Jump to content
Sign in to follow this  
NikolaosKon

Piaggio Typhoon 50cc(euro 2) Βελτιωσεις....προτεινετε

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους σας. Οπςσ καταλαβατε ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου μοντελου και θα ηθελα τη γνωμη σας σε μερικα πραγματακια.

Καταρχην να τονισω οτι προκειτε για το τελευταιο μοντελο της piaggio που πληρει τις προδιαγραφες euro2.

Λοιπον...στο μηχανακι εχω περασει ενα κιτακι 80cc τις ΤΟΡ, το εχω ζιγκλερωσει(85 νουμερο) και του εχω βαλει και μια χοανη(απλη των 3 ευρω)

Λοιπον εδω θελω τα φωτα σας..

1ον) Το ζιγκλερωμα ενω εδειξε στην αρχη οτι πετυχε μετα απο λιγο καιρο(ισως επιρεασε το οτι αλλαξα λαδια) το μηχανακι μπουκωνει πολυ ευκολα και ξεμπουκωνει πολυ δυσκολα. Τι λετε να φταει?

2ον) Εχω βγαλει των κοφτη που ειχε στη μεταδοση(το δακτυλιδι εννοω) μα παρολα αυτα το μηχανακι δεν παει καθολου! Σε ευθειες μου ωγαζει περιπου 74χμ και σε καλες κατηφορες αντε μεχρι 85! Οστωσο το μηχανακι καταπινει μπολικη βενζινη!

Και τωρα η απορια....η εξατμιση παιζει κανενα ρολο?Εχω ακουσει(μπορει να ειναι και μυθος γιάυτο ρωταω) οτι επειδη ειναι euro2 η εξατμιση κανει ανακυκλωση του αερα για να ωγαλει λιγοτερουσ ριπους με αποτελεσμα αυτο να κοβει χιλιομετρα απο το μηχανακι. Ισχυει κατι τετοιο?

Αν ναι πως μπορω να το διορθωσω?

Εχετε κατι να μου προτεινετε να κανω(εκτος του να το βαψω μπλε και να το πεταξω στη θαλασσα!!!)?

Και κατι ακομα...ενα φιλαρακι εχει το typhoon 50cc benelli(ή benetton) και του εχει κανει σχεδον οτι και εγω με τη διαφορα οτι αυτος δεν εμπλεξε σε ζιγκλερωμα αλλα του αλλαξε καρμπυρατερ. Το μηχανακι του παει πολυ καλα και εχει το τριπλασιο νευρο απο το δικο μου! Γιατι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το έπαθα κι εγω αθτο οταν έβαλα ζιγκλερ 72άρι και μου πετουσε την βενζινη στο φιλτρο αερος γιατι δεν προλαβαινε να την καψει και οταν εβαλα το δικο του ζιγκλερ το 50αρι ολα τελεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως να αλλάξεις εξατμιση και να βάλεις ίδιο καρμπυρατερ με τον φίλο σου?? Λεφτά υπάρχουν??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καρμπυρατέρ και εξάτμιση συμφωνω.αλλα αν δεν εχεις αμεσα λεφτα πιστευω οτι αμα την πας για καθαρισμα θα δεις μεγαλη διαφορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοίτα επειδή είχα ενα παρόμοιο πρόβλημα και τα είχα πάρει πολύ άσχημα σου λεω πως το καλήτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξαναβάλεις το φιλτροκούτι και να δεις εαν το πρόβλημα παραμένει εαν μείνει τότε είναι στα σίγουρα το καρμπυρατέρ. !!!! :0

βάλε πάλι το φιλτροκούτι και αν το πρόβλημα παραμείνει τότε θέλεις καρμπυρατέρ !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

re c file exo to idio akribos montelo typhoon 50cc kai aplos ebala mia eksatmisi giannelli tin 50ara tin aspri. kai sto proto servise mou ebgale apto mixanaki 3 KOFTES. kai se kathari eythia spai to konter den paei allo

Τροποποιήθηκε από τον Μάριος-1994

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω ενα piaggio typhoon 50 δεκαετιας το οποιο αν και οοοοταν δουλευει γραφει μεχρι 90 στο κοντερ (εξατμιση gianelli k karb del lorto 21mm) με το οποιο εχω απελπιστει.... εχω δωσει ενα σωρο λεφτα σε διαφορα σερβις κ συνεχιζει να μου βγαζει προβληματα... 2 κιτ polini για πεταμα (νικασιλ κυλινδροι δεν εχουν χυτωνιο για ρεκτιφιε), μετα προκυπτει αλλο προβλημα οπως αυτο που εχω τωρα: πηγα μια βολτα γυρω στα 2 km κ αφου εκανα σταση, μετα το σκουτερ δεν αναβε... καποια στιγμη που παλευα να το βαλω μπροστα πηρε αλλα ακουστικε κατι σαν ενα μεταλο καπου να βρισκει κ σβηνει κατευθειαν. και τωρα αν προσπαθησω να το βαλω μπρος θα μου ξανακανει το ιδιο.. αναβει για 3-4 δευτερολεπτα, ακουγεται ενα "σκρατς" και μετα σβηνει... τι μπορει να φταιει αυτη τη φορα παιδια? κυλινδρο και εμβολο πλεον εχω βαλει μαντεμι γιατι δε ξαναδινω 250 ευρω για polini...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα