mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2005 Μου χάλασε το φερμουαρ της διαιρούμενης spyke φόρμας μου. Θα ήθελα, αν κάποιος έχει εμπειρία, ή έχει ακούσει διασταυρωμένες γνώμες, συμβουλή που μπορώ να την φτιάξω. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2005 Trava vre se ena rafti ... den thelei ptixio fisikis gia na sou ftiaxoun to fermouar!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2005 Ναι και γω πιστευω οτι και μια απλη μοδιστρα της γειτονιας θα στο γιανει... δεν πιστευω να χρειαζεται να ψαχνεσαι τοσο αν ειναι μονο ενα φερμουαρ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2005 καλά οκ, απλά δεν θέλω να παιδεύομαι άδικα από μια κακία δουλεία γι’ αυτό και ρωτάω. anyway, έχω ήδη πάρει 2 απαντήσεις: Φούρλας, Ερμού & Πλαστήρα, Μαρούσι Dirtywash στην Βουρβαχη διπλα στον Μπαξεβανη. Thanks anyway. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες