^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2007 Εγω παντος πηρα το δικο μου απο moto japan 11000 και 12500 ο υφαντης μου ελεγε αντιπροσωπειας :D Απλα μου ειπε οτι μπορω να κανω τα σερβις σε δικο μου μαστορα αρκει αμα παρουσιαστει καποιο προβλημα να μην μπει κατσαβιδι σε κινητηρα κτλ.και να του το παω ετσι απειραχτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2007 Είχα μιλήσει με MotoJapan. Πολύ καλό μαγαζί. Ένας φίλος ετοιμάζεται για αγορά ενος CBR600RR 07. Πολύ καλά λόγια έχω ακούσει και για Imported Bikes. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2007 Συνεργαζονται και εγω εκει πηγα στο παγκρατι...και παρελαβα στο moto japan οποτε ισως καλυτερα να πατε κατευθειαν εκει ^_^ Για τα καινουργια 1000αρια πηγαινανε 13700 αν δεν κανω λαθος και αντιπροσωπειας παει 14500 περιπου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες