Jump to content
nick833

Βοήθεια για ηλεκτρολογικό πρόβλημα

Recommended Posts

Ρε σεις το απαυτώσαμε το τόπικ :D Αφήστε μήπως δώσει κάποιος καμιά ιδέα

Λοιπόν όπως λένε και τα φιλαράκια μου οι Radiohead, Fade Out αλλά όχι Street Spirit, αλλά Bed Spirit για την ώρα :_stinker:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ξερω οτι ειμαι off topic συγχωραμε nick ...

Κωστα κοιτα και εδω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Νick? H μπαταρια σου ειναι ΟΚ?

Η μπαταρία αλλάχτηκε μαζί με ον ανορθωτή και την ίδια στηγμή το λαμπάκι ξανάναψε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον για να εισαι σιγουρος,μετρα το ρευμα απο τον ανορθωτη.Κανονικα πρεπει να σου δινει γυρο στα 14 βολτ.

Η μπαταρια σου(οταν ειναι σβηστος ο κινητηρας) εχει 12,5/13 βολτ.

Αν ολα τα παραπανω ειναι ΟΚ,τοτε το προβλημα εινα στην γεννητρια ή στον ψεκασμο.

Ο καινουργιος ανορθωτης ειναι της Honda ή αφτερμαρκετ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σε φιλικό CBR XX 1100 ανάβει το λαμπάκι FI όταν έχει την μεγάλη σκάλα των φώτων ή όταν πατάει φρένο και όταν ανάβει το φλας του (διακεκομένα με τον ρυθμό του φλας)

Άλλαξε ανορθωτή και πάλι τα ίδια. Τώρα τελευταία μάλιστα άρχισε να του κάνει και μπερδέματα ο κινητήρας(όχι συνέχεια). Με τα φώτα αναμένα δίνει 12,3 volt στην μπαταρία.

έψαξε για βραχυκύκλωμα και δεν βρήκε κάτι.

Υπάρχει περίπτωση να είναι η ηλεκτρονική;;;

Τί άλλο μπορεί να φταίει;;;

Η γείωση είναι.

Γιατί όμως άλλαξε ανορθωτή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνος του το φτιάχνει ο φίλος σου? Γιατί, για να αλλάξει ανορθωτή, μάλλον δεν ξέρει.

Δεν υπάρχει λογική να αλλάξει ανορθωτή επειδή ανάβει το λαμπάκι.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι στις γειώσεις της πλεξούδας. Αλλά αν δεν ξέρει, ΜΗΝ το φτιάξει μόνος του, γιατί θα κάνει καμιά πατάτα...

Αν θες λεπτομέρειες, στείλε μου πμ! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
"Δοκίμασα τον οδηγό πυροβολισμού troudle αλλά δεν ελειτούργησε. Έβαλα το ποδήλατο στη δευτερεύουσα στάση το άρχισα και το φως FI δεν ήρθε επάνω. Πηδώ το βούλωμα για να καθαρίσω τα ελαττώματα, αυτό είναι καθόσον εγώ πήρε. Για να δω εάν υπεάρξε κάτι άλλο θα μπορούσα να κάνω το befor που το έβαλα πίσω togeather. όταν το φως έρχεται εγώ δεν μπορεί να πει οποιαδήποτε διαφορά στο τρέξιμο του ποδηλάτου, θα μείνει όλη την ημέρα. ραφή για να τρέξει το πρόστιμο.

Θα τραβήξω τα βουλώματα. ένα άλλο πράγμα. Έτρεχα pc11 til αυτό άρχισα τους πλουσίους. το φως FI θα ερχόταν επάνω όποτε. θα έμενε επάνω μόλις ερχόταν εγώ μπόρεσε να κλείσει το ing. και το ξαναξεκινήστε αυτό θα επέστρεφε επάνω μερικές φορές, δεν ξέρετε ποτέ εάν ή όταν. αφότου αφαίρεσα PC11 δεν είχα οποιοδήποτε πρόβλημα με το til τώρα, στο τέλος 2 ή 3 εβδομάδες, τώρα τι εγώ κάνω; μην μπορέστε να έχετε τους αρρώστους πουλιών μου!!!!!! Ron"

Πολύ γέλιο έχει αυτή η αυτόματη μετάφραση!!!! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μόνος του το φτιάχνει ο φίλος σου? Γιατί, για να αλλάξει ανορθωτή, μάλλον δεν ξέρει.

Δεν υπάρχει λογική να αλλάξει ανορθωτή επειδή ανάβει το λαμπάκι.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι στις γειώσεις της πλεξούδας. Αλλά αν δεν ξέρει, ΜΗΝ το φτιάξει μόνος του, γιατί θα κάνει καμιά πατάτα...

Αν θες λεπτομέρειες, στείλε μου πμ! :_rock-on:

Είχε πέσει η μπαταρία του και ήταν από τον ανορθωτή (έδινε 11,2 volt) Πιστέψαμε ότι θα σταματούσε να ανάβει και το FI αλλά αυτό συνέχισε. Μάλον είχε δύο προβλήματα, το ένα λύθηκε, το άλλο όχι.

"Ενος φιλου μου" :rolleyes: ........το δικο μας δεν χαλαει ποτε ε? :D

Δεν θα ντρεπόμουν να πω ότι είναι το δικό μου, αλλά βλέπεις εγώ δεν οδηγώ την μηχανή μου εδώ και ενάμισυ μήνα δες εδώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είχε πέσει η μπαταρία του και ήταν από τον ανορθωτή (έδινε 11,2 volt) Πιστέψαμε ότι θα σταματούσε να ανάβει και το FI αλλά αυτό συνέχισε. Μάλον είχε δύο προβλήματα, το ένα λύθηκε, το άλλο όχι.

Το FI δεν μπορεί να δείξει βλάβη σε ανορθωτή ή πτώση τάσης. Οπότε, ήταν όντως δύο βλάβες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα ντρεπόμουν να πω ότι είναι το δικό μου, αλλά βλέπεις εγώ δεν οδηγώ την μηχανή μου εδώ και ενάμισυ μήνα δες εδώ

Ελα ρε...πλακα κανω.Το ειχα δει το τοπικ :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικο εμενα με προβλιματιζει αυτο που λες για την ενδειξη στα Volt μετα ακομη και την αλλαγη ανορθωτη....

Τα συμπτωματα που εδιεξε το μαυροπουλι δεν εχουν καμια σχεση με ανορθωτη.

βλ.

ασθενικη μιζα,οταν πατας φρενο η ταση των φωτων να χαμηλωνει το ιδιο και οταν δουλευουν τα φλας και στο τελος ουτε παιρνει μπρος γιατι η μπαταρια δεν φορτιζεται και δεν δινει ρευμα στην μιζα για να γυρισει...

Το προβλημα ειναι αλλο αλλα και παλι δεν ειναι λιγη η ταση που διχνει?

:/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ελα ρε...πλακα κανω.Το ειχα δει το τοπικ :D

Είπα και 'γω :_scare: αφού στο δικό μου χάλασε ο οδηγός του :D

Αλβίνε τώρα η τάση είναι καλή. Μάλλον φταίει η πλεξούδα. Του είπα να το πάει σε μάστορα και ίσως να το κάνει τις επόμενες μέρες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικο καλησπερα φιλε!Το προβλημα πως λυθηκε με το XX του φιλου σου?

Εχει εδω και μια βδομαδα περιπου που αντιμετωπιζω παρομοιο προβλημα!

Πηγα με την γυναικα μου βολτα στην Καβαλα και μολις επεστρεψα πριν

φτασω στο σπιτι μου αρχισε να μου κανει κατι μπερδεματα διακοπες σαν

ατροφια και μου αναβοσβησε και το λαμπακι F1!Χωρις να αναβοσβησω τα

φωτα η τα φλας!Με εχει προβληματισει και το θεμα ειναι οτι δεν βασιζομαι

και κανενα συνεργειο εδω και σκεφτομαι πως θα βγαλω ακρη εαν το προβλημα

ειναι σοβαρο!Οποιος γνωριζει ας βοηθησει!Ευχαριστω εκ των προτερων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπηρχε ενα θεματακι καποτε με μια σειρα παραγωγης της Honda που εβγαζαν τα απιστευτα ηλεκτρολογικα προβληματα. Ειχα την εντυπωση πως ηταν η σειρα απο 98 μεχρι 99. Ξερω για πολλα fireblade που εσβηναν σε νερα αν περνουσες με μεγαλη ταχυτητα και που τελικα δεν βρεθηκε λυση. Εχω ακουσει και για αλλα κομματια που εκαιγαν ανορθωτες σαν κερακια και μου εχει τυχει γνωστου CBR900RR το μοτερ να δουλευει με αναμενο check engine και να επιταχυνει μεχρι τα 200. Απο κει και πανω εσβηνε το μοτερ 3 πιπες μολις επεφτε τα 200 ξαναδουλευαν. Ζημιες λες και ηταν στοιχιωμενα. Το συγκεκριμενο μετα απο αλλαγη τριων διαφορετικων ηλεκτρονικων και αλλων πειραματισμων δεν δουλεψε ποτε και πουληθηκε ανταλλακτικα σε αγωνιζομενο!

Εχω ακουσει και τετοια "κουφα" και για ΧΧ, εχω φιλο ομως που εχει κανει απροβληματιστα 200.000 χιλ με μοντελο 98 και τον εχω δει με τα ματια μου να περναει απο ρυακι με 50 ποντους νερο -με το Honda!!!- και να βγαινει απο την αλλη σαν να μην συμβαινει τιποτα!

Δεν μπορω να ξερω πιο stock παραγωγης ειναι η συγκεκριμενη παραγγελια ηλεκτρολογικων απο τη Honda και σε ποια μοντελα μπηκε αλλα σε οσα μπηκε ειχαν αξεπεραστα προβληματα. Τουλαχιστον για την τεχνικη καταρτηση των τεχνικων της Ελλαδας.

Φιλε Νικο δεν ξερω αν εχεις και συ καμια "Κριστιν" -ξερεις σαν το εργο- απο βλαβες στα χερια σου, αλλα συνηθως αν κατι βγαζει ακατανοητες βλαβες και σε ταλαιπωρει ειναι για να φευγει.

Γνωμη μου. :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου το XX μου ειναι 2003 μοντελο και απο οτι εχω ακουσει δεν ξαναεβγαλαν τετοια προβληματα!

Ειναι Γερμανιας και εχει 18000 χλμ!Δεν ξερω τι να πω δεν την εχω και ουτε τρεις μηνες! :_boredom:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το πρόβλημα ήταν σε ένα βίσμα της πλεξούδας που είχε πιάσει άλατα. Δες εδώ

ωραια αφου λυθηκε το προβλημα τοσο απλα .....

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αρχισανε παλι τα μιαου μιαου τα γατακια με τα πιεστικα(bmv aprilia)

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΑΠΟ ΔΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι επαθες ρε ???

μηπως ηρθε η ωρα σου να σε κερασω τιποτις φαπες ??? και κλωτσες στο χρεπι σου ???

:katana::katana::knuppel2::knuppel2::knuppel2::knuppel2:

:tease::tease::tease::tease:

Τροποποιήθηκε από τον GFiotakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το πρόβλημα ήταν σε ένα βίσμα της πλεξούδας που είχε πιάσει άλατα. Δες εδώ

Αυτή η φίσα, φιλοξενεί τις γειώσεις που σου έλεγα εδώ: http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=9...st&p=156146

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά συγγνώμη που το λέω αλλά και στο δικό μου cbf 500 μου άλλαξαν τον ανορθωτή αναγκάστηκα και έβαλα και διακόπτη στα φώτα και τώρα κάνω δοκιμές να δω ποσό θα αντέξει πάλι η μπαταρία γιατί ξεφορτιζόταν συνέχεια χωρίς να έχουν βρει κάποιο βραχυκύκλωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα