Γιαννης Π 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2017 Καλημέρα παιδιά εχω ενα tdm 850 του 2004 το μηχανάκι είναι λουλούδι και εμφανισιακα και μηχανικά το μονο που έχει ειναι οταν κανω αλλαγη απο 2η σε τριτη η απο τεταρτη σε τριτη ακουγεται ενα σφύριγμα δεν ξέρω αν αυτο ειναι φυσιολογικό καποιος μου ειπε οτι ετσι κανουν τα tdm αν καποιος ξερει γιατι ας μου απαντησει ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
timoleon1987 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2017 συνεπώς στο κάνει η τρίτη; εννοείς πορεία και ακούγεται συνέχεια το σφύριγμα; αν ναι εμένα μου το έκανε το freewind στην τρίτη, δεν έδωσα ποτέ βάση διότι το μηχανάκι είχε 80000χλμ και το εμπιστευόμουν δεν χειροτέρευε οήχος , στη δικιά μου περίπτωση πιστευω ότι ήταν λόγω ότι η 3 ήταν η πιο συχνά χρησιμοποιημένη ταχύτητα.. μέχρι κάποια χλμ την είχα μέσα στην πόλη έπαιζε πολύ σε επαρχιακες οδούς στροφιλίκια θυμάμαι την είχα συχνα... έχουν περασει και 5 χρόνια απο τότε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες