Jump to content
Sign in to follow this  
stelios89

xt vs freewind

Recommended Posts

Geia xara!

H istoria mou prwta: sto xwro mpika mikros (sta 16 pira tin prwti mou papia) alla bgika kai mikros (meta apo dio papia kai ena dtaki me fagan ta aytokinita kai ta ekswterika). Afou perasan tria xronia apoxis lew na epistrepsw kai skeftomai na agorasw kati se on-off 600-650. Paizei ena eidilio me dio: xt 600 kai suzuki freewind. Peite mou ti pisteute please kai gw 8a r8w sto gamo sas na xorepsw tsamiko.

To allo pou me kaiei twra einai to oikonomiko (prwtotipos etsi?) Paizei na vrw kati aksioprepes sta dio parapanw montela apo idiwti me ola ta lefta mprosta (milame gia 2500 E) se xronolofies 98 - 00 h lete na pesw katigoria gia kati pio kainourio? na to pw ki alliws: aksizei na parw kati (sxedon) dekaetias h oti glitwsw twra 8a ta plirwsw argotera sto mastora?

A! Ti 8elw apo ti mixani. Paraligo na ksexastw. Gia to dromo ti 8elw kiriws alla to kalokairi 8a prepei na mi to fobatai to xwma.

Kai kati teleutaio. Me to ODDY ti paizei re agoria. yparxei periptwsi an tin psaksei kapoios na brei kamia treli eukairia?

Kremomai ap' ta xeili sas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γεια χαρά!

Η ιστορία μου πρώτα: στο χώρο μπήκα μικρός (στα 16 πήρα την πρώτη μου παπια) αλλα βγήκα και μικρός (μετά από δυο παπια και ένα dtaki με φαγαν τα αυτοκίνητα και τα εξωτερικά). Αφού πέρασαν τρία χρονια αποχης λέω να επιστρέψω και σκέφτομαι να αγοράσω κάτι σε on-off 600-650. Παίζει ένα ειδύλλιο με δυο: xt 600 και suzuki freewind. Πείτε μου τι πιστευτέ please και γω θα ρθω στο γάμο σας να χορέψω τσάμικο.

Το άλλο που με καίει τώρα είναι το οικονομικό (πρωτότυπος έτσι?) Παίζει να βρω κάτι αξιοπρεπές στα δυο παραπάνω μοντέλα από ιδιώτη με όλα τα λεφτά μπροστά (μιλάμε για 2500 E) σε "χρονολοφιες" 98 - 00 η λέτε να πέσω κατηγορια για κάτι πιο καινούριο?

να το πω κι αλλιώς: αξίζει να πάρω κάτι (σχεδόν) δεκαετίας η ότι γλιτώσω τώρα θα τα πληρώσω αργότερα στο μάστορα?

A! Τι θέλω από τι μηχανή. Παραλίγο να ξεχαστώ. Για το δρόμο τι θέλω κυρίως αλλα το καλοκαίρι θα πρέπει να μη το φοβάται το χώμα.

Και κάτι τελευταίο. Με το ODDY τι παίζει ρε αγόρια. υπάρχει περίπτωση αν την ψάξει κάποιος να βρει καμια τρελή ευκαιρία?

Κρέμομαι απ' τα χείλη σας

Τροποποιήθηκε από τον GFiotakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως ηρθες Στελιο στην παρεα :_hi:

με το καλο να βρεις ακρη με το μοτορι που θα παρεις και να εχεις καλα χλμ

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τα δύο είναι μια πολύ καλή επιλογή. Τo ΧΤ είναι πιο πολύ για OFF καταστάσεις. Ενώ το FREEWIND πιο πολύ για ΟΝ φάσεις. it's up to you. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον BUSA MAKIS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Kαλως ηρθες! :)

Μαλλον για ΧΤ μερια κοιτα.. Πιο δοκιμασμενο, πιο καλοπουλημενο, αφθονια ανταλλακτικων! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:_hi: γεια,κλασσικη δοκιμασμενη λυση,ΧΤ και ομρφο ειναι και αξιοπρεπεστατο και με μεγαλη πληθωρα ανταλακτικων. και το freewind ομως ειναι αρκετα ομορφο,υποκειμενικο αυτο.κατα τα αλλα δεν ξερω τι παιζει παραπερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σε ενδιαγέρει ακόμα αγορά Freewind τσέκαρε αυτό.Σε πολύ καλη κατάσταση

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s...;threadid=39845

post-2238-1181413775_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με έσωσες από το στράβωμα.

Να 'σαι καλά GFiotaki.

Εγώ θα προτιμούσα το suzuki, καθαρά υποκειμενικά.

Τροποποιήθηκε από τον spypetr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα