Jump to content
makithaca

ΑγΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΠΑΠΙΟΥ 125

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω το Honda Innova 2003 το οποίο και θα πουλήσω σύντομα και θέλω να πάρω ένα καινούριο στα 125cc με απαραίτητη προϋπόθεση να έχει δισκόφρενο πίσω και να είναι όμορφο και αξιόπιστο. Τι γνώμη έχετε για το Sym Magic 125 SR; Εναλλακτικές λύσεις τι προτείνετε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δες και το

DY 125RS EFI CBS EURO-4 1.395 € και το

Sprinter 125 EFI CBS EURO-4  1.495 €  . Για το

MAGIC 125 SR  1.795 € έχω ακούσει καλα λόγια. Μετά πας στο Helm in της honda.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος apellis έγραψε:

Δες και το

DY 125RS EFI CBS EURO-4 1.395 € και το

Sprinter 125 EFI CBS EURO-4  1.495 €  . Για το

MAGIC 125 SR  1.795 € έχω ακούσει καλα λόγια. Μετά πας στο Helm in της honda.

Από όλα αυτά καλύτερο σε επιδόσεις και σαν μοντέλο γενικά ποιο θεωρείς φίλε μου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω το magic,τρεις μηνες και 5000 χλμ περιπου,απροβληματιστα και υσηχα(μιλαμε για πολύ υσηχια το μηχανακι κατι σαν ηλεκτρικο ένα πραμα)

Χωρις τριξιματα με φρενα "αγκυρες",πολύ καλα και δυνατα φωτα,ανετη και μεγαλη σελα,και έναν πληρεστατο-εως την υπερβολή-πινακα οργανων.....

Από επιδοσεις θα βρεις πολύ δυναμη χαμηλα ξεχνας τις πολλες αλλαγες ακομη και με δυο ατομα,και μια αδυναμια του κινητηρα να ανεβασει στις ψηλες,παντως κινησε μς 90 χλμ ανετα παντου χωρις κραδασμούς τριξιματα κλπ....εμενα παντως δεν με εχουν προβληματισει οι επιδοσεις του.

Εάν θελεις ένα παπι για να κανεις την δουλεια σου με ποιοτητα,τοτε αξιζει μεχρι τελους τα σχεδόν 1800 που ζηταει,εαν ζητας κατι για πειραγματα και γενικως¨"καγκουριες" τοτε μαλλον όχι είναι πολύ "πολιτισμενο" για κατι τετοια,εξαλου τα Daytona εκτος ότι είναι αρκετα πιο φθηνα,ειναι αποδεδηγμενα διαχρονικες αξιες για τετοιου είδους κολπα!!!!

Αυτά τα ολιγα,και για ότι πληροφορια χρειαστείς εδώ ημαστε......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 14 ώρες, το μέλος makithaca έγραψε:

Από όλα αυτά καλύτερο σε επιδόσεις και σαν μοντέλο γενικά ποιο θεωρείς φίλε μου;

Αν είχα άνεση χρημάτων θα περνα το honda. Πήγαινε και δες όλα τα μηχανάκια που σε ενδιαφέρουν και αυτό που θα σου αρέσει παρτο. Με την σωστή συντήρηση και χρήση θα το έχεις για πολλά χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα