Jump to content
GFiotakis

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΠΑΡΝΗΘΑ

Recommended Posts

δεν θα επρεπε να υπαρχει μια εταιρια αντιστοιχη της 17Ν να καιει τα σπιτια που χτιζοντε εκει? οσο βλεπω αυτη τη φωτο με την αναγγελια των μεζονετων.. :blowup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιοτάκη καλό ακούγεται αλλα εμεις από μακρύα πως μπορούμε να βοηθήσουμε? Αν και διαφω΄νω εν μέρη στα παραπάνω λεγόμενα σου.

Διότι υπάρχει φωνή . Απλα ΑΚΟΜΑ δεν ακουγεται

Πάντως το να δινουν 100000 ευρο σοτν προεδρο της ΔΕΗ σαν πριμ και αυξηση στον μισθο του στισ 25000 το κανουν . Όπως και στον ΟΤΕ.

Κατα τα άλλα δεν έχουν λεφτά να δώσουν στουσ συνταξιούχους στους εργαζόμενους . Γαμω την ράτσα τους. Άραγε θα δώσουν κανα "ψύχουλο" στους πυροσβέστες ? Η θα τα πάρουν οι πολιτικοί τους προιστάμενοι ή τα διορισμένα κοματόσκυλα τους?

ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ "ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ"

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ " ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ Η ΑΘΗΝΑ"

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μπορει να μου εξηγησει καποιος, γιατι το πυροσβεστικο σωμα, το χρονο που δεν "δουλευει" και απλα περιμενει την πυρκαια,πλημμυρα κλπ, δεν ανοιγει, προληπτικα φραγμενα φρεατια, δεν ανοιγει αντιπυρικες ζωνες, δεν κοβει τα ξερα αγριοχορτα απο την ακρη των δρομων, δεν ανοιγει δυσβατους δασικους δρομους και οτιδηποτε γενικα συμβαλλει στην προληψη???

Ενω η δασοπυροσβεση ανοικη πλεον στις αρμοδιοτητες του Πυροσβεστικου Σωματος, η διανοιξη ζονων και δρόμων καθως και η κατασκευη εγγυοβελτιοτικων εργων ανοικει στο δασαρχειο...Εχετε ακουσει για τις τεραστιες ελειψεις της πυροσβεστικης σε εμψυχο και αψυχο υλικο....τα Δασαρχεια μας ειναι σε πολυ χειροτερη μοιρα...

Αφού δεν υπάρχει νόμος να απαγορεύει την οικοπεδοποίηση των καμμένων εκτάσεων, φυσικό είναι να έχουμε το ίδιο σκηνικό κάθε καλοκαίρι.

Θα έπρεπε όλες οι καμμένες εκτάσεις να μην παραχωρούνται ΠΟΤΕ για οικοπεδοποίηση και ΟΛΑ τα αυθαίρετα να κατεδαφίζονται. Πάει όποιος θέλει, χτίζει ενα αυθαίρετο και μετά απειλεί οτι θα πηδήξει απο την ταράτσα αν πλησιάσουν οι μπουλντόζες. Για κάτσε ρε κύριε, πως χτίζεις ΠΑΡΑΝΟΜΑ και έχεις και απαιτήσεις; Το τραγικό είναι οτι Δημόσιες Υπηρεσίες τους πάνε κάποιες φορές και νερό και ρεύμα λες και είναι νόμιμοι. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

Αλλά ποιός έχει τα @ρχίδι@ να κάνει κάτι τέτοιο;

:kaaaala: πολιτικοί. ΟΛΟΙ τα ίδια σκατά είστε.

Νομος "δυστυχως" υπαρχει...οποιαδηποτε εκταση που χαρακτηριζεται ως δασικη ή δασος κυρησεται αυτοματα αναδασωτεα μετα την πυρκαγια...αυτο απαγορευει παντως ειδους χρηση που θα αλαζε τον χαρακτηρα της και για αρθει η αποφαση αυτη πρεπει να περασει απο το Σ.Τ.Ε. γιατι προστατευεται απο το Συνταγμα...

Οι αρμοδιότητες του Δασαρχείου έχουν πλέον μεταβιβασθεί εδώ και χρόνια στην πυροσβεστική για τη συντήρηση των αντιπυρικών δικτύων. Όμως, όπως και παλαιότερα, η συντήρηση αυτή γίνεται από εργολάβους και υπεργολάβους και ως γνωστόν στην ελλάδα ισχύει το παραμύθι ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Στην πραγματικότητα όμως ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παρά μόνον για την κονόμα και την εμμονή για αξουσία. (Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΝΕΩΝ αντιπυρικών ζωνών είναι πολλές φορές ιδιαίτερα ακριβή εξαιτίας της δύσκολης πρόσβασης μηχανημάτων καθώς και χρονοβορα οπότε δημιουργούνται επιπλέον προβλήματα στην διαμόρφωσή τους)

Μονο το εργο της πυροσβεσης εχει περασει στις αρμοδιοτητες του Π.Σ. ....γενικα χρηματα ΔΕΝ υπαρχουν , και ειναι αληθεια αυττο αφου το κρατος δεν δινει, και επικρατει ενα μπαχαλο...

Αγροφυλακή για να διαφυλάξουν τι?...σε λίγο μέχρι και τα στάρια θα κάψουνε για να χτίσουν...

Αν το βουνό αφεθεί να επανέλθει μόνο του θα είναι καλύτερα....βέβαια αυτό θα γίνει μόνο αν δε φυτρώσουνε βιλλίτσες εκεί...

Αυτο ειναι ακριβως που πρεπει να κανουμε. Να το αφησουμε στην ησιχια του... ο καιρος θα διξει ποια κομματια χρηζουν αναδασωσης...γενικα και τα 2 ειδη πευκης που εχει παρνηθα οπως και μια σειρα αλλων ειδω ειναι πυρανθεκτικα...αυτο σημαινει οτι λογω τον πυρκαγιων που γινοντουσαν απο φυσικα αιτια στα μερη που φυτρωνουν εχουν αναπτυξει αμυνες ωστε να μπορει το δασος να αναγενηθει απο τις σταχτες του, βασικη προυποθεση να μην εχουμε 2η ή 3η πυρκαγια στο ιδιο μερος για 10 χρονια min...

Τα ασχημα νεα ειναι για το ελατοδασος της Παρνηθας που σαν δασος ψυχροβιων κονοφορων δεν εχει την ικανοτητα να αναγεναται αφου καει...θα πρεπει η αναγεννηση να γινει με εξαπλωση εναπομειναντων συσταδων ελατοδασους...Τα ελλατα ομως της Παρνηθας ειναι ειδη ταλεπωρημενα απο τις υψηλες θερμοκρασιες και το καυσαεριο της Αθηνας...μονο το 2000 και χωρις πυρκαγια παρα μονο με μια παρατεταμενη περιοδο καυσωνα ειχαμε χασει 200.000 ελατα στη Παρνηθα...σκεφτεστε ποσο δυσκολο ειναι να εχουμε αξαπλωση του εναπομειναντος ελατοδασους???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φιοτάκη καλό ακούγεται αλλα εμεις από μακρύα πως μπορούμε να βοηθήσουμε? Αν και διαφω΄νω εν μέρη στα παραπάνω λεγόμενα σου.

Διότι υπάρχει φωνή . Απλα ΑΚΟΜΑ δεν ακουγεται

Πάντως το να δινουν 100000 ευρο σοτν προεδρο της ΔΕΗ σαν πριμ και αυξηση στον μισθο του στισ 25000 το κανουν . Όπως και στον ΟΤΕ.

Κατα τα άλλα δεν έχουν λεφτά να δώσουν στουσ συνταξιούχους στους εργαζόμενους . Γαμω την ράτσα τους. Άραγε θα δώσουν κανα "ψύχουλο" στους πυροσβέστες ? Η θα τα πάρουν οι πολιτικοί τους προιστάμενοι ή τα διορισμένα κοματόσκυλα τους?

σε τι διαφωνεις φιλε Βελιγκεκα ???

B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υotis σε βλέπω ενημερωμένο :_thumbsup:

Λογο ειδικοτητος φιλε... Ειδικος Δασικης Προστασιας...

Σημερα τελειωσα τις σπουδες μου και σκεφτομα αν μου αξιζει να γινω κι εγω ενα ακομα γραναζι του ξεκουσδιστου κρατικου μηχανισμου...ενας ακομα υπαληλακος που οσο κι αν θα φωναζει δεν θα μπορει να κανει τιποτα γιατι δεν θα του εξασφαλιζει η εκαστοτε κυβερνηση τα μεσα για να κανει την δουλεια του σωστα...

Ειρωνικος μου ακουγεται ο τιτλος...Ειδικος Δασικης Προστασιας...σε λιγο δεν θα εχω τιποτα να προστατεψω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αφού δεν υπάρχει νόμος να απαγορεύει την οικοπεδοποίηση των καμμένων εκτάσεων, φυσικό είναι να έχουμε το ίδιο σκηνικό κάθε καλοκαίρι.

Θα έπρεπε όλες οι καμμένες εκτάσεις να μην παραχωρούνται ΠΟΤΕ για οικοπεδοποίηση και ΟΛΑ τα αυθαίρετα να κατεδαφίζονται. Πάει όποιος θέλει, χτίζει ενα αυθαίρετο και μετά απειλεί οτι θα πηδήξει απο την ταράτσα αν πλησιάσουν οι μπουλντόζες. Για κάτσε ρε κύριε, πως χτίζεις ΠΑΡΑΝΟΜΑ και έχεις και απαιτήσεις; Το τραγικό είναι οτι Δημόσιες Υπηρεσίες τους πάνε κάποιες φορές και νερό και ρεύμα λες και είναι νόμιμοι. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

Αλλά ποιός έχει τα @ρχίδι@ να κάνει κάτι τέτοιο;

:kaaaala: πολιτικοί. ΟΛΟΙ τα ίδια σκατά είστε.

Φίλε μην είσαι τόσο απόλυτος ότι είναι όλοι ίδιοι. Και όσοι γράψαν με τόση απολυτότητα.

Να υπενθυμήσω

* Το νόμο 998/1979, με τον οποίο η τότε κυβέρνηση της ΝΔ επιχείρησε να αποχαρακτηρίσει 25 εκατομμύρια στρέμματα δάσους, βαφτίζοντάς τα «χορτολίβαδα»;

* Το νόμο 1734/1987 «περί βοσκοτόπων» (επί ΠΑΣΟΚ), με τον οποίο επιχειρήθηκε να αποχαρακτηριστούν 45 εκατομμύρια στρέμματα δάσους;

* Τη δασοκτόνα συνταγματική αναθεώρηση του 2001 και τον εκτελεστικό της νόμο 3208/2003 (που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ και εφαρμόζει η ΝΔ), που παραδίδει στην τσιμεντοποίηση εκατομμύρια στρέμματα δασών και δασικών εκτάσεων, ή τη νέα, ακόμη πιο καταστροφική, αναθεώρηση των άρθρων 24 και 117 του Συντάγματος που ψήφισε πρόσφατα η ΝΔ;

* Την εγκατάλειψη κάθε έννοιας πρόληψης των πυρκαγιών και την κατάργηση των σωμάτων δασοπυρόσβεσης που έγινε επί ΠΑΣΟΚ;

* Το γεγονός ότι η Πυροσβεστική, η οποία επιφορτίστηκε και μ' αυτό το έργο, λειτουργεί με ελλείψεις 4.000 δασοπυροσβεστών και υλικοτεχνικής υποδομής, επί της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ;

Υπάρχουν κάποιοι που αντέδρασαν. Δυστυχώς είναι λίγοι

Τροποποιήθηκε από τον spypetr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιοτάκη αυτή η χώρα είναι χώρα ευλογημένη. Είναι χώρα που γεννά κάθε μέρα μύθους. Είναι η χώρα στην οποία ζουν ΗΡΩΕΣ που κάθε μέρα δίνουν τον αγώνα τους να ζήσουν. Που κάθε μέρα φωνάζουν και ουρλιάζουν από τα χτυπήματα των ραγιάδων (όπως λες) . ΚΑι η ιστορία έχει αποδείξει πως έχουν ψυχή λιονταριού. Και όταν συμβεί να ξυπνήσει το κτήνος μέσα του τότε τσακίζει όποιον βρεθεί δίπλα του.

Είμαι σίγουρος πως κάποτε η ψυχή του Έλληνα θα μιλήσει και όποιος έχει την ΄δύναμη να την ακούσει θα προλάβει να κρυφτεί. Για τους άλλους ......

Τι περιμένεις από έναν άνθρωπο που λέει πως από αγγαρεία είναι στο υπουργείο? ΡΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!

Ποιος είπε πως οι ήρωες πεθάναν? Όχι απλά σαν ηφαίστεια περιμένουν την κατάλληλη στιγμή που θα εκραγούν και σαν λάβα θα σαρώσουν αυτούς που στο ονομα τους και στο όνομα της Δημοκρατίας κάνανε τις μεγαλύτερες καταστροφές . Ο Έλληνες κάνει υπομονή. Μπορεί να σηκώσει πολλά αλλα μέχρι να του προσβάλεις ότι πιο ιερό έχει. Την χώρα του και την περηφάνια του

Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φιοτάκη αυτή η χώρα είναι χώρα ευλογημένη. Είναι χώρα που γεννά κάθε μέρα μύθους. Είναι η χώρα στην οποία ζουν ΗΡΩΕΣ που κάθε μέρα δίνουν τον αγώνα τους να ζήσουν. Που κάθε μέρα φωνάζουν και ουρλιάζουν από τα χτυπήματα των ραγιάδων (όπως λες) . ΚΑι η ιστορία έχει αποδείξει πως έχουν ψυχή λιονταριού. Και όταν συμβεί να ξυπνήσει το κτήνος μέσα του τότε τσακίζει όποιον βρεθεί δίπλα του.

Είμαι σίγουρος πως κάποτε η ψυχή του Έλληνα θα μιλήσει και όποιος έχει την ΄δύναμη να την ακούσει θα προλάβει να κρυφτεί. Για τους άλλους ......

Τι περιμένεις από έναν άνθρωπο που λέει πως από αγγαρεία είναι στο υπουργείο? ΡΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!

Ποιος είπε πως οι ήρωες πεθάναν? Όχι απλά σαν ηφαίστεια περιμένουν την κατάλληλη στιγμή που θα εκραγούν και σαν λάβα θα σαρώσουν αυτούς που στο ονομα τους και στο όνομα της Δημοκρατίας κάνανε τις μεγαλύτερες καταστροφές . Ο Έλληνες κάνει υπομονή. Μπορεί να σηκώσει πολλά αλλα μέχρι να του προσβάλεις ότι πιο ιερό έχει. Την χώρα του.

Σορρυ ρε φιλε Βελιγκεκα αλλα ολα αυτα που γραφεις οχι μονο ειναι ρομαντικα αλλα και χωρις κανενα αντικρισμα

πες μου ποιοι ειναι αυτοι οι Ελληνες που περιγραφεις ???

αυτοι που βγενουν και κροζουν στα καναλια για την Ελλαδα και την Ιστορια τους ???

ποιοι ???? οι Καρατζαφερηδες και ολος ο παρομιοις συφερτος ???

απο την στιγμη που ο απλος κοσμος που τραβαει ολο το κουπι της επιβιωσης σκυβει το κεφαλι και τρεχει πισω απο πολιτικαντιδες μπας και βολευτει η βολεψει το παιδι του μην περιμενεις τιποτα....

μηπως θες να μηλησουμε για πολυ συγκεκριμενα πραγματα ???

ποιος θυματε τους Νεκρους της ρικομεξ απο τους σεισμους ???

ποιοσ θυματε τους νεκρους του Σαμινα

ποιος Θυματε τους Νεκρους μαθητες στα Τεμπη

ποιος θυματε την καμενη Πεντελη

ποιος θυματε το καμενο σουνιο

ποιος θυματε την ανεργια που μαστιζειο το περαμα

ποιος θυματε τα εργοστασια που εκελεισαν και πεταξαν τοσες οικογενειες στο δρομο

ποιος θυματε τους νεκρους απο τα εργατικα ατυχηματα

ποιος θυματε δεκαδες και εκατονταδες αλλους νεκρους που εχουν πεσει στο καθηκον απο πυροσβεστες , αστυνομικους , στρατιοτικους , γιατρους εκαβητες κλπ κλπ κλπ

αυτων ολων οι οικογενειες τους που ειναι ???

μονο και μονο αυτοι φιλε μου ειναι χιλιαδες

και ομως χειροτερο απο τον θανατο δεν υπαρχει

και ομως φιλε μου ολοι αυτοι συωπουν

γιατι οι ελληνες ειναι ραγιαδες

και οσοι δεν ειναι

χαρακτηριζοντε ως ανατρεπτικοι μαλιαδες αναρχικοι κουκουλοφοροι τρομοκρατες

ασε ρε φιλε γιατι θα μου πεις πως παλι ειμαι υπερβολικος

οταν αυτος ο λαος θα μαθει να θυματε τοτε κατι μπορει να γινει

μεχρι τοτε ας σκυψουμε και αλλο το κεφαλι να τρωμε την καρπαζια μας και να λεμε παλι καλα που δεν μας κλωτσανε κιολας

B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε veligega το πρωτο βιντεάκι καλό.

Το δεύτερο τι μας το έβαλες? Για το εθνικό μας φρόνημα?

Gfiotaki :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

getimagedo1sf1.jpg

Shot

at2007-06-29getimagedopk9.jpg

Shot at 2007-06-29

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε Γιωτη, στο αδελφο φορουμ Moto.gr εχουμε ξεκινησει μια προσπαθεια να οργανωθουμε και να δουμε ΤΙ μπορουμε και τι ΔΕΝ μπορουμε να κανουμε για να βοηθησουμε το αγαπημενο μας βουνο να ανακαμψει... Σκεφτομαστε να οργανωσουμε ομαδες περιφρουρησης και να πηγαινουμε στο βουνο κατα τακτα διαστηματα και να βλεπουμε για σημαδια καταπατησης, τα οποια και θα φωτογραφιζουμε και θα καταγγελουμε αναλογως. Σιγουρα ομως χρειαζεται ΟΛΟΙ να βοηθησουμε και για αυτο κοιταμε να ξεκινησουμε ενα blog ωστε να συντονιστουμε, και θα ηταν ΜΕΓΑΛΗ χαρα η βοηθεια σου ως ειδικος φιλε...

Τα παραπανω ειναι ανοιχτη προταση και προς ολους! Τι λετε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φιλε Γιωτη, στο αδελφο φορουμ Moto.gr εχουμε ξεκινησει μια προσπαθεια να οργανωθουμε και να δουμε ΤΙ μπορουμε και τι ΔΕΝ μπορουμε να κανουμε για να βοηθησουμε το αγαπημενο μας βουνο να ανακαμψει... Σκεφτομαστε να οργανωσουμε ομαδες περιφρουρησης και να πηγαινουμε στο βουνο κατα τακτα διαστηματα και να βλεπουμε για σημαδια καταπατησης, τα οποια και θα φωτογραφιζουμε και θα καταγγελουμε αναλογως. Σιγουρα ομως χρειαζεται ΟΛΟΙ να βοηθησουμε και για αυτο κοιταμε να ξεκινησουμε ενα blog ωστε να συντονιστουμε, και θα ηταν ΜΕΓΑΛΗ χαρα η βοηθεια σου ως ειδικος φιλε...

Τα παραπανω ειναι ανοιχτη προταση και προς ολους! Τι λετε;

ενοειτε πως ειμαι μεσα και εγω

να με θεωρεις δεδομενο

δωσε το λινκ να μπω να το δηλωσω κιολας

την παρνηθα την καναμε βολτα συνεχως

η τελευταια βολτα ηταν με το γιο μου ....η πρωτη του μεγαλη βολτα με την δικη του μηχανη

μεσα λοιπον φιλε

Τροποποιήθηκε από τον GFiotakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι κι`εγω μεσα σε οποιαδηποτε κινητοποιηση υπαρξει για το καλο του βουνου μας.

Πριν περιπου ενα μηνα ειχε οργανωθει μια εκδρομουλα απο τα μελη του φορουμ μας

στην Παρνηθα.

Καθως κι`εγω ανερχομενος εντουρας ηθελα να ακολουθησω την παρεα και να γνωρισω καλυτερα το βουνο μας

ομως λογω υποχεωσεων δεν μπορεσα να ακολουθησω.

Εχθες λοιπον το μετανοιωσα αυτο πολυ! Θα μπορουσα να παραμερησω τις υποχρεωσεις μου και να παω στην εντουραδα και να δω αυτο το βουνο ετσι οπως δεν θα το δω ποτε ξανα.

Ειναι εντελως ειρωνικο ετσι?

Με πονεσε η ψυχη μου βλεποντας το βουνο να καιγεται για εναν λογο παραπανω.

Διοτι δουλευω στο Μοντ Παρνες και καθε μερα ειμαι διπλα του.

3-4 μερες πριν την φωτια, εγω και μερικοι συναδελφοι μου ταιζαμε τα ελαφια που μας επισκεπτονται συνεχεια. Σημερα αυτα τα πανεμορφα ζωα ισως να μην υπαρχουν πια.

Δεν αντεχω να βλεπω πια αυτη την ανευθηνοτητα και την βλακεια του κρατους αλλα και την δικη μας(για να μην βγαζουμε κι`εμεις την ουρα μας απ`εξω)να σκεπαζει σαν πεπλο ολοκληρη την χωρα.

Ειμαστε ενας πανεξυπνος λαος αλλα φερομαστε τοσο βλακωδως που εμενα προσωπικα μου ειναι

αδυνατον να εξηγησω.

Τωρα πια θα ανεβαινω το βουνο με το μυαλο μου γεματο αναμνησεις!

Τρεμω ομως στην ιδεα πως αυτο που θα μεινει ειναι μονο οι αναμνησεις.

Ειναι ντροπη μας πια κατι πρεπει να κανουμε.

Αν δεν μας ξυπνανε αυτα τι αλλο μπορει να μας ξυπνησει?

Αυτα τα λιγα ειχα να πω.

Ειμαι βαθυτατα λυπημενος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.............να δω αυτο το βουνο ετσι οπως δεν θα το δω ποτε ξανα........................

Κανεις φιλε μου δυστυχως δεν θα ξαναδει ποτε αυτο το βουνο οπως το ξεραμε

στο χερι μας ειναι ομως αν θελουμε να το δουνε τα παιδια μας και τα παιδια των παιδιων μας παλι οπως παλια...

η λεξη ειναι μια ....αμυνα ....και ο νοων νωητω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φίλε μην είσαι τόσο απόλυτος ότι είναι όλοι ίδιοι. Και όσοι γράψαν με τόση απολυτότητα.

Να υπενθυμήσω...Υπάρχουν κάποιοι που αντέδρασαν. Δυστυχώς είναι λίγοι

Εγώ ενα πράγμα βλέπω. Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΗΚΕ.

Κάποιες φορές η προσπάθεια μετράει, ΕΔΩ ΌΧΙ. Έδω ήθελα αποτελέσματα και το αποτέλεσμα είναι ενα, Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΗΚΕ.

Ακόμα δεν ήρθε η ώρα να ξυπνήσει αυτός ο ΉΡΩΑΣ; Τί άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή;

Ποιος είπε πως οι ήρωες πεθάναν? Όχι απλά σαν ηφαίστεια περιμένουν την κατάλληλη στιγμή που θα εκραγούν και σαν λάβα θα σαρώσουν αυτούς που στο ονομα τους και στο όνομα της Δημοκρατίας κάνανε τις μεγαλύτερες καταστροφές . Ο Έλληνες κάνει υπομονή. Μπορεί να σηκώσει πολλά αλλα μέχρι να του προσβάλεις ότι πιο ιερό έχει. Την χώρα του και την περηφάνια του

Και νομίζεις οτι με όλα αυτά που γίνονται, δεν έχουν προσβληθεί ακόμα; Δηλαδή τί άλλο περιμένει;

Ωραία και ρομαντικά όλα αυτά αλλά μέχρι εκεί.

Το καζίνο το σώσανε, Το δάσος όμως;;;;;;;;;

Αλήθεια, το καζίνο πως χτίστηκε εκεί; Εντελώς νόμιμα υποθέτω,ε;

Φιλικά Αργύρης

Τροποποιήθηκε από τον argi6argi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ ενα πράγμα βλέπω. Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΗΚΕ.

Κάποιες φορές η προσπάθεια μετράει, ΕΔΩ ΌΧΙ. Έδω ήθελα αποτελέσματα και το αποτέλεσμα είναι ενα, Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΗΚΕ.

Φυσικά και κάηκε. Όπως κάηκε η Πεντέλη, το 2ο πόδι χαλκιδικής, το Σειχ σου, η Θάσος, το πήλιο το........

Αν θα πρέπει να κατηγορήσουμε κάποιους όμως για πολιτικές ευθύνες, ε τότε αυτοί δεν είναι όλοι.

Και αν υποτιμάς τις πολιτικές ευθύνες δες παραπάνω σε προηγούμενο μήνυμα μου.

Και αν δεν γνωρίζεις την λειτουργία των κομμάτων που μας κυβερνούν, τότε μία λέξη μπορώ μονάχα να πω "κέρδος".

Αυτό είναι το κίνητρο που ψηφήστηκαν(από ΠΑΣΟΚ+ΝΔ) οι δασοκτόνοι νόμοι και η αναθεώρηση του Συντάγματος (δες πιο πάνω για λεπτομέρειες).

Και για να λέμε τα πράματα με το όνομά τους, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δώσαν κίνητρα σε κάθε εμπρηστή από τη μία, και από την άλλη δεν κάναν τίποτα για να το προστατεύσουν όταν καίγονταν.

Όσο για τη μοιρολατρική άποψη "Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΗΚΕ", θα καεί και ότι άλλο έχει απομείνει και δεν πρόκειται να ξαναβγεί θάμνος, αν σκέφτεσαι έτσι.

Υπεύθυνοι υπάρχουν και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΟΥΝ για να μπει τέρμα στη δασοκτόνα πολιτική.

Όσο υπάρχει ραγιαδισμός (βλ. Φιωτάκη), αυτή η πολιτική θα αναπαράγεται.

Ακόμα δεν ήρθε η ώρα να ξυπνήσει αυτός ο ΉΡΩΑΣ; Τί άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή;

Και νομίζεις οτι με όλα αυτά που γίνονται, δεν έχουν προσβληθεί ακόμα; Δηλαδή τί άλλο περιμένει;

Ωραία και ρομαντικά όλα αυτά αλλά μέχρι εκεί.

Το καζίνο το σώσανε, Το δάσος όμως;;;;;;;;;

Αλήθεια, το καζίνο πως χτίστηκε εκεί; Εντελώς νόμιμα υποθέτω,ε;

Φιλικά Αργύρης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω τι άλλο θέλει αλλα είμαι σίγουρος πως θα γίνει . Το δευτερο βιντεάκι έχει σχέση με τους ήρωωες τισ χω΄ρας αυτής και τι γίνετε όταν ξεσηκωθούν. (Ποιο το κακό το να αναπτερωθεί το πατριωτικό ένστικτό?Έστω και αν δεν έχει άμμεση σχέση με τισ φωτιές)

Φιοτάκη μην ψάχνεις την απάντηση στισ μαιμούδες και στους μαιντανούς των καναλιών και των παραθύρων .

Βρίσκετε γύρω σου και είναι ο κηνός θνητός ο Λαος .Αυτός δεν έχει ξεχάσει καέναν από τα παραπάνω που αναφέρεις. Μην νομίζεις πως επείδη δεν δίνει έμφαση τόσο όσο πρεέπει ότι τα έχει ξεχάσει . Έχει πολλά στο μυαλό μου. Τον πνίγουν ποολλά πράγματα . Και εσύ σαν οικογενειάρχεις το ξέρεις πιο καλά. Δεν μιλάω για τα λαμογιά.

Ξεχνάς τι έγινε πέρσι στην Χαλκιδική? Την μαμαησανε. Ο κόσμος όμως με τους πυροσβέστες την έσβησε. Χωρίς αεροπλάνα την 1η μέρα. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα δεν θα άλλαξει άμεσα.

Ποιος ξέρει φίλε μου Φιοτάκη ίσως να είμαι και ρομαντικός τυπός. (Αλλα μια μελαχροινή πρασινομάτα .......Έτσι για να μην ξεχνομαστε..χαχαχαχ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την οργάνωση που πυρπολεί τα SUV στην Γαλλία την ξέρετε;

Κάτι ανάλογο χρειάζεται κι εδω. Φωτιά στις βίλες που θα ξεπεταχτούν στις καμένες βουνοπλαγιές της Πάρνηθας!!! :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν ξέρω τι άλλο θέλει αλλα είμαι σίγουρος πως θα γίνει . Το δευτερο βιντεάκι έχει σχέση με τους ήρωωες τισ χω΄ρας αυτής και τι γίνετε όταν ξεσηκωθούν. (Ποιο το κακό το να αναπτερωθεί το πατριωτικό ένστικτό?Έστω και αν δεν έχει άμμεση σχέση με τισ φωτιές)

κανενα κακο ρε φιλε

ο πατριωτισμος δεν ειναι κατακριτεος....ισα ισα που ο καθε λαος πρεπει να ξερει την ιστορια του

οπως ειπε και καποιος φιλοσοφος......."ο λαος που δεν μαθενει την ιστορια του ειναι καταδικασμενος να την ξαναζησει" .....

Φιοτάκη μην ψάχνεις την απάντηση στισ μαιμούδες και στους μαιντανούς των καναλιών και των παραθύρων .

Βρίσκετε γύρω σου και είναι ο κηνός θνητός ο Λαος .Αυτός δεν έχει ξεχάσει καέναν από τα παραπάνω που αναφέρεις. Μην νομίζεις πως επείδη δεν δίνει έμφαση τόσο όσο πρεέπει ότι τα έχει ξεχάσει . Έχει πολλά στο μυαλό μου. Τον πνίγουν ποολλά πράγματα . Και εσύ σαν οικογενειάρχεις το ξέρεις πιο καλά. Δεν μιλάω για τα λαμογιά.

Ξεχνάς τι έγινε πέρσι στην Χαλκιδική? Την μαμαησανε. Ο κόσμος όμως με τους πυροσβέστες την έσβησε. Χωρίς αεροπλάνα την 1η μέρα. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα δεν θα άλλαξει άμεσα.

Ποιος ξέρει φίλε μου Φιοτάκη ίσως να είμαι και ρομαντικός τυπός. (Αλλα μια μελαχροινή πρασινομάτα .......Έτσι για να μην ξεχνομαστε..χαχαχαχ)

το να εισαι ρομαντικος καλε μου φιλε Βελιγκεκα δεν ειναι κακο ....το θεμα ειναι να μπορουμε να δουμε και την πραγματικοτητα .....η οποια λεει πως ο κοσμος εχει μνημη χρυσοψαρου .....και μην βιαζεσε ....οπου νανε ερχοντε οι εκλογες....θυμησου τι ποσοστα θα παρουν τα δυο μεγαλα κομματα που καταδυναστευουν...ωχ σορρυ ..κυβερνουν την χωρα ...και τοτε θα τα ξανασηζητησουμε και θα τα ξαναθυμηθουμε φιλε μου .... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα