛΕΣ δυνατότητες να διορθώσει και να ξαναβρεί πρόσφυση σχεδόν αμέσως μετά την ανωμαλία. Αλλά και πάλι, το κέρδος σε χρόνο που θα έχει στα υπόλοιπα σημεία της διαδρομής, θα είναι αρκετό για να καθυστερήσει λίγο, φρενάροντας πριν από τις λακούβες και τα σαμάρια (ναι, θεωρώ και γνωστή τη διαδρομή). Ξαναλέω, ΑΝ πρόκειται να μάθω κάτι απ' αυτή τη συζήτηση, θα χαρώ! Τάσο, δεν μας κουράζεις. Εμένα τουλάχιστον καθόλου. Εκτός απ' το ότι προσωπικά γνωρίζω πολλές νέες μηχανές με τα θετικά και τα αρνητικά τους (από τις προτάσεις και τον αντίλογο των υπόλοιπων φίλων), όπως βλέπεις έχεις ξεκινήσει και μία ενδιαφέρουσα -για εμένα τουλάχιστον- διαφωνία, στην οποία αν δεν συμμετείχαμε μόνο εγώ και ο Αλέξανδρος, θα μπορούσαμε να έχουμε και ακόμα πιο ενδιαφέροντα διάλογο. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2007 από τον nasos79 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Και πάμε στο ζουμί της συζήτησης... Ποια έχει μεγαλύτερη επιτάχυνση; Ποια έχει υψηλότερη τελική; Ποια έχει υψηλότερη ταχύτητα εισόδου στην ίδια στροφή (απ' τον ίδιο αναβάτη λέμε, απόλυτα εξοικειωμένος και με τις δύο); Ποια έχει υψηλότερη ταχύτητα εξόδου; Noμίζω μίλησες για το ποια θα σε πάει ασφαλέστερα σπίτι σου κι ακριβώς σε αυτό διαφώνησα! Τι δουλειά έχουν σε αυτό τα παραπάνω? Σε δεδομένη άσφαλτο (όχι χαλίκια, χώματα κτλ) με τα ιδανικά λάστιχα για την κάθε μία, φρέσκα και στρωμένα, ποια έχει καλύτερη πρόσφυση; Ποια έχει καλύτερα φρένα;;; Ποια έχει μικρότερη απόσταση ακινητοποίησης πάνω στον ίδιο ασφαλτοτάπητα (καθαρός από χώματα, χαλικάκια κτλ); Έλα ντε?Ποια?Γιατί θεωρείς δεδομένο ότι το Blade έχει καλύτερα φρένα και πιο αποδοτικά σαν σύνολο από το BMW? Συνολικά τώρα, για να κάνεις μία οποιαδήποτε διαδρομή σε δεδομένο χρόνο (εφικτό και για τις δύο), ποια απ' τις δύο θα χρειαστεί να πιέσεις περισσότερο, άρα να τη φέρεις πιο κοντά στα όριά της, άρα να αυξήσεις τις πιθανότητες να τα ξεπεράσει; Noμίζω όπως είπα,πως διαφώνησα στο θέμα ποια θα σε πάει ασφαλέστερα στο σπίτι σου.Πάλι δεν έχουν σχέση τα παραπάνω με την διαφωνία μου.Παρόλα αυτά ίσως να μην γνωρίζεις πως τα απόλυτα μηχανάκια συγχωρούν πολύ πιο δύσκολα τα λάθη του αναβάτη!Ένα λάθος φρενάρισμα πριν από στροφή μπορει να στείλει το blade μαζί με σένα στο χαντάκι,ενώ με ένα λάθος φρενάρισμα με το BMW απλά θα δουλέψει το ABS και θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.Επίσης οι αναρτήσεις έχουν τελείως διαφορετική λειτουργία από της πιστιάρικης μοτοσυκλέτας και συγχωρούν πιο εύκολα απ΄οτι της πιστιάρικης.Θυμήσου...για ασφάλεια μιλάμε σε δημόσιο δρόμο που μπορεί να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε στην διαδρομή σου! Στις παραπάνω ερωτήσεις, θα ήθελα να μου απαντάς τόσο για ένα 1000-άρι ss, όσο και για ένα 600-άρι ή 750-άρι. Ξεκινώντας απ' τα 600-άρια, πάρε σαν δεδομένο το δικό μου, με 117 ίππους και 155 κιλά βάρους. Τελική κοντά στα 240 πραγματικά (νομίζω) και επιτάχυνση.... άστο καλύτερα. ΒΜW K1200S Standing ? Mile 11.75 sec / 130 mp/h (209,2 Km/h) Top Speed 178.3 mp/h (286,9 Km/h) HONDA CBR 600 RR Standing ? Mile 11.1 sec / 207.3 km/h Top Speed 253.9 km/h HONDA CBR 1000 RR Standing ? Mile 10.6 sec Top Speed 277.7 km/h Όλα 2007 μοντέλα Πες μου σε παρακαλώ λοιπόν, ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΧΕΙ η BMW ή η οποιαδήποτε άλλη μηχανή σε συνθήκες στεγνής ασφάλτου. Δεν θα στο πω εγώ αυτό. Και τέλος, ΝΑΙ, ένα SS είναι πιο επιρρεπές σε λακούβες και σαμάρια, αν και έχει ΠΟΛΛΕΣ δυνατότητες να διορθώσει και να ξαναβρεί πρόσφυση σχεδόν αμέσως μετά την ανωμαλία. Αλλά και πάλι, το κέρδος σε χρόνο που θα έχει στα υπόλοιπα σημεία της διαδρομής, θα είναι αρκετό για να καθυστερήσει λίγο, φρενάροντας πριν από τις λακούβες και τα σαμάρια (ναι, θεωρώ και γνωστή τη διαδρομή). Σου είπα και πιο πάνω.Τα απόλυτα μηχανάκια δεν συγχωρούν εύκολα τα λάθη.Το χειρότερό τους είναι μια διαδρομή με σφιχτό στροφιλίκι και με άσφαλτο που μπορεί να συναντήσει από λακκούβα και σαμάρια μέχρι πολυκαιρισμένη τριμμένη πίσσα. Όλα αυτά είναι must στην Eλλάδα και σε καμία περίπωση δεν θα έχεις την πρόσφυση της πίστας των Σερρών για να εκμεταλλευθείς τις δυνατότητες του RR. Οπότε πιο ευάλωτο είναι το πιο απόλυτο μηχανάκι.Που τις είδες εσύ τις πολλές δυνατότητες να διορθώσει και να ξαναβρεί πρόσφυση? (Έχω και παράδειγμα αν θες που μου έχει τύχει εμένα με το GS παρακαλώ και 3 SS μηχανάκια στο κατέβα του μικρού Δομοκού από Δομοκό προς Φάρσαλα ) Ξαναλέω, ΑΝ πρόκειται να μάθω κάτι απ' αυτή τη συζήτηση, θα χαρώ! Μα βλέπω πως δεν θες να μάθεις.Από την στιγμή που είσαι απόλυτος παύεις να είσαι δεκτικός σε μάθηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Βρε συ νασο δεν ειμαστε εδω για να μετρησουμε σε καλυτερα νουμερα σε επιταχυνσεις,φρεναρισματα,αναρτησεων και ΑBS κτλ. Αλλιως δεν το συζητουσα καν δηλαδη θα κρατουσα το δικο μου μοτορι.., ^_^ Το βασικο θεμα μου ειναι να πηγαινεις και να το απολαμβανεις σε καθε στιγμη της διαδρομης,ειτε αυτο ειναι μια γρηγορη στριφτερη διαδρομη με καλη ασφαλτο και να μην σε ξενερωνει το μοτορι σου οτι θα ηθελες τα γκαζια του λιγο παραπανω, ειτε να ειναι λιγο κακοφτιαγμενο το οδοστρωμα(που συνηθως ειναι)αλλα να μην σου βγαινουν οι πετρες απο τα νεφρα σου..και παρολαυτα να μην χανεις σε ενα γενικο στησιμο μηχανης ικανο να σου κανει τα γουστα σου χωρις να εισαι ουτε στο ενα ακρο ουτε στο αλλο.. Να ειναι μια απολαυση οτι και αν κανεις..Πολλα ζηταω μαλον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Αυτά που ζητάς φίλε Τασούλη μπορούν να στα δώσουν αρκετά μηχανάκια.Ένα από αυτά είναι ο τίγρης που σκέφτεσαι,ή ένα multistrada,ή ένα GS ή ένα Caponord. Eίναι μηχανάκια που πάνε σχεδόν παντού με ιδιαίτερη άνεση κι έχουν και μια καθόλου ευκαταφρόνητη τελική για τους δρόμους της Ελλάδας. Νταξ...θα ξενερώσεις σε ευθείες σαν της Κατερίνης,αλλά πόσους τέτοιους δρόμους έχουμε στην Ελλάδα?Ελάχιστους και κατ εμέ εντελώς ανούσιους. Οι διαδρομές που σε ευχαριστούν να τις κάνεις,μέσα στην φύση πάνω στα βουνά δεν ενδείκνυνται για SS μηχανάκια.Κακά τα ψέματα! Τα SS υπερτερούν στις πίστες και στα ελάχιστα καλοσχεδιασμένα κομμάτια του Ελληνικού οδικού δικτύου,αλλά μειονεκτούν σοβαρότατα στους επαρχιακούς και ορεινούς δημόσιους δρόμους της χώρας μας.Κυρίως σε άνεση και συνεπώς σε ευχαρίστηση της διαδρομής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Τα SS υπερτερούν στις πίστες και στα ελάχιστα καλοσχεδιασμένα κομμάτια του Ελληνικού οδικού δικτύου,αλλά μειονεκτούν σοβαρότατα στους επαρχιακούς και ορεινούς δημόσιους δρόμους της χώρας μας.Κυρίως σε άνεση και συνεπώς σε ευχαρίστηση της διαδρομής. Kαι ποσοι ειναι οι πρωτοι δρομοι, και ποσοι οι δευτεροι? Και για φορτωμα, ανεση στο ταξιδι, τι να πουμε? (Κατ'εμε, ενας απο τους σημαντικοτερους τομεις μοτοσυκλετισμου! ) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Θα συμφωνησω απολυτα με ALX μιας και διαπιστωσα απο την καλη τα ss.. Οσον αφορα το υψος σε αυτα τα μηχανακια θα εχω προβλημα με 1,72?? Οσον αφορα BMW,KTM,TIGER.. Μιας και αναφεραμε τελικη..δηλαδη ποσο σου βγαζει το BMW?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Θα συμφωνησω απολυτα με ALX μιας και διαπιστωσα απο την καλη τα ss.. Οσον αφορα το υψος σε αυτα τα μηχανακια θα εχω προβλημα με 1,72?? Οσον αφορα BMW,KTM,TIGER.. Εγω, 1.70! αν σου λεει κατι!.. Μιας και αναφεραμε τελικη..δηλαδη ποσο σου βγαζει το BMW?? ..το 1200, 210+ (τριβαλιτζο, με συναναβατη..Και ειναι ακροβεστατο!) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 200χαω το 1150 αλλά ταξιδεύει για ώρες με αυτά αφού οι στροφές που έχει στα 200 είναι χίλιες πεντακόσιες λιγότερες πριν τα κόκκινα λόγω overdrive 6ης :) Στα 200χαω έχει 6000σαλ και κόκκινα στις 7500σαλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες