costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2007 Ακούς εκεί φωτογράφιζε ! Τον αλήτη ! Εάν είχε λίγη τσίπα δεν θα πάταγε το κουμπί ! Καταγγέλω... λέγω καταγγέλω κύριε πρόεδρε το mybike.gr για τη φιλοξενία στις σελίδες του, παράνομου υλικού που προήλθε από φωτογράφιση πράκτορα των τούρκων. Και για του λόγου το αληθές: http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=8431 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2007 Το φωτογραφιζε ειναι πολυ σχετικο....Τεσπα συνεχιζεται μια κουβεντα που δεν εχει κατι αλλο να προσφερει κατα την γνωμη μου! :) αν δεν ειχες δηλωσει απο μονος σου οτι δεν εισαι αστυνομικος θα εκοβα το χερι μου πως εισαι .... τι παει να πει ρε φιλε (Το φωτογραφιζε ειναι πολυ σχετικο....) η δουλεια του ειναι αυτη να φωτογραφιζει ....και μαλιστα στο δρομο μιας και ειναι φωτορεπορτερ ..... αυτη η λογικη δωσεις μια δικαιολογια στην εξουσια .....τι να πω ??? μηπως εισαι τελικα και δεν το ξερεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2007 Συνεχιζετε καποιοι που εχετε μενος και αντιπαθεια-εμπαθεια σε οτιδηποτε σχετιζεται με την εξουσια και με ολες της τις μορφες, να ειστε τοσο απολυτοι και μονοδιαστατοι που χανετε το δικιο σας,κατα την προσωπικη μου αποψη.Αντιπαθω την καταχρηση εξουσιας οπως μου ειναι αδιαφορα τα σωματα ασφαλειας και Παρα πολλες φορες αντιπαθη...Σιχαινομαι ομως και εξοργιζομαι με το καθε λογης αποβρασμα και σκουπιδι που δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του και που με την συμπεριφορα του και την παραβατικοτητα του διαταρασσει την κοινωνικη ευρρυθμια και θετει σε κινδυνο την ασφαλεια μου και την περιουσια μου!Ελπιζω να εγινα κατανοητος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2007 Συνεχιζετε καποιοι που εχετε μενος και αντιπαθεια-εμπαθεια σε οτιδηποτε σχετιζεται με την εξουσια και με ολες της τις μορφες, να ειστε τοσο απολυτοι και μονοδιαστατοι που χανετε το δικιο σας,κατα την προσωπικη μου αποψη.Αντιπαθω την καταχρηση εξουσιας οπως μου ειναι αδιαφορα τα σωματα ασφαλειας και Παρα πολλες φορες αντιπαθη...Σιχαινομαι ομως και εξοργιζομαι με το καθε λογης αποβρασμα και σκουπιδι που δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του και που με την συμπεριφορα του και την παραβατικοτητα του διαταρασσει την κοινωνικη ευρρυθμια και θετει σε κινδυνο την ασφαλεια μου και την περιουσια μου!Ελπιζω να εγινα κατανοητος.... Και εγώ μαζί σου. Πραγματικά αντιπαθώ αυτούς που διαταρράσουν την κοινωνική ευρυθμία και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την περιουσία μου. Ερώτηση Μήπως δεν γνωρίζεις ότι πολλοί από τους "κουκουλοφόρους" και "μαντηλοφόρους", είναι αστυνομικοί και μάλιστα σε εντεταλμένη υπηρεσία? Και συνεχίζοντας θα ήθελα να ξεκαθαρίσω για άλλη μια φορά, ότι το πρόβλημα είναι η αστυνομία και η αστυνόμευση. Όχι οι αστυνομικοί (όχι όλοι τουλάχιστον). Το κλίμα αστυνομοκρατίας που υπάρχει τον τελευταίο καιρό, είναι πρωτόγνωρο. Κινητοποιήσεις (ακόμα και αυτές των αστυνομικών) απαγορεύονται, χτυπιούνται, προβοκάρονται. Η αστυνομία σα μηχανισμός προστασίας συμφερόντων κάποιων, χρησιμοποιεί μεθόδους που προσβάλουν κάθε έννοια του δικαιώματος. Έχει μηχανισμούς που ελέγχουν τα πάντα (ή σχεδόν) με κάθε τρόπο (ή σχεδόν). Αν κάποιος εδώ μέσα είναι αστυνομικός, να ξέρει ότι αν δε καταλαβαίνει τον ρόλο της αστυνομίας, τότε και αυτός συμβάλει για την ενίσχυση αυτού του ρόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2007 Συνεχιζετε καποιοι που εχετε μενος και αντιπαθεια-εμπαθεια σε οτιδηποτε σχετιζεται με την εξουσια και με ολες της τις μορφες, να ειστε τοσο απολυτοι και μονοδιαστατοι που χανετε το δικιο σας,κατα την προσωπικη μου αποψη.Αντιπαθω την καταχρηση εξουσιας οπως μου ειναι αδιαφορα τα σωματα ασφαλειας και Παρα πολλες φορες αντιπαθη...Σιχαινομαι ομως και εξοργιζομαι με το καθε λογης αποβρασμα και σκουπιδι που δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του και που με την συμπεριφορα του και την παραβατικοτητα του διαταρασσει την κοινωνικη ευρρυθμια και θετει σε κινδυνο την ασφαλεια μου και την περιουσια μου!Ελπιζω να εγινα κατανοητος.... εμενα φιλε Σταυρο δεν μου αρεσει να γενικολογω και αναφερομε παντα σε συγκεκριμενες αποψεις που τις εκφραζουν καποιοι ......σου λεω λοιπον πως και εγω δεν γουσταρω αυτα τα παιδακια που σπανε χωρις λογο και εχω και καποιους παραπανω λογους απο εσενα ....αλλα δεν καταλαβα ολο αυτο που κολαγε με τον φωτορεπορτερ και τα συνδεεις .......πετωντας πριν ελαφρια την καρδια ( Το φωτογραφιζε ειναι πολυ σχετικο....)ετσι για να εχουμε να λεμε ??? για διαφορετικη αποψη ....ξερεις κατι ??? εχεις καποια εμπιρεια σχετικη ???.....οταν γραφουμε κατι να λαμβανουμε υποψην οτι καποιος μπορει να διαφωνει μαζι μας και μαλιστα με επιχειρηματα ..........μην απαντας λοιπον με γενικολογα και αοριστους αφορισμους ...αν εχεις κατι να πεις πανω στις αποψεις μου πες ...ειμαι ολος αυτια ....τους αφορισμους κρατα τους για αλλους που ειναι στο ιδιο στυλ ,,,,,να λενε λογια λογια λογια χωρις να λενε τιποτα ...... λοιπον για να γυρισω στο δευτερο κομματι του σχολιου σου θα σου παραθεσω μια φωτο για να μου πεις εσυ πια ειναι αυτα τα ( καθε λογης αποβρασμα και σκουπιδι που δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του και που με την συμπεριφορα του και την παραβατικοτητα του διαταρασσει την κοινωνικη ευρρυθμια και θετει σε κινδυνο την ασφαλεια μου και την περιουσια μου! ) ιδου λοιπον με πιανου χορηγια κανουν αυτα που κανουν ......ετσι για να μιλαμε με ντοκουμεντα .....να σε πληροφορισω πως παρατριχα γλυτωσα το κεφαλι μου μετα απο αυτη την φωτογραφια ..... και εγω μαζι σου λοιπον ...να πιαστουν αυτα τα κατακαθια αλλα απο ποιους ????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2007 (τροποποιήθηκε) Μα καλά δεν ντρέπεσαι που φωτογράφιζες Φιοτάκη. Δεν ξέρεις ότι είναι παράνομο ? Ε, τι έκαναν εκεί τα παιδιά της ελ.ας. έριχναν μερικές πετρούλες και λίγα καδρονάκια. Εάν δεν ήσουν ένας παράνομος (που τραβάς τέτοιες φωτογραφίες) τότε θα είχες δείξει ότι τα παιδιά απλά έριχναν βοτσαλάκια στην άκρη του γιαλού. Ε, τι να κάνουν οι καλοί αστυνομικοί (οι καλοί αυτοί και ευηπόληπτοι πολίτες)? Να τους συλλάβουν που πετούν πετρες στη θάλασσα ? ΥΓ1. Το αστείο είναι ότι δύο από τα σκλαβάκια της φωτογραφίας φορούν το ίδιο κράνος με τα ίδια vinyls. ΥΓ2. Σε πειράζει να στείλω αυτό το ντοκουμέντο σε γνωστούς και φίλους φίλτατε Φιοτάκη? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2007 από τον costaeu4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2007 ..Καθησα και διαβασα και τις 9! σελιδες του topic, και δεν μπορεσα ουτε "ξωφαλτσα" να βρω απαντηση σε παλια μου απορια.. Σε ποιο κρατος-οργανωμενη κοινωνια,οχι μονο σημερινο αλλα σε βαθος χρονου, υπηρξε ποτε αδελφοσυνη και αμοιβαια "συμπαθεια" μεταξυ πολιτη και αστυνομιας? Αν οντως λογος υπαρξης των σωματων ασφαλειας ειναι πραγματικα η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, γιατι αυτη η μονιμη αντιπαλοτητα? Μονον αν θεωρησω τα "σωματα ασφαλειας" ως εντεταλμενους πραιτωριανους ('η αβουλα στρατιωτακια 'η και τα δυο, αν προτιματε) της εκαστοτε εξουσιας, που θεωρει a priori τον πολιτη "εχθρο", βρισκω απαντηση στην απορια μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2007 Φιλε Gfiotaki εισαι ο μονος απο ολα τα παιδια που απαντας σε αλλο υφος ειρωνικο προκλητικο για να δημιουργησεις εντυπωσεις ως προς την αποψη που εχεις..Ετσι οπως μας τα παρουσιαζεις δεν υπαρχουν αναρχικα στοιχεια και αποβρασματα κοπριτες με μηδεν ενσημα που προκαλουν το κοινωνικο συνολο,παρα μονο διφθαρμενοι αστυνομικοι που προαγουν την βια.Σεβαστη η αποψη αλλα μη αποδεκτη απο εμενα!!!! Υ.Γ.Αν συνεχισεις να απαντας με το ιδιο υφακι δεν προκειται να σου ξαναπαντησω...Φιλικα παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2007 Βρε stzog ο άνθρωπος μιλάει με φωτογραφία ντοκουμέντο. Έχει επιχείρημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2007 Μα δεν διαφωνει κανεις για αυτα που γραφει και δειχνει!!!!!!Χιλια δικια εχει!!!Απλα υπαρχει και η αλλη πλευρα που περιεργως ειναι αφαντη!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2007 (τροποποιήθηκε) Οκ. Δεν διαφωνεί κανένας με το ότι υπάρχουν επαγγελματίες ευσυνείδητοι αστυνομικοί. Εδώ όμως υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις ότι η ατζέντα της αστυνομίας, ως υπηρεσία του πολίτη, κάθε άλλο παρά προστατευτική προς τον τον πολίτη είναι. Για τον ίδιο λόγο προφανώς ανέχεται στις τάξεις της και προστατεύει αντικοινωνικά στοιχεία με στολή και βαθμό παρακαλώ που πολλές φορές συμπεριφέρονται με τρόπο βάναυσο σε πολίτες νόμιμους και παράνομους). Και αυτό είναι που μας ανησυχεί όλους... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2007 από τον costaeu4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2007 Δυστυχώς η φωτογραφία του Φιωτάκη, έρχεται να αποδείξει άλλη μια φορά τον ρόλο της αστυνομίας και των αστυνομικών την ώρα του "καθήκοντος". Και για να είμαι ξεκάθαρος, αυτού του "καθήκοντος", που δείχνουν όλα τα παραπάνω βίντεο και φωτογραφίες, ιδιαίτερα οι τελευταίες. "Τρομοκράτες" και "αναρχικοί", που τα σπάνε είναι αυτοί που δεν θέλουν να πάει ο κόσμος στις πορείες. "Προβοκάτορες" είναι αυτοί που καίνε, σπάνε, ρημάζουν και μετά κατηγορούν τους αναρχικούς. "Τρομοκράτες" είναι αυτοί που σε μπουζουριάζουν χωρίς λόγο (πχ πρ.παπούτσια,κύπριος φοιτητής,μετανάστες κτλ κτλ). "Τρομοκράτες" είναι αυτοί που μπαίνουν μέσα στις πορείες με περίστροφο και πολιτικά (και σε κλειστές συγκεντρώσεις). Είναι όμως και ταμίες. Είναι αυτοί που θα μαζέψουν τα λεφτά με το μπλοκάκι στο χέρι. Είναι τα παιδιά για την δύσκολη δουλειά. Που ποτέ δεν έχουν παράπονο. Και που όταν έχουν κάποιοι απ' αυτούς και σκέφτονται να συνδικαλιστούν, τους "φροντίζουν" οι "συνάδελφοι" τους. ΆΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2007 Σωστοτατα τα οσα αναφερεις αλλα ισχυουν και ΑΚΡΙΒΩΣ και τα αντιθετα!!Και δεν πιστευω πως ειναι κανενας απο εμας σε θεση να υποδειξει ποιες μεθοδους και στρατηγικες θα πρεπει να ακολουθησει η αστυνομια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2007 Ειναι πολλα τα παιδια (οχι ολοι) που μπενουν στα σωματα ασφαλειας για δυο λογους α) για να εξασφαλησουν μια μονιμη δουλεια και β) ατομα που τους αρεσουν να προσφερουν και πιστευουν πως μεσα απο εκει θα προσφερουν στην κοινωνια οι περισσοτεροι απο αυτους αποροφουντε απο την λογικη που διεπει τα σωματα ασφαλειας και αποκτουν μια συμπεριφορα που για πολους ειναι λαθος..... υπαρχουν και αλλοι που παρολο το συστημα προσπαθουν να κανουν σωστα την δουλεια τους χωρις να προκαλουν και να προσφερουν αυτο που πιστευαν στην αρχη οταν μπηκαν ......δυστυχως ομως κατα την γνωμη μου ειναι ολοι αυτοι που δεν καταφερνουν να ανελθουν σε βαθμους και μενουν στασιμοι χαμηλα και ετσι δεν μπορουν να κανουν και να προσφερουν κατι σημαντικοτερο ....απλα εχουν την συνηδηση του ησυχη ......ξερω μερικους απο αυτους προσωπικα ειτε μεσω διαφορων φορουμ..... Αυτη ειναι η μια αποψη των σωματων ασφαλειας .....και ιδιως της αστυνομιας ...... το κακο ειναι οτι η πληοψηφια φτανει στο σημειο να λειτουργει συντεχνιακα και με αυτο τον τροπο να υπερσπιζετε ολα τα κακως κειμενα που συμβενουν χωρις να τα αποβαλει και να κανει μια αυτοκαθαρση.....με συνεπεια να κερδιζουν την δυσφορια εως την αντιπαθεια του κοσμου. @ stzog : φιλε Σταυρο δεν νομιζω πουθενα να εχω ειρωνικο στυλ ....δεν ειναι το υφος μου τετοιο γενικοτερα ....απλα λεω αυτο που πιστευω στα ισα ....αυτο μπορει να το εκλαμβανεις σαν ειρωνικο στυλ που ομως δεν ειναι ....ειρωνια σημενει να σε κοροιδευω .....δεν νομιζω σε καμια απο τις απαντησεις μου να σε κοροιδεψα ....απλα αντεκρουσα την αποψη σου ....καμια προθεση ειρωνιας δεν εχω .........απεναντι σε κανεναν...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2007 (τροποποιήθηκε) stzog said: "Σωστοτατα τα οσα αναφερεις αλλα ισχυουν και ΑΚΡΙΒΩΣ και τα αντιθετα!!Και δεν πιστευω πως ειναι κανενας απο εμας σε θεση να υποδειξει ποιες μεθοδους και στρατηγικες θα πρεπει να ακολουθησει η αστυνομια..." Όχι βέβαια και μπορεί κανείς να μιλήσει για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο εκάστοτε ειδικός στο εκάστοτε θέμα, αρκεί οι μέθοδοι αυτές να μην τσαλακώνουν το πολίτευμα. Βάσει νόμου έχεις δικαίωμα να διαδηλώνεις, έχει επίσης την υποχρέωση η πολιτεία να προστατεύει την περιουσία του πολίτη. Εδώ όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Η πολιτεία επιτρέπει και πολλές φορές την ενθαρρύνει με τρόπους ύπουλους και προβοκατόρικους (βλ. φωτό Φιοτάκη) την καταστροφή περιουσίας των κατοίκων του κέντρου με σκοπό να διατηρεί την ομάδα των κουκουλοφόρων άθικτη κι έτσι πετυχαίνει τα εξής (που μπορώ να σκεφτώ εγώ ως απλός πολίτης: 1-να φακελώνει μια γκάμα ιδεολογικών χώρων 2- να καταστρέφει την οποιαδήποτε διαδήλωση κι έτσι να μην διατρέχει κίνδυνο μαζικής κατακραυγής σε περίπτωση που περάσει νόμους που ταλαιπωρούν τα πρόβατα των 600?/μήνα που είμαστε εμείς οι έλληνες. 3- να εισάγει νέες διαστάσεις στον όρο crowd control και στη διαμόρφωση ατομικής και συλλογικής συνείδησης μέσω φόβητρου. Αυτά πιστεύω είναι οι πραγματικοί του στόχοι. Εάν δεν ήμουν πεπεισμένος για τα παραπάνω, θα συμφωνούσα μαζί σου. ΥΓ. Στην υποβαθμισμένη Νότια Ισπανία όπου ο καφές έχει 1,20? ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ μισθός είναι 1000? παρακαλώ! Εξού και ο όρος "πρόβατα των 600?/μήνα που είμαστε εμείς οι έλληνες" Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2007 από τον costaeu4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2007 Σωστοτατα τα οσα αναφερεις αλλα ισχυουν και ΑΚΡΙΒΩΣ και τα αντιθετα!!Και δεν πιστευω πως ειναι κανενας απο εμας σε θεση να υποδειξει ποιες μεθοδους και στρατηγικες θα πρεπει να ακολουθησει η αστυνομια... Συμφωνώ ότι ενδεχομένως μπορεί να ισχύουν και τα αντίθετα. Αν και δε βλέπω αντικρουόμενα επιχειρήματα. Αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κριτική για τις μεθόδους της αστυνομίας, που στη τελική είναι πολιτική στάση. Η αστυνομία και μεθόδοι της, δεν είναι ένας "μύθος", ούτε ένα αξίωμα. Είναι εφαρμογή μιας πολιτικής τρομοκράτησης, που θίγει τους πάντες, ακόμα και τους αστυνομικούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2007 Σήμερα είχα μια πολύ ωραία μέρα κι έτσι επειδή μου άνοιξε η διάθεση είπα να γράψω το παρακάτω μήνυμα για να μην νιώθει κανείς άσχημα με αυτό το θέμα... Μου προκαλούν απέχθεια όλοι οι τραμπούκοι ανεξαιρέτως του αν φορούν στολή ή όχι... Την ίδια αηδία μου προκαλούν για παράδειγμα οι μπράβοι ενός μαφιόζου που ξυλοκοπούν κάποιον καταστηματάρχη για να δώσουν το καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους... Δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος είναι ένστολος ή όχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2007 Σωστοτατα τα οσα αναφερεις αλλα ισχυουν και ΑΚΡΙΒΩΣ και τα αντιθετα!!Και δεν πιστευω πως ειναι κανενας απο εμας σε θεση να υποδειξει ποιες μεθοδους και στρατηγικες θα πρεπει να ακολουθησει η αστυνομια... Είναι σε θέση όμως να κρίνει τις στρατηγικές αυτές φιλτατε. Και τα τελευταία 3 χρόνια παραγίναν "πραίτωρες της δημοκρατίας" οι ένστολοι. Και αυτά τα λέω πάρα την άψογη συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ. στις δύο τρεις περιπτώσεις που έτυχε να βρεθώ στο δρόμο της κάπως πιο άτσαλα. stzog said: Αυτά πιστεύω είναι οι πραγματικοί του στόχοι. Εάν δεν ήμουν πεπεισμένος για τα παραπάνω, θα συμφωνούσα μαζί σου. ΥΓ. Στην υποβαθμισμένη Νότια Ισπανία όπου ο καφές έχει 1,20? ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ μισθός είναι 1000? παρακαλώ! Εξού και ο όρος "πρόβατα των 600?/μήνα που είμαστε εμείς οι έλληνες" 1 ? έχει ο καφές στο Alicante. Γιατί λες ψέματα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2007 «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Παραβιάστηκαν θεμελιώδη δικαιώματα στη δίκη των «27» Σε ανακοίνωσή της, η «Δημοκρατική Συσπείρωση» καταγγέλλει την άσκηση αστυνομικής βίας που επιδείχτηκε στα δικαστήρια την 1.8.2007, όπου προσήχθησαν για να δικαστούν οι 27 διαδηλωτές της Πάρνηθας. «Για τρίτη φορά», σημειώνει στην ανακοίνωσή της, «στους τελευταίους έξι μήνες χρησιμοποιήθηκε η αστυνομική βία μέσα στο χώρο των δικαστηρίων σε βάρος κατηγορουμένων, δικηγόρων και ανυποψίαστων πολιτών. Πρόκειται για ωμή παραβίαση στοιχειωδών αρχών που διέπουν τη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Παράλληλα, παραβιάστηκαν και θεμελιώδη συνταγματικά, δικονομικά δικαιώματα, όπως η αρχή της δημοσιότητας της δίκης με την κατάληψη του χώρου από ένστολους και μυστικούς αστυνομικούς, ενώ κατηγορούμενοι κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό τους κατά τη διάρκεια της κράτησής τους από την Αστυνομία. Ο "ζήλος" των αστυνομικών δυνάμεων στην υπόθεση των "27" αναδεικνύει ακόμη εντονότερα τις εγκληματικές πολιτικές που από τη μια καταστρέφουν τα δάση και από την άλλη στέκονται αμείλικτες και δείχνουν την πυγμή τους ενάντια σε όσους διαμαρτύρονται για τις πολιτικές αυτές. Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο φαινόμενο, αλλά για συνήθη πλέον τακτική των κατασταλτικών αρχών με την πολιτική κάλυψη του αρμόδιου υπουργείου και της κυβέρνησης. Αρνητικές εντυπώσεις προκαλεί επίσης η στάση των δικαστικών αρχών που ανέχονται τέτοιες πρακτικές και παραβιάσεις του Συντάγματος και των δικονομικών κανόνων και, μάλιστα, μέσα στο χώρο των δικαστηρίων. Τα φαινόμενα αυτά αποτελούν πλευρές της γενικότερης έξαρσης του αυταρχισμού και του αντιδημοκρατικού πλαισίου που έχει οικοδομηθεί με συνέπεια τα τελευταία χρόνια από τις προηγούμενες και τη σημερινή κυβέρνηση: Τρομονόμος, ευρωτρομονόμος, Συνθήκη Σένγκεν, Ευρωπόλ, "αντιτρομοκρατικό πρόγραμμα" της Χάγης, αντιτρομοκρατικές συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης με τις ΗΠΑ, κάμερες παρακολούθησης (C4I), ο κατάλογος είναι μακρύς. Η "Δημοκρατική Συσπείρωση" καλεί τον ελληνικό λαό, τους μαζικούς του φορείς, τα εργατικά συνδικάτα, τις ενώσεις των δικηγόρων, των δικαστών, τις ενώσεις των διανοουμένων και τα σωματεία των καλλιτεχνών, όλο τον πνευματικό κόσμο να μη σιωπήσουν μπροστά σε αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα, αλλά αντίθετα να εντείνουν τον αγώνα για την απόκρουση του αυταρχισμού, για την άμεση υπεράσπιση και την προοπτική διεύρυνσης των λαϊκών ελευθεριών. Η "Δημοκρατική Συσπείρωση" θα παρευρεθεί στη δίκη των "27", που αναβλήθηκε για τις 9 Αυγούστου 2007, για να εκφράσει εκ νέου την αντίθεσή της στις αντιδημοκρατικές αυτές μεθοδεύσεις». Ανακοίνωση "Δημοκρατικής συσπείρωσης" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2008 ...σημερα ακουσα οτι αποταχτηκαν οι 4 χοντομ@λ@κες του ΑΤ Ομονοίας που διασκεδασαν ταιζοντας με σφαλιαρες τις μαζοχιστικες τασεις! ... ξερω απο οτι ακουστηκε απ τη δικογραφια οτι οι δυο συλληφθέντες ειχαν χτυπησει μια ηλικιωμενη γυναικα πριν φανε το ξυλο ...αλλα ακομα δεν μπορω να δω το βιντεακι μεχρι το τελος ...και να μην μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι!!!...απ την αλλη δεν ξερω αν θα το βλεπα ακριβως ετσι αν ηταν η μαμα μου το θυμα! .... εμαθε καποιος τι ακριβως ειχαν κανει οι δυο παραβατες?.... ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2008 αν υποθετικα καποιος πολιτης σπασει στο ξυλο εναν αστυνομικο για οποιοδηποτε λογο η τιμωρια του θα ειναι δεκαπεντε μερες στο σπιτη του? αυτο ειναι που εξοργιζει περισοτερο απο ολα, οτι καποιοι ειναι υπερανω του νομου που προστατευουν και οχι οι καθ αυτου ιδιοι τραμπουκοι που τους συναντας σε ΟΛΑ TA ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες