apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 μπορείς να μου πεις πού υπερέχει η bmw σε θέματα οδικής συμπεριφοράς/ασφάλειας έναντι κάποιου ss; Ρε Νάσο, είναι φορές που γίνεσαι αφελής... Η BMW ρε, έχει δισκόφρενα, έχει αναρτήσεις και λάστιχα χωρίς σαμπρέλες. Όχι σαν τα σαβουρογιαπωνέζικα με τα ταμπούρα! Που ζεις; Δεν βλέπεις καθόλου ΥΕΝΕΔ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 Ρε...δεν περιμένεις να βγει V Strom 1300...με κινητήρα Hayabusha? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 Τα BMW έχουν ένα "μαγικό" τρόπο θα έλεγα να βρίσκουν πρόσφυση.Όσο κι αν δεν τους φαίνεται ισχύει.Η οδηγική συμπεριφορά τους είναι υποδειγματική και στην σταθερότητα στα πολλά αλλά και στις στροφές. Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα ούτε εγώ.Το διαπίστωσα όταν το αγόρασα και πήγα μαζί του το πρώτο μου 36ωρο. Δεν ξέρω πως το έχει καταφέρει αυτό ο Γερμανός αλλά εγώ του βγάζω το καπέλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 Βρε μπας και παρω και εγω BMW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 Βρε μπας και παρω και εγω BMW Εγω παντως στη θεση σου, δεν θα το σκεφτομουν καν! (Απλα δεν το προτεινα εξ'αρχης για να μη θεωρηθει επιρρεασμος..) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 Βρε μπας και παρω και εγω BMW Πρόσεξε κάτι....ότι είπα το είπα για την συγκεκριμένη κατηγορία.Δεν λέω ας πούμε πως το GS έχει καλύτερα κρατήματα και στήσιμο από ένα SS,είπα απλά ότι έχει πολύ καλά κρατήματα και στήσιμο για το είδος μοτοσυκλέτας που είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 (τροποποιήθηκε) Πρόσεξε κάτι....ότι είπα το είπα για την συγκεκριμένη κατηγορία.Δεν λέω ας πούμε πως το GS έχει καλύτερα κρατήματα και στήσιμο από ένα SS,είπα απλά ότι έχει πολύ καλά κρατήματα και στήσιμο για το είδος μοτοσυκλέτας που είναι. Λοιπόν, εδώ θα δεχτώ την άποψη του Αλέξη... (αν και πρέπει να έχει κάτι ο λαιμός του και βήχει συχνά, να κόψεις τα πολλά ποπ-κορν και τα τσιγάρα αδερφέ! :P ) Γιατί τώρα νομίζω ότι μιλάει λογικά! Εξαιρετική μηχανή η GS 1200, την έχει ένας φίλος μου και ακούω μόνο τα καλύτερα! Και φαντάζομαι ότι το R-κάτι που βγάζει ο Γερμανός (αυτό με τα 160-τόσα άλογα), πάλι εξαιρετικό θα είναι. Αλλά όσο εξαιρετική και να είναι μία τέτοια μηχανή, είναι δυνατόν να πηγαίνει καλύτερα από μία SS; Και μη μου αρχίσετε πάλι ότι ο κατάλληλος οδηγός σε κατάλληλη διαδρομή ξεφτυλίζει όλα τα SS, γιατί είμαστε μεγάλα παιδιά και νομίζω ότι όταν μιλάμε, μιλάμε! Ο ΙΔΙΟΣ αναβάτης λοιπόν, την ίδια μέρα, στην ίδια πίστα με το Fireblade και το K 1200 R (το βρήκα), τι πιστεύετε ότι θα γράψει; Ένα αυτό! Δεύτερον: Ο ΙΔΙΟΣ αναβάτης, την ίδια μέρα, στην ίδια ΔΙΑΔΡΟΜΗ, με Fireblade και με K 1200 R τάπα, ποιος θα πάει με μεγαλύτερη ασφάλεια σπίτι του; Παρακαλώ τεκμηριωμένες απόψεις!!! Και ΣΟΒΑΡΕΣ!!! Και στην τελική, μη θεωρήσετε ότι κάνω κόντρα με τους ιδιοκτήτες BMW επειδή έχω ss. Αν είναι να μάθω κάτι απ' αυτή τη συζήτηση, θα χαρώ πολύ να το ακούσω! edit: Και επειδή το Fireblade έχει και 20 άλογα παραπάνω και εξωφρενικά μικρότερη αναλογία κιλών ανά ίππο απ' τη Γερμανίδα φίλη του, ας πάμε και στα 600-άρια... Εγώ και για τα 600-άρια πιστεύω ότι θα κερδίζουν το συγκεκριμένο BMW (που είναι και η ναυαρχίδα, σωστά; ) ψιλοάνετα! Άλλωστε για το RR7, έχει γραφτεί ήδη ότι σε ορισμένες κλειστές πίστες, μπορεί να είναι πιο γρήγορο και από τα αντίστοιχα 1000-άρια.) _______________________________________________ (τέλος σοβαρού post) @apostat Στάθη, έχεις δίκιο! Ενώ τα δικά μας έχουν ταμπούρα, συμπαγή λάστιχα και σταθερό πλαίσιο χωρίς αναρτήσεις... Μα τι απαράδεκτοι οι σχιστομάτηδες βρε παιδί μου...... Απαπαπα........ :D Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2007 από τον nasos79 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 Ρε Νάσο, είναι φορές που γίνεσαι αφελής... Η BMW ρε, έχει δισκόφρενα, έχει αναρτήσεις και λάστιχα χωρίς σαμπρέλες. Όχι σαν τα σαβουρογιαπωνέζικα με τα ταμπούρα! Που ζεις; Δεν βλέπεις καθόλου ΥΕΝΕΔ; :D :D :D :D ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΥΕΝΕΔ ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΥΓ. ΤΑΣΟΥΛΗ ΜΗΝ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 :D :D :D :D ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΥΕΝΕΔ ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΥΓ. ΤΑΣΟΥΛΗ ΜΗΝ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ B) ρε φιοτάκη εσυ τι δουλεια έχει ςνα μιλάς για το GSXR? Πάρε το χρέπι σου και δρόμο!!!!!!!! μποαχαχαχαχαχα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 Με μεγαλύτερη ασφάλεια θα πάει σπίτι του αυτός που δεν ξύνει γόνατο. Πόσες SS έχουνε πουληθεί στην Ελλάδα? Έχει πάρει και η Κουτσή Μαρία SS για να πηγαίνει με 300. Μα ρε παιδιά...ήμαστε με τα καλά μας? Είναι λογικό να βγαίνουμε έξω και να τριακοσαρίζουμε? Έχω δει πολλές φορές και θα το δω πολλές φορές ακόμα και θα το δούμε όλοι μας. Δεν μπορείς να βγαίνεις έξω να κάνεις σφήνες, να τριακοσαρίζεις και να ξύνεις γόνατα όσο ωραίο συναίσθημα και αν είναι αυτό. Θα έχεις άσχημη κατάληξη. Κανένας δρόμος δεν είναι φτιαγμένος για αυτή την χρήση. Ούτε στην Γερμανία ούτε στην Αμερική ούτε στην Ιταλία ούτε πουθενά. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα. Δεν λέω, γ@m4t3ς οι SS, αλλά να ξέρουμε και για που προορίζονται. Αποκλειστικά για πίστα. Όποιος έχει μπει καταλαβαίνει πολύ καλά πόσο άσκοπο είναι να βγαίνει και να προσπαθεί να νιώσει το τρέμουλο της ανδρεναλίνης σε δημόσιους δρόμους. Δεν λέω, καλή η Επίδαυρος, καλός ο δρόμος μετά το Αντίριο, έχουνε την φάση τους, τις καμπύλες τους αλλά...και πάλι είσαι περιορισμένος σε μία λωρίδα όλη και όλη. Βεβαίως υπάρχουνε και άνθρωποι που δεν περιορίζονται στην μία λωρίδα...την έχουνε δει ότι και το αντίθετο ρεύμα τους ανήκει. Το θέμα δεν είναι αυτό. Τι πάει να πει δυνατή μηχανή? Μία μηχανή που θα σου παρέχει ένα καλό cruising speed, μία καλή επιτάχυνση για να ξεφεύγεις απο κανέναν μ@λαξ και να κάνεις τις προσπεράσεις σου και λίγο παιχνιδάκι σε λογικά πλαίσια. Μία street συγκριτικά με την αντίστοιχη της supersport έχει περισσότερο γκάζι απο ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Επίσης σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσει να κάθονται στα @@ τους. Για αυτό και τρελές πωλήσεις οι ON-off. Η BMW μαζί με την αγορά enduro μηχανής παρέχει μαθήματα εκτός δρόμου οδήγησης δωρεάν. Έτσι και οι supersport θα πρέπει να παραδίδουνε μαθήματα γιόγκα μπας και αντέξει κανένας αναβάτης πάνω απο 45 λεπτά επάνω στην μηχανή. Τώρα άμα είσαι τζαπόν διαστάσεων, 1.20 πάνω σε roller blades με τα χέρια σε ανάταση...μπορείς να βολευτείς εξίσου καλά και με μπόμπο. Εμείς η Ευρωπαίοι... δεν ήμαστε για τέτοια. Οι SS είναι καλές μηχανές... ...να τις έχει ένας φίλος, να σου την δίνει που και που για καμμία βόλτα. Πάρε μία ταξιδιάρικη, χρηστική, άνετη και δυνατή μηχανή με το γκάζι της να ξενοιάσεις... Triumph Tiger...τα παρέχει όλα αυτά... Η GSXR είναι όντως παύλα μηχανή...να τις πιείς το αίμα σε μία πίστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 ρε φιοτάκη εσυ τι δουλεια έχει ςνα μιλάς για το GSXR? Πάρε το χρέπι σου και δρόμο!!!!!!!! μποαχαχαχαχαχα :D ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΙΝΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΒΑΣΑΝΑΚΙΑ ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 Γιωργο πες και εσυ την προταση σου ντε Νασο μπορει ισως τα ss να ειναι ποιο απολυτα σαν μοτορια απο μια BMW R δεν θυμαμαι το μοντελο..αλλα το θεμα μας ειναι οταν οδηγαμε μια μοτοσυκλετα να την απολαμβανουμε μαζι με την διαδρομη φυσικα... Με ενα ss μπορει να πηγαινεις ταπα και να σου παρεχει κρατηματα και ασφαλεια να πηγαινεις ταπα εφοσον το επιτρεπει ο δρομος(Χλωμο) Αλλα δεν ειναι απαραιτητο οτι θα ειναι η ιδια απολαυση με ενα με BMW της κατηγοριας σπορτουρινγκ.. Παντως στο ειδος τους Hayabusa και BMW 1200S το δευτερο ειναι ποιο απολαυστικο απο οτι ειπανε σε τεστ απλα δεν εχει την τελικη της πρωτης.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 Παντως στο ειδος τους Hayabusa και BMW 1200S το δευτερο ειναι ποιο απολαυστικο απο οτι ειπανε σε τεστ απλα δεν εχει την τελικη της πρωτης.. Την οποια τελικη, ΠΟΥ? θα την... "απολαυσεις"??? ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 Παιδιά μόλις διάβασα 10 σελίδες και ζαλίστικα. Ώραίο το θέμα και οι προβληματισμοί είχαν πολύ ενδιαφέρον. Αυτό που θα θελα να πω στον tasouli είναι να πάρει το μηχανάκι που γουστάρει. Μόνο αυτός ξέρει τις ανάγκες του. Και όταν λέω ανάγκες, δε λέω ανάγκες μετακίνησης μέσα στη πόλη, γιατί τότε το ιδανικό είναι το παπί. Για τις αναγκες του ταξιδιου ιδανικό είναι το touring. Για το χώμα ιδανικό το KTM EXC 520 (για μένα). Για την πίστα το GSXR1000. Όταν λέω για ανάγκες προσπαθώ να μη σκέφτομαι σαν χρήστης. Με τη μηχανή βγάζουμε τα γούστα μας. Μας αρέσει με την πρώτη ματιά και πάμε παντού ότι και να 'χουμε. Ο Haybusas θα περάσει από το χώμα, θα πάει και πόλη γιατί το γουστάρει το μηχανάκι του. Ο GSεκιας θα μπει στη πίστα. Ο παπάκιας θα κάνει ταξίδι. Μη βάζουμε καλούπια στην επιλογή μιας μοτοσυκλέτας. ΌΛΕΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ Πάρε αυτή που θέλεις τώρα. Σε έναν μήνα θα σ' αρέσει άλλη. Η προπροηγούμενη μηχανή μου ήταν μια Transalp, η προηγούμενη VFR, η τωρινή Tiger, η επόμενη (αν έπαιρνα σημερα) kawasaki zxr636. Και 2 λόγια για την Triumph. Καλά μοτόρια, υπέροχη αίσθηση. Supermotard κατηγορία κατά τη γνώμη μου. Από αξιοπιστία μην ακούς κανεναν Η επίσημη σελίδα http://www.triumph.co.uk/ ένα καλό forum http://www.triumphrat.net/forumdisplay.php?f=6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 (τροποποιήθηκε) Εδω με το δικο μου και δεν μπορεις να πιασεις ευκολα τελικη..ποσο ακομα οταν μιλαμε για τα θηρια αυτα Λοιπον εχουμε και λεμε... Με βλεπω στον χρονο αυτο μεσα να παιρνω σβαρνα τα τεστ ντραιβ και να δω ποιο θα κανω κεφι ποιο πολυ.. BMW,TRIUMPH,KTM 950ADVENTURE(αν και το τελευταιο ζημιαρικο λενε) και οτι αλλο βρω.. Ωραια τα πες σπυρο Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2007 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 "BMW,TRIUMPH,KTM 950ADVENTURE".. Πολυ καλες επιλογες, ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 Λοιπον εχουμε και λεμε... BMW,TRIUMPH,KTM 950ADVENTURE και οτι αλλο βρω.. Γιατι 950 και ΟΧΙ 990adv;,,,, Λογω τιμης ως μεταχειρισμενο παλιοτερο ή κατι αλλο;... Αποψη μου,αφου εισαι σε ss τωρα,απο αυτες που λες οτι εχεις κατα νου,πιο "κοντα σε φιλοσοφια" με την νυν, θα σου πεσει ο Τιγρης...και θα γουσταρεις κιολας... ;) Ομως γιατι δεν κοιτας και καμμια μεταχειρισμενη sport touring;;;;;....Μηπως και γουσταρεις; B) Και μην ακους "τι λενε" και "τι ακουγεται" γενικως...ακου ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ...μόνο ετσι δεν θα μετανοιωσεις.- ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 (τροποποιήθηκε) Γιατι 950 και ΟΧΙ 990adv;,,,, Λογω τιμης ως μεταχειρισμενο παλιοτερο ή κατι αλλο;... Αποψη μου,αφου εισαι σε ss τωρα,απο αυτες που λες οτι εχεις κατα νου,πιο "κοντα σε φιλοσοφια" με την νυν, θα σου πεσει ο Τιγρης...και θα γουσταρεις κιολας... ;) Ομως γιατι δεν κοιτας και καμμια μεταχειρισμενη sport touring;;;;;....Μηπως και γουσταρεις; B) Και μην ακους "τι λενε" και "τι ακουγεται" γενικως...ακου ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ...μόνο ετσι δεν θα μετανοιωσεις.- ;) Κωστας Για τα ΚΤΜ να πω την αληθεια δεν ξερω και τοσα.. Για sportouring δεν ειναι οτι δεν μου αρεσουν απλα θελω να αποφυγω τα πολυ βαρια μοτορια οσον αφορα ελιγμους και κοψιματος τιμονιου σε κινηση κτλ.και οι θερμοκρασιες που ανεβαζουνε οταν θες απλα να πας μια βολτουλα και πεσεις και σε κινηση Μιας και αν κοιταγα κατι τετοιο σε κανα Hayabusa θα κοιτουσα..αλλα δεν θα απεχει και τοσο απο αυτο που εχω σε ανεση..οχι τοσο απολυτο αλλα κοντα.. Εδω και τωρα δεν ειναι λιγη η θερμοκρασια που ερχεται στα ποδια μου..Το καλοκαιρι τουλαχιστον. Οπως με βλεπω..εχεις δικιο οτι για τα γουστα μου ειμαι ποιο κοντα σε tiger1050 κανεις και τα κεφια σου εισαι και ανετα..φορτωνεται κιολας ειναι και διαχρονικο(νομιζω) Απλα αφου εκανα λαθος επιλογη με το gsxr750(το ειχα αποθυμενο) Τουλαχιστον να μελετησω πολυ ποιο καλα αυτη την φορα πριν δωσω και κατι παραπανω να παρω το επομενο που αυτη την φορα θελω να ειναι κατι που θα με συνοδευσει αρκετο καιρο χωρις προβληματισμους Ακους εκει ουτε 6 μηνες την εχω και θελω αλλαγη Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2007 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 Τασουλη ριξε και μια ματια στο ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ;) καπου μπορει να σε βοηθησει... Και οπως ΣΩΣΤΑ ειπες και μονος σου...μη βιαστεις για τιποτα.ΣΚΕΨΟΥ και μετα βουρ! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2007 Κωστας ευχαριστω..δεν το ειχα δει αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Και φαντάζομαι ότι το R-κάτι που βγάζει ο Γερμανός (αυτό με τα 160-τόσα άλογα), πάλι εξαιρετικό θα είναι. Mιλάμε για το Κ1200S κι όχι R.Τα R είναι boxer.To K1200S βγάζει τα 167 άλογα ή το γυμνό K1200R.Oμως φαντάζομαι η σύγκριση γίνεται με το S. Αλλά όσο εξαιρετική και να είναι μία τέτοια μηχανή, είναι δυνατόν να πηγαίνει καλύτερα από μία SS; Eίναι....οπουδήποτε αλλού εκτός της πίστας. Και μη μου αρχίσετε πάλι ότι ο κατάλληλος οδηγός σε κατάλληλη διαδρομή ξεφτυλίζει όλα τα SS, γιατί είμαστε μεγάλα παιδιά και νομίζω ότι όταν μιλάμε, μιλάμε! Αυτό ισχύει αλλά δεν είναι του παρόντος. Ο ΙΔΙΟΣ αναβάτης λοιπόν, την ίδια μέρα, στην ίδια πίστα με το Fireblade και το K 1200 R (το βρήκα), τι πιστεύετε ότι θα γράψει; Ένα αυτό! To S είπαμε (δεν το βρήκες) :D .Ναι το SS θα γράψει καλύτερα εκεί μέσα. Δεύτερον: Ο ΙΔΙΟΣ αναβάτης, την ίδια μέρα, στην ίδια ΔΙΑΔΡΟΜΗ, με Fireblade και με K 1200 R τάπα, ποιος θα πάει με μεγαλύτερη ασφάλεια σπίτι του; Το S είπαμε :P Μεγαλύτερη ασφάλεια? Πόσα amper δηλαδή? :P .Εδώ είναι λιγάκι δύσκολο το θέμα.Παρόλα αυτά πιστεύω πως ασφαλέστερη μοτοσυκλέτα είναι το BMW κι όχι το Fireblade.To blade είναι απόλυτο μηχανάκι και φτιαγμένο για πίστα με ότι συνεπάγεται αυτό.Δηλαδή...όχι λακκούβες,όχι σαμάρια,όχι λιωμένη άσφαλτο,...όχι όχι όχι.Το BMW από την άλλη,είναι κατασκευασμένο για να κάνει γρήγορα και ασφαλή ταξίδια.Φοράει ένα μπροστινό σύστημα που ίσως είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή από θέμα ακαμψίας και σταθερότητας.Έχει φρένα άγκυρες και σε συνδιασμό με το ABS κάνει την ακινητοποίηση της μοτοσυκλέτας παιχνίδι. Μην παίρνεις λοιπόν ως δεδομένο πως ένα απόλυτο όπλο πίστας είναι καλύτερο και κυρίωγς ασφαλέστερο και στον δρόμο. Παρακαλώ τεκμηριωμένες απόψεις!!! Και ΣΟΒΑΡΕΣ!!! Και στην τελική, μη θεωρήσετε ότι κάνω κόντρα με τους ιδιοκτήτες BMW επειδή έχω ss. Αν είναι να μάθω κάτι απ' αυτή τη συζήτηση, θα χαρώ πολύ να το ακούσω! Κανείς δεν το βλέπει ως κόντρα...και ναι έχεις να μάθει από αυτή την συζήτηση καθότι φαντάζομαι δεν είσαι και παλιός στον χώρο. edit: Και επειδή το Fireblade έχει και 20 άλογα παραπάνω και εξωφρενικά μικρότερη αναλογία κιλών ανά ίππο απ' τη Γερμανίδα φίλη του, ας πάμε και στα 600-άρια... Εγώ και για τα 600-άρια πιστεύω ότι θα κερδίζουν το συγκεκριμένο BMW (που είναι και η ναυαρχίδα, σωστά; ) ψιλοάνετα! Άλλωστε για το RR7, έχει γραφτεί ήδη ότι σε ορισμένες κλειστές πίστες, μπορεί να είναι πιο γρήγορο και από τα αντίστοιχα 1000-άρια.) Δηλαδή το blade πόσα άλογα βγάζει? 187? :o Και που είπαμε πως θα την κερδίσουν τα 600άρια την BMW?Φαντάζομαι μιλάς μόνο για πίστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Βλεπω το λατρεμενο GSXR να θυσιαζεται στον βωμο της αγορας μιας μπανιερας... B) :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Μπανιέρες είναι μόνο τα σκούτερ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Βλεπω το λατρεμενο GSXR να θυσιαζεται στον βωμο της αγορας μιας μπανιερας... B) :( προσεξε μόνο μη σε πετυχει καμια μπανιερα στο δρομο και σε περάσει απο πανω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2007 Ρε μπας και εχω και GSXR δεν το εχω καταλαβει??Με βαζεις σε σκεψεις... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες