chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2007 Μην πειραζετε τον πατριδα μου γιατι θα γενει χαμος. Ωπα μας πιασανε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2007 καλά δεν ξαναμιλάμε... Κυριακή 10 η ώρα Μπράλο είναι καλά;;;; φέρε και την φωτογραφική σου μαζί.... Ερωτηξη περναει το Κτελ 10 η ωρα απο τον Μπραλο ? Και αν ναι εσυ πως το ξερεις ? Και αν το ξερεις την φωτογραφικη μηχανη τι την θελεις ? Τραβας φωτογραφιες μεσα απο το Κτελ? Τι χομπυ ειναι αυτο ρε παιδακι μου που εχεις κι εσυ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2007 Ερωτηξη περναει το Κτελ 10 η ωρα απο τον Μπραλο ? Και αν ναι εσυ πως το ξερεις ? Και αν το ξερεις την φωτογραφικη μηχανη τι την θελεις ? Τραβας φωτογραφιες μεσα απο το Κτελ? Τι χομπυ ειναι αυτο ρε παιδακι μου που εχεις κι εσυ !!! :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2007 εδώ στα βόρεια πάει κροτίδα! Όπως άλλωστε και οτιδήποτε άλλο (μηχάνημα, όχημα, γυναίκα κτλ), πέσει στα χέρια μου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2007 προς πατρινους καλα μωρε απαντατε στο φιοκι ειναι ο μοναδικος ανθρωπος που εκανε κοντρα με τον εαυτο του και βγηκε δευτερος :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2007 προς πατρινους καλα μωρε απαντατε στο φιοκι ειναι ο μοναδικος ανθρωπος που εκανε κοντρα με τον εαυτο του και βγηκε δευτερος :P :P :P :P :P ναι ρε σωστα γιατι ειμαι ποιο γρηγορος και απο την σκια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες