Jump to content
Sign in to follow this  
sks13

Καλημερα στην παρεα!!!

Recommended Posts

Παιδια καλημέρα στην ωραια παρεα σας,μετα από 20 χρονια αδρανειας στα κοινα των μοτο,ειρθε η ωρα να επιστρεψω στην ομορφη μετακινιση με μοτο....

Για αρχη με ένα ταπεινο "παπακι"(sym magic 125),για την οικονομικη μετακινιση μου προς το παρων(γιατι με ξερω σε λιγο θα ξεχασω την οικονομια και θα αρχησω να ψάχνομαι)

Εφυγα για λιγο από την ελευθερια των μοτο,λογω παιδιων,οικογενειας και λογω μυαλου(το γκαζι είναι γλυκο),αλλα τωρα τα παιδια μεγαλωσαν,και με την γυναικα μου χωραμε ανετα(από 50 κιλα ο καθενας) στο παπακι.....ειπαμε προς το παρων....οποτε αρχηζει ο δευτερος κυκλος μου με μοτο.Ο πρωτος ξεκινησε καπου το '86 με ένα c50 και εκλεισε '98,με ένα xt600 benneton με ενδιάμεσα ένα Kawasaki ar125,gpz 550 και ένα Suzuki 650 katana(με το διαφορικο)

Ελπιζω λοιπον και η δευτερη μου νιοτη να παει τοσο καλα και ανεμελα(οσο γινεται βεβαια πια) όπως και η πρωτη......

Αυτά τα λιγα για μενα,και ελπιζω να κανουμε καλο παρεακι εδώ μεσα.....(είμαι σιγουρος γι¨αυτο)

Καλημέρα!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες