GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 Εγω τι διαβασα απλα ανεφερα και το τονισα...Παντως εμενα χωρισ λογο και αιτια δεν με εχουν συλλαβει ποτε...Ουτε και καποιον γνωστο μου! :) εμ εδω ειναι το προβλημα φιλε μου ....με την λογικη σου και την σταση σου ....οταν θα σου συμβει δεν θα υπαρχει κανεις "μ@λακας" η "ηληθιος" (βαλε και μενα μεσα σ εαυτους) που να νιαστει .... και να εισαι συγουρος πως καποια στιγμη θα σου συμβει ......σκεψουτο ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 Μην λέμε μαλακίες ... τσογλανάκος μεν ο φοιτητής .. απαντω με τα λογια σου Μην λέμε μαλακίες τον ξερεις ???? .................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 Παιδιά θα πάει δια προσωπικού . Ας σταματήσει το θέμα. Δεν θα παίζω εγώ τον ρόλο του πυροσβέστη στισ φωτιές που ανάβει ο Φιοτάκης? ΚΑλα? :P :P Μάλλον σε σένα θα συμβεί πιο γρήγορα Φιοτάκη λόγω παρακολλησεις συγκοινωνίας . Γιατί πας πολύ γρήγορα!!! ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΊΤΕ!!!!!!!!!!! KAGOYR POWER RULEZ!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iQfish 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 @GFiotkis ... Tρόπος του λέγειν τσογλανάκος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 Αυτή είναι η μαγεία του GFiotakis. Ξέρει πως να κάνει τους άλλους να δουν το λάθος τους. iQfish = γ@μώ τα παιδιά stzog = καλός ΚΑΙ μηχανόβιος ΑΛΛΑ GFiotakis = XTRA LARGE... ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 Παιδιά θα πάει δια προσωπικού . Ας σταματήσει το θέμα. Δεν θα παίζω εγώ τον ρόλο του πυροσβέστη στισ φωτιές που ανάβει ο Φιοτάκης? ΚΑλα? :P :P Μάλλον σε σένα θα συμβεί πιο γρήγορα Φιοτάκη λόγω παρακολλησεις συγκοινωνίας . Γιατί πας πολύ γρήγορα!!! ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΊΤΕ!!!!!!!!!!! KAGOYR POWER RULEZ!!!!!!!!! καλα εσενα ετσι και σε πετυχω θα σου μελανιασω τα κοκαλα ......θα σου λανισω τα παίδια ....θα σε κανω να πατησεις μαυρο χιονι .....θα σου πιω το αιμα με το μπουρι της σομπας.....θα σε κανω να βλεπεις Πηγασο και κλανεις μεντες.....θα βλεπεις παπακι και θα σε πιανει πυρετος.....θα βλεπεις στροφη και θα στριβεις με τα ποδια ...............θα βλεπεις Πηγασο και θα πεφτεις να προσκινα .....παλιοκουλομαρια.......θα καταπιω τα 1400 κυβικα σου σαν νερακι .............θα τρεμεις μονο με την σκεψη μου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 (τροποποιήθηκε) εμ εδω ειναι το προβλημα φιλε μου ....με την λογικη σου και την σταση σου ....οταν θα σου συμβει δεν θα υπαρχει κανεις "μ@λακας" η "ηληθιος" (βαλε και μενα μεσα σ εαυτους) που να νιαστει .... και να εισαι συγουρος πως καποια στιγμη θα σου συμβει ......σκεψουτο ..... Εγω επιμενω παντως πως πλην ελαχιστων περιπτωσεων-παρεξηγησεων κανεις δεν μπηκε ΚΑΙ εμεινε μεσα χωρις λογο!!!Αυτη τη γενικευση και τη σιγουρια πως θα συμβει σε εμενα και σε ολους καποια στιγμη την βρισκω υπερβολικη... Υ.Γ. Δεν εχω την παραμικρη σχεση με τα σωματα ασφαλειας και ουτε τα συμπαθω ιδιαιτερα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2007 από τον stzog Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 καλα εσενα ετσι και σε πετυχω θα σου μελανιασω τα κοκαλα ......θα σου λανισω τα παίδια ....θα σε κανω να πατησεις μαυρο χιονι .....θα σου πιω το αιμα με το μπουρι της σομπας.....θα σε κανω να βλεπεις Πηγασο και κλανεις μεντες.....θα βλεπεις παπακι και θα σε πιανει πυρετος.....θα βλεπεις στροφη και θα στριβεις με τα ποδια ...............θα βλεπεις Πηγασο και θα πεφτεις να προσκινα .....παλιοκουλομαρια.......θα καταπιω τα 1400 κυβικα σου σαν νερακι .............θα τρεμεις μονο με την σκεψη μου..... Απαξιο!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 Εγω επιμενω παντως πως πλην ελαχιστων περιπτωσεων-παρεξηγησεων κανεις δεν μπηκε ΚΑΙ εμεινε μεσα χωρις λογο!!!Αυτη τη γενικευση και τη σιγουρια πως θα συμβει σε εμενα και σε ολους καποια στιγμη την βρισκω υπερβολικη... Υ.Γ. Δεν εχω την παραμικρη σχεση με τα σωματα ασφαλειας και ουτε τα συμπαθω ιδιαιτερα. μακαρι να ειμαι υπερβολικος....ευχης εργο θα ειναι να εχω εγω λαθος ....καλυτερο για την κοινωνια....απλα η ιστορια αλλα διχνει .....μακαρι να ειμαι λαθος εγω .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 off topic... ...χαίρομαι παντως που τοσο λεπτα θεματα ... ...τοσο διαφορετικοι χαρακτηρες ... απο διαφορετικα μερη ...και διαφιορετικες ηλικιες ...καταφερνουμε και τα αγγιζουμε χωρις να μαλωνουμε! ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 (τροποποιήθηκε) stzog έχει ενδιαφέρον η άποψή σου και δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω με στοιχεία για το οποιοί βρίσκονται στις φυλακές. Δεν μπορώ να ξέρω πόσοι αθώοι μπαίνουν φυλακή οπότε δεν θα διαφωνήσω με την άποψή σου. Σκέπτομαι όμως την περίπτωση της ζαρντινιέρας... όπως και πολλές άλλες... Σε αυτή την περίπτωση, εάν δεν είχε καταγραφεί το περιστατικό σε βίντεο, ο φοιτητής θα είχε καταδικαστεί ενδεχομένως και για αντίσταση κατά της αρχής. Και είναι μια τόσο απλή περίπτωση... Εν τέλει θα συμφωνήσω με τον GFiotakis ότι η ιστορία μας έχει διδάξει ότι τέτοιου είδους φαινόμενα (και η ατιμωρησία τους) οδήγησαν σε καταστάσεις οι οποίες έβγαλαν στην επιφάνεια τις πιο ζωώδεις πτυχές της ανθρώπινης φύσης. Τις πιο χαμηλές. Δεν θυμάσαι τις κτηνωδίες που γίνονταν (και γίνονται) στο Guantanamo ? Έδωσαν στα φανταράκια ελευθερία και κοίτα που έφτασαν... Συμπεριφερόντουσαν σαν ζώα στους κρατουμένους. Ωράιος και ο χαβαλές αλλά το θέμα και οι προεκτάσεις του πιστεύω ότι είναι σοβαρές... @ IoannisPanagiotidis. cool thought! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2007 από τον costaeu4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 Η αληθεια βρισκεται παντα καπου στην μεση...Το οτι δεν συμφωνω απολυτα με μια αποψη σαν την δικη σου π.χ. δεν παει να πει πως την απορριπτω εντελως!Απλα δεν ειμαι απολυτος σε τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 ok stzog. Σεβαστό. Εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ κατάχρηση εξουσίας... Δεν έχει να κάνει με την αστυνομία ειδικά. Το φαινόμενο έχει εκφάνσεις παντού. Μια πολύ καλή ταινία που είχα δει (σχετική ίσως με το θέμα) ήταν μια γερμανική ονόματι DAS EXPERIMENT. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 με αυτο και ΜΟΝΟ Κωστα ανερεις ολα τα υπολοιπα που γραφεις και διχνεις καθαρα το συντεχνιακο χαρακτηρα που διεπει ολοκληρο το σωμα που λεγετε σωμα ασφαλειας ..... απαντω με τα λογια σου τον ξερεις ???? .................... Και μετα ...ρωτας εσυ ΤΟ ΙΔΙΟ ...οπότε μην απαντησω...Κι οσο για συντεχνιες,μαλλον ουτε καν με ενδιαφερει ο ορισμος της λεξης,πόσο μαλλον η συμμετοχη σε αυτες...Μην βγαζεις συμπερασματα χωρις καμμια ΟΥΣΙΑ...χωρις να ανταποκρινονται ΚΑΝ στην πραγματικοτητα.Η μονη συντεχνια που ειχα ποτέ συμμετασχει ειναι στην...μακριά γαϊδουρα στο σχολειο :D @mAthos .. . Βασικά με κάλυψες με το παραπάνω , και χαίρομαι που έστω και μέσω μιας διαδικτυακής κοινότητας μπορείς να βρεις και την εξέρεση σε εναν κανόνα... Αυτά σε έντονο και φιλικό επίπεδο .... . ΠιΕς 2 ... Μήπως να κολήσω αυτοκόλητο ΜYBIKER στη μηχανή ... λες να σε πετύχω και να γλυτώσω κλήση ... Οπότε συμφωνουμε ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ...ΔΕΝ διαφωνουμε...Κι οσο για κλησεις,οσο δεν εχεις σκαφος μην φοβασαι :D Ο συγκεκριμενος φοιτητης παντως δεν ειναι και τοσο αθωος οπως τον παρουσιαζουν καποιοι....Ειχε και αλλα νταραβερια με τη αστυνομια παλιοτερα....Ειχε ξανασυλληφθει για παρεμφερη λογο.Τουλαχιστον ετσι διαβασα.... Σταυρο απλά,καλα τα λες,αλλά ειναι καποια πραγματα που για τον ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ φαινονται ΑΘΩΑ αλλά για τους "απο μεσα" που γνωριζουμε ΠΟΛΛΑ ακομη φαινονται αλλιως...οπότε προσωπικα γνωριζοντας καποια πραγματα δεν θα ελεγα οτι προκειται για το φοιτητη της διπλανης πορτας...ετσι απλα γι'αυτό..δεν έχω απαιτήσεις... Και δεν θα μπορούσες...Καμμιά φορα οταν κανουμε μια μ@λ@κια ειναι πιο μαγκικο να βγουμε και να πουμε οκ...παω πασο...παρα να προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα..Αλλά οσο ζει κανεις μαθαινει...αν μαθαινει Ρε συ mAthosalas. Κατ' αρχήν εάν είχες πρόβλημα ΔΕΝ έπρεπε να πας στο διαχειριστή αλλά να απευθυνθείς απευθείας σε μένα! Κατά δεύτερο κακώς ερμήνευσες το μήνυμά μου! Λοιπόν αρκετά ασχοληθήκαμε με το μήνυμά μου. Δεν είμαι δα και ο θεός... ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ. Συνονοματε,κατ'αρχας εδω μεσα ΣΕΒΟΜΑΙ μια αρχη λειτουργιας που λεει οτι "οι συντονιστες ειναι για να βοηθανε τους παντες"..αλλά ετσι οπως εξελιχθηκε εχεις απολυτο δικιο.Αν το ελεγα σε σενα θα εβγαινε ακρη....παρα στον συγκεκριμενο...Δεν θα ξαναγινει... :D Εχεις δικιο επισης οτι "αρκετα ασχοληθηκαμε με το μηνυμα"...απλα εχε κι εσυ υποψη ,που ειμαι συγουρος οτι το εχεις,οτι δεν μπορουμε να εκφραζομαστε ΓΑΙ ΟΛΟΥΣ το ιδιο...Ειναι πιο δεοντολογικο.Δεν ειπα οτι ολοι ειναι σωστοι αλλά δεν πιστευω κι ολοι να ειναι λαθος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 ok stzog. Σεβαστό. Εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ κατάχρηση εξουσίας... Δεν έχει να κάνει με την αστυνομία ειδικά. Το φαινόμενο έχει εκφάνσεις παντού. Μια πολύ καλή ταινία που είχα δει (σχετική ίσως με το θέμα) ήταν μια γερμανική ονόματι DAS EXPERIMENT. Φιλε μου και εμενα το φαινομενο της καταχρησης εξουσιας με εξοργιζει σε μεγιστο βαθμο!Απλα πολλες φορες ο ορος χρησιμοποιειται ως προσχημα και ως αλλοθι για την συγκαληψη της παραβατικοτητας και της ασυδοσιας ορισμενων ανθρωπων που δημιουργουν προβληματα στο κοινωνικο συνολο με την συμπεριφορα τους... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saLLy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2007 (τροποποιήθηκε) δημοσιευτηκε πριν λιγο σε site... απλα αναδημοσιευω το link! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2007 από τον saLLy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2007 δημοσιευτηκε πριν λιγο σε site... απλα αναδημοσιευω το link! O ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΘΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ...ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΓΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ .....ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΟΜΑΣΤΕ ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2007 3.Ποιος ηταν αυτος ο φοιτητης το ΗΞΕΡΕΣ;.... με αυτο και ΜΟΝΟ Κωστα ανερεις ολα τα υπολοιπα που γραφεις και διχνεις καθαρα το συντεχνιακο χαρακτηρα που διεπει ολοκληρο το σωμα που λεγετε σωμα ασφαλειας ..... Και μετα ...ρωτας εσυ ΤΟ ΙΔΙΟ ...οπότε μην απαντησω...Κι οσο για συντεχνιες,μαλλον ουτε καν με ενδιαφερει ο ορισμος της λεξης,πόσο μαλλον η συμμετοχη σε αυτες...Μην βγαζεις συμπερασματα χωρις καμμια ΟΥΣΙΑ...χωρις να ανταποκρινονται ΚΑΝ στην πραγματικοτητα.Η μονη συντεχνια που ειχα ποτέ συμμετασχει ειναι στην...μακριά γαϊδουρα στο σχολειο :D Η Συντεχνεια καλα κρατει Κωστα και φενετε καθαρα απο τισ απαντησεις σου ....και ποσο ποτισμενες ειναι οι απαντησεις σου απο την καθαρα ασφαλιτικη νοοτροπια .....ευκολα πετας το ερωτημα αν τον ηξερε τον φοιτητη ...(λες και εσυ τον ηξερες) ....και συνεχιζεις στην ιδια και απαραλακτη τακτικη που χρησημοποιησε η συντεχνια της ασφαλειας να λασπωνει και λες .... Σταυρο απλά,καλα τα λες,αλλά ειναι καποια πραγματα που για τον ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ φαινονται ΑΘΩΑ αλλά για τους "απο μεσα" που γνωριζουμε ΠΟΛΛΑ ακομη φαινονται αλλιως...οπότε προσωπικα γνωριζοντας καποια πραγματα δεν θα ελεγα οτι προκειται για το φοιτητη της διπλανης πορτας...ετσι απλα ξερεις τελικα τον φοιτητη ??? ή μηπως η συντεχνια σας σας ενημερωσε γενικως ....μηπως ησουν παρτυρας κατηγοριας για τον συγκεκριμενο???? αντι να ντρεπεστε και να ζητατε ενα συγνωμη ...ελαφρια την καρδια συνεχιζετε να κατηγορητε ... το μονο που εχω να πω ειναι ΝΤΡΟΠΗ ......και μεσα στο ΝΤΡΟΠΗ βαζω και εσενα που δεν εκανες το κοπο να το σκευτεις δευτερη φορα και να διαχωρησεις την θεση σου ....ή εστω να σιωπησεις ...αλλα ανετα με περισσο θρασος ερχεσε και πετας λασπη για εναν ανθρωπο που κακοποιηθηκε απο συναελφους σου ...ΝΤΡΟΠΗ και ξανα ΝΤΡΟΠΗ..... ---------------------------------------------------------------------------- γι'αυτό..δεν έχω απαιτήσεις... Και δεν θα μπορούσες...Καμμιά φορα οταν κανουμε μια μ@λ@κια ειναι πιο μαγκικο να βγουμε και να πουμε οκ...παω πασο...παρα να προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα..Αλλά οσο ζει κανεις μαθαινει...αν μαθαινει Συνονοματε,κατ'αρχας εδω μεσα ΣΕΒΟΜΑΙ μια αρχη λειτουργιας που λεει οτι "οι συντονιστες ειναι για να βοηθανε τους παντες"..αλλά ετσι οπως εξελιχθηκε εχεις απολυτο δικιο.Αν το ελεγα σε σενα θα εβγαινε ακρη....παρα στον συγκεκριμενο...Δεν θα ξαναγινει... :D Εχεις δικιο επισης οτι "αρκετα ασχοληθηκαμε με το μηνυμα"...απλα εχε κι εσυ υποψη ,που ειμαι συγουρος οτι το εχεις,οτι δεν μπορουμε να εκφραζομαστε ΓΑΙ ΟΛΟΥΣ το ιδιο...Ειναι πιο δεοντολογικο.Δεν ειπα οτι ολοι ειναι σωστοι αλλά δεν πιστευω κι ολοι να ειναι λαθος... Οσο για τις πρωσοπικες σου εμπαθιες απεναντι στον D_artaGian μην προσπαθεις να τισ καλυψεις και να τις περασεις μεσα απο ενα τετοιο θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2007 (τροποποιήθηκε) Εγω επιμενω παντως πως πλην ελαχιστων περιπτωσεων-παρεξηγησεων κανεις δεν μπηκε ΚΑΙ εμεινε μεσα χωρις λογο!!!Αυτη τη γενικευση και τη σιγουρια πως θα συμβει σε εμενα και σε ολους καποια στιγμη την βρισκω υπερβολικη... Υ.Γ. Δεν εχω την παραμικρη σχεση με τα σωματα ασφαλειας και ουτε τα συμπαθω ιδιαιτερα. Χωρίς παρεξήγηση φίλε stzog, σίγουρα δε θα σε πιάσουν χωρίς λόγο. Για τα πάντα υπάρχει μία αιτία. Αν τυχών κριθείς κάποια στιγμή ύποπτος ή επικίνδυνος, τότε θα συλληφθείς και χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα. Δηλαδή αν έχεις αναγκαστεί να βγείς στο δρόμο για να διεκδικησεις τα στοιχειώδη δικαιώματά σου(πιστεύω γνωρίζεις την πρόσφατη απόφαση για την απαγόρευση των διαδηλώσεων στο κέντρο της αθήνας, που μένει παρόλα αυτά ανεφάρμοστη προς το παρόν) Να σου δώσω και ένα παράδειγμα. Ο φοιτητής με τα πράσινα παππούτσια συμετείχε σε ένα φοιτητικό πάρτυ που το διοργάνωσαν όχι "αναρχικοί" αλλά "αριστεριστές". Δηλαδή ούτε καν συμετείχε σε κάποια ύποπτη κινητοποίηση. Τον συλάβανε χωρίς κανέναν λόγο, με αβάσιμες κατηγορίες (δηλαδή "φτιαχτές" ή κατασκευασμένες). Οι δε κουκουλοφόροι που τα σπάνε (σύμφωνα και με την μαρτυρία του πρύτανη του ΕΜΠ), ένα μεγάλο μέρος τους είναι ασφαλίτες (τουλάχιστον πριν δράσουν βγαίνουν από κλούβες των ΜΑΤ). Άρα ο ρόλος τους είναι προβοκατόρικος (δηλαδή έχει στόχο να δημιουργήσει καταστάσεις για να συληφθούν άτομα) Και αν όμως δεχόμασταν ότι ήταν εγκληματίας (κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά, εκτός αν αναορέσουμε τον βασικότερο κανόνα δικαίου "τεκμήριο αθωότητας"), δικαιολογείς τον άγριο (ή και τον ήρεμο) ξυλοδαρμό? Να σου θυμήσω ότι τα βασανιστήρια απαγορεύονται συνταγματικά και όχι απλό νόμο, λόγω προϊστορίας (χούντα κλπ). Και τέλος να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι ο σωματικός έλεγχος από την αστυνομία (στον δρόμο τυχαία), χωρίς εισαγγελική εντολή (που να βασίζεται σε κάποιο διαπιστωμένο έγκλημα), είναι νόμιμη? Ή έστω δικαιολογημένη μόνο και μόνο για την πρόληψη? Αν ναι, τότε έγινε το πρώτο βήμα. Αν σε έχουν ψάξει και το ανέχτηκες, ή αν έχουν ψάξει άλλους μπροστά σου και απλά κοιτούσες τότε έρχεται και η ώρα σου. Ελπίζω το ρητό "μακριά απ' τον κόλο μου και όπου θέλει ας είναι", να είναι γνωστό. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2007 από τον spypetr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2007 Η αληθεια βρισκεται παντα καπου στην μεση...Το οτι δεν συμφωνω απολυτα με μια αποψη σαν την δικη σου π.χ. δεν παει να πει πως την απορριπτω εντελως!Απλα δεν ειμαι απολυτος σε τιποτα... σωστο Σταυρο ....η αληθεια εχει παντα δυο πλευρες ....οχι απαραιτητα στην μεση αλλα εχει πολλες πλευρες απλα καμια φορα η μια πλευρα ειναι το γεγονος και η αλλη πλευρα το φτιαχτο ...πρεπει να μπορεις να μην πευτεις στην παγιδα ....και οπως εχει διξει η ιστορια ποιο ευκολα γινετε πιστευτο το φτιαχτο το ψεμα παρα η αληθεια ..... Φιλε μου και εμενα το φαινομενο της καταχρησης εξουσιας με εξοργιζει σε μεγιστο βαθμο!Απλα πολλες φορες ο ορος χρησιμοποιειται ως προσχημα και ως αλλοθι για την συγκαληψη της παραβατικοτητας και της ασυδοσιας ορισμενων ανθρωπων που δημιουργουν προβληματα στο κοινωνικο συνολο με την συμπεριφορα τους... :/ και σε αυτο εχεις δικιο οσον αφορα στην υπερβολη και στην εκμεταλευση ....αλλα το ιδιο και σε μεγαλυτερο βαθμο κανει και η εξουσια και αυτη το κανει καλυτερα γιατι εχει ολα τα μεσα δικα της ....και ετσι πυθει πολυ ευκολα το κοιωνικο συνολο ....που οπως ξερουμε δεν εχει και το καλυτερο επιπεδο ....γιατι η εξουσια το κραταει με πολυ ομορφο τροπο χαμηλο...... <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2007 (τροποποιήθηκε) παντως δεν εχω λογια για να εκφρασω την αιδια μου για τον "σκατομυαλο, μαχαλομαγκα με την μαγκουρα" στο τελευταίο βιντεακι ... ...να σαπίσει στην κολαση ο πουστης!!! ...μηπως καταλαβε κανεις τι κανανε οι κρατουμενοι .... ειμαι πολυ περιεργος! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2007 από τον IoannisPanagiotidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2007 (τροποποιήθηκε) ρε παιδια,σας αρεσει να βγαινετε βολτουλα στο κεντρο της αθηνας και να βλεπετε 5-10 μπατσους σε καθε γωνια? ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ. δεν θελω να τους βλεπω μπροστα μου ρε αδερφε,πως να το κανουμε? γιατι να τους τρωω στη μαπα? γιατι? επειδη εκαψαν το ΑΤ εξαρχειων? ε και? μηπως δεν ξερουν ποιοι το εκαναν? γιατι να περναω απο μπροστα τους και να με κοιτανε στραβα? ειδικα οταν ειχα dreadlocks.. γιατι ο καθε χαμουρης να εχει το δικαιωμα να ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ,και εγω να μην εχω το δικαιωμα να τον κανω ΜΠΑΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ?? ε? edit: και οποτε τους στριμωχνει καποιος δημοσιογραφος,μιλανε για "μεμονομενα περιστατικα". καλο ε? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2007 από τον soulnick Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2007 δημοσιευτηκε πριν λιγο σε site... απλα αναδημοσιευω το link! Πραγματική κατάντια αυτά τα "μεμονωμένα περισταστικά". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2007 Η Συντεχνεια καλα κρατει Κωστα και φενετε καθαρα απο τισ απαντησεις σου ....και ποσο ποτισμενες ειναι οι απαντησεις σου απο την καθαρα ασφαλιτικη νοοτροπια .....ευκολα πετας το ερωτημα αν τον ηξερε τον φοιτητη ...(λες και εσυ τον ηξερες) ....και συνεχιζεις στην ιδια και απαραλακτη τακτικη που χρησημοποιησε η συντεχνια της ασφαλειας να λασπωνει ....ή μηπως η συντεχνια σας σας ενημερωσε γενικως ....μηπως ησουν παρτυρας κατηγοριας για τον συγκεκριμενο???? Απο "ασφαλιστικη συμπεριφορα" και "συντεχνιες" δεν γνωριζω.Αν ξερεις κατι παω πασο.Αλλά δεν με αφορα...Εξαλλου η δικη μου δουλεια ειναι εντελως διαφορετικη...ΕΝΤΕΛΩΣ ομως. αντι να ντρεπεστε και να ζητατε ενα συγνωμη ...ελαφρια την καρδια συνεχιζετε να κατηγορητε ... το μονο που εχω να πω ειναι ΝΤΡΟΠΗ ......και μεσα στο ΝΤΡΟΠΗ βαζω και εσενα που δεν εκανες το κοπο να το σκευτεις δευτερη φορα και να διαχωρησεις την θεση σου ....ή εστω να σιωπησεις ...αλλα ανετα με περισσο θρασος ερχεσε και πετας λασπη για εναν ανθρωπο που κακοποιηθηκε απο συναελφους σου ...ΝΤΡΟΠΗ και ξανα ΝΤΡΟΠΗ..... Με ειδες να λαμβανω μερος για να μιλας σε δευτερο πληθυντικο προωσπο;Λες και εγω ημουνα παρων...Τι να πω απο κει και μετα.Τιποτα... :/ Οσο για τις πρωσοπικες σου εμπαθιες απεναντι στον D_artaGian μην προσπαθεις να τισ καλυψεις και να τις περασεις μεσα απο ενα τετοιο θεμα Εμπαθειες; Μου δειχνεις πού τις ειδες;Το οτι υπηρξε μια διαφωνια επι συγκεκριμενου εσυ συμπεραινεις οτι ειναι εμπαθεια;Δηλαδη οσοι διαφωνουν με καποιον εχουν εμπαθεια απεναντι του;Ή μηπως κι εδω συντεχνια;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2007 ΦΙΟΤΑΚΗ???? ΓΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΉ ΣΕ ΚΩΒΩ!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!!:greece: :greece: :greece: Χαλαρωστε παιδιά. Και οι μεν και οι δε. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Όσο για το βιντεάκι πολύ αργά το μάθετε. Εγω τα έχω δεί ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ LIVE από το 1992 στο στρατό .Ασε . Υπάρχει και η άλλοι πλευρά του νομίσματος . Για δεστε και την άλλη και μετα ας δούμε που γέρνει η ζυγαρια γέρνει. Όλα χρειάζονται . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες