Jump to content
martinez

ΓΙΑΤΙ

Recommended Posts

Εγώ πάλι πιστεύω είναι αλλιώς τα πράγματα. Και βάζω την όλη κουβέντα που γίνεται σε αυτό το post σε αντιπαράθεση με αυτό:

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=6886&hl=

Αντίστοιχη αντιμετώπιση (όχι σε τέτοια έκταση και βάθος) είχα και εγώ απο τον πατέρα μου και γι' αυτό μου άρεσε που είδα αυτό το topic.

Αυτό που συζητάμε εδώ είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που σε άλλες περιπτώσεις σκιζόμαστε (υποκριτικά?) ότι είναι ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα στη χώρα μας (που οδηγεί σε τροχαία ατυχήματα, θανάτους κτλ) και πρέπει να παρθούν μέτρα και μπλα μπλα μπλα μπλα....

Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ (και μάλλον η παιδεία γενικότερα)!!!

Και αυτό το άγνωστο "τροπικό" φρούτο τρώγεται σε αυτές της ηλικίες της εφηβίας.

Εγώ δεν έχω απαίτηση απο ένα πιτσιρικά 15-16-17 χρονών να έχει τα μυαλά του μέσα (και όχι πάνω από) στο κεφάλι του ντέ και καλά.

Αλλά έχω ΑΠΟΛΥΤΑ την απαίτηση απο τον πατέρα του πρίν σκάσει τα ζεστά ευρουδάκια του για να πάρει στο γιόκα του το δωράκι που λέγεται παπί, scooter ή ότι άλλο να τον προετοιμάσει (έστω και στοιχειωδώς) και να τον ελέγχει. Ίσως γιατί αυτά τα βιώματα είχα εγώ... μπορεί να λέω και μ@λ@κίες, δεν ξέρω.

Τη λογική "έλα μωρε παιδιά είναι θα την κάνουν την μαλακία τους", ας την πεί οποιος θέλει για το δικό του παιδί αλλά ας έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Κανείς νομίζω ότι δεν κατηγόρησε τους "παπάκηδες" γενικά. Και εγώ είμαι άρρωστος με τα παπιά και ας μην έχω τώρα. Θα ξαναπάρω. :thumbsup1:

Λέει ο martinez:

ΕΝΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 40-80 ΧΙΛ/ΩΡΑ ,ΝΕΑΡΟΙ ΜΕ ΠΑΠΙΑ Η SCOOTER ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΑ !!!!!

ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ !!!!

Αν βάλετε στη θέση της πάπιας οποιαδήποτε μηχανή θα έχετε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Πόσες φορές δεν βλέπουμε στο δρόμο (όχι σε πίστα) σκηνές βγαλμένες απο ταινία, λές και κάνουν καταδίωξη? :thumbsdown: Άντε και τον πέρασες, τί κατάλαβες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα παιδια (πιτσιρικαδες ) με τα παπακια και αλλα μικρα φτιαγμενα δεν φτενε τιποτα κατα την γνωμη μου…..τα παιδια ειναι δημιουργημα των γονιων τους …των σχολειων που πηγαινουν αλλα και της κοινωνιας που την αποτελουμε ολοι εμεις οι ενηλικες …και τα μεγαλωνουμε ….λοιπον κακως παραπονιομαστε για αυτα τα παιδια ειναι δημιουργημα μας….

Και στην τελικη αυτα ειναι παιδια ….για πεστε μου για ολους αυτους τους εμπειρους ενηλικες που κυκλοφορουν με ολα αυτα τα μηχανακια σουπερ ντουπερ κυβικων και εκατονταδων αλογατων που κυκλοφορουν μεσα στην αθηνα με χιλια ξεκρανωτοι ….τι ειναι ολοι αυτοι ….???

Οσο για το επιχειρημα του r1 ειναι εντελως αστοχο ….επειδη ο ιδιος εκανε τα ιδια η επειδη αλλοι εκαναν τα ιδια πρεπει να το επιβραβευουμε κιολας και οποιος το κατακρινει ειναι κομπλεξικος ….ελεος ……η ασφαλεια ειναι το πρωταρχικο συστατικο για να ευχαριστιομαστε την μοτοσικλετα ….αν αυτο δεν το καταλαβαινει ο ιδιος η οι αλλοι που υποστηριζουν την ιδια αποψη…..τοτε τι να πω ….ο καθενας εχει το δικαιωμα να επιλεγει την πορεια του και εμεις δεν εχουμε λογο να τους πουμε τι να κανουν ……αλλα εξισου εχουμε το δικαιωμα να λεμε και την αποψη μας

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
…..τα παιδια ειναι δημιουργημα των γονιων τους …των σχολειων που πηγαινουν αλλα και της κοινωνιας που την αποτελουμε ολοι εμεις οι ενηλικες …και τα μεγαλωνουμε ….λοιπον κακως παραπονιομαστε για αυτα τα παιδια ειναι δημιουργημα μας….

:ok::thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Carlos οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται και οποιος εχει τη σφιγγα σφιγγεται..Ο νοων νοειτω.

Psychod φιλε μου η μπαλα τους πιανει ολους.Ακομα και αυτους που το παιζουν υπερανω.Εγω απο τη πλειοψηφια κρινω οτι καταλαβαν το πνευμα μου και μονο οι υπερανω παρεξηγηθηκαν..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Συγνωμη που διαφωνησα.Δεν θα το ξανακανω .Και διπλά συγνωμη που ξερω καλυτερα από εσάς τι εκανα εγώ μικρότερος

''Φιλε'' εδω ειμαστε για να λεμε τη γνωμη μας ευθαρσως και χωρις περιστροφες και ας παρεξηγιομαστε και καμμια φορα , δεν πειραζει μεσα ειναι και αυτο οταν γραφεις και δεν συζητας με τον αλλο προσωπο με προσωπο .

Δεν ξερω τι ακριβως παρεξηγησες αλλα μπορω να φανταστω καμμια 500ρια λογους

Οπότε ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ducduc δεν ειναι 500 οι λογοι! ενας ειναι,αλλα θα ειναι off-topic τωρα.

οσο για τα πιτσιρικια με τους παπιους.. τα βλεπω καθε μερα στους δρομους της νεας σμυρνης,της καλλιθεας,του παγκρατιου και αλλων περιοχων της αθηνας. εκτος απο την αθηνα ομως,υπαρχουν και στον βολο,στην ναυπακτο,στα τρικαλα,στη σαλονικη και ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

τεσπα,ας υπαρχουν,δεν πειραζει. αρκει να μην τρεχουν σα δαιμονισμενα,και ας βαλουν τις μαμισιες εξατμησεις!!

η απαντηση στο ΓΙΑΤΙ,ειναι απλη! COMPLEX!!! ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ στα ελληνικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι πειτε παιδια :)

εγω θα πω μονο ΕΜΠΕΙΡΙΑ η οποια ειναι σα μια χρυση χτενα που οταν την αποκτησεις εχεις χασει τα μαλλια σου..Οποτε τα λογια περιτευουν. :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η απαντηση στο γιατι τρεχουν ειναι ΚΑΒΛΑ και ελειψη ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.

:punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk:

Τροποποιήθηκε από τον R1_

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ , ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ , ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΡΗΤΟ ΛΕΕΙ ΠΑΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ,ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΑΛΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ ΚΙΝΟΥΜΕ .

ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Η ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ .

ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΛΕΓΕ, "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΣΕΛΑ ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΑΠΟ ΠΑΝΟ" ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ :_innocent:

ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Η ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΝΤΡΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΣΑΛΑΚΩΣΑ ΟΥΤΕ ΟΧΗΜΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΡΙΤΟ, ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΛΕΣ Η ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ .

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΑ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ .

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΥΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ .

ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η απαντηση στο γιατι τρεχουν ειναι ΚΑΒΛΑ και ελειψη ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.

:punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ …..ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εμεις περασαμε απο την εφηβεια με παπακι και καβλα αλλα μαλακιες τετοιες δεν καναμε :_innocent:

Ουτε μας κυνηγαγε ο χαρος :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
@veligekas

με παρεξήγησες, μάλλον φταίω εγώ όμως. Δεν διαφωνώ μαζί σας, αλλά συμφωνώ απόλυτα

οχι φίλε εγώ φταίω. Δεν το διάβασα καλά. ΟΚ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οτι πειτε παιδια :)

εγω θα πω μονο ΕΜΠΕΙΡΙΑ η οποια ειναι σα μια χρυση χτενα που οταν την αποκτησεις εχεις χασει τα μαλλια σου..Οποτε τα λογια περιτευουν. :_hi:

Αν είναι εμπειρία το να προκαλείς την μοίρα σου ή αλλιώς πως θα σκοτωθείς ε τι να σε πώ. Να την διαδόσεις και στα πιαδιά σου αυτήν την εμπειρία.

"Η απαντηση στο γιατι τρεχουν ειναι ΚΑΒΛΑ και ελειψη ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. "

Εγώ το λέω ενδοπαλαμική πεοπαλινδρόμηση.Κοινός :kaaaala::kaaaala::kaaaala: . Φτάνουν οι κίνδυνοι που΄έχουμε να αντιμετωπήσουμε κάθε μέρα ΄παίζοντας κορώνα γράμματα το κεφάλι μας , την σωματική μας ακεραιότητα και ίσως σε ορισμένες περιπτώσεις την ζωή μας.Δεν θέλουμε και άλλους . Και φυσικά να τους προκαλούμε εμείς.

Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ να δεις πόσο προκλητικός είμαι μέσα στην πόλη!

Σε επαρχιακή πόλη (όπου και διαμένω)κινούμαι με 20-30 χλμ/ω. Σε δρόμους χωρις σταθμευμένα αυτοκίνητα και καλή ορατότητα πηγαίνω άντε 40 χλμ/ω.

Με έχουν διαλύσει τα παπάκια και τα ποδήλατα μερικές φορές! :)

Όμως (όπως λέει και Ιαβέρης) στα 30 χλμ/ω, εάν σου πεταχτεί παιδί από το δεύτερο σταθμευμένο αυτοκίνητο στη σειρα στο πλάι του δρόμου, οριακά ΔΕΝ το προλαβαίνεις. Στα 20 χλμ/ω το προλαβαίνεις ακόμη και αν σου πεταχτεί από το πρώτο κενό ανάμεσα από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα!

Αυτό σκέφτομαι και πραγματικά καταρακώνομαι ψυχολογικά κάθε φορά που με περνάνε οι κάγκουρες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα