marios5 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2017 Καλησπεριζω ολα τα μελη.Μπαινω κατευθειαν στο ψητο.Υψος 1,90 και δεν ξερω εαν θα 'χωραω' στην μηχανη.Ktm duke,yamaha MT και sym wolf εννοειται ολα 125 οι μηχανες στις οποιες εχω καταληξει.Οσοι εχετε μια απο αυτες πως σας φαινεται η οδηγηση αλλα ποιο και το υψος σας; Επιπλεον εαν τελικα δεν μπορω να καβαλησω καμια απι αυτες τις μηχανες,υπαρχει περιπτωση να μπορω να οδηγησω καποιο σκουτερ;Παλι 125 κυβικα εννοειται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK_PAP_01 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2017 στο cbf 125 που είχα για κανά 2 χρόνια μια χαρά άνετο ήταν ακόμα φωνάζει η γυναίκα που το δώσαμε κ στο δικάβαλο. 1,86 εγώ κ 1,72 η γυναίκα κ αν δεν πηγαίναμε διαδρομές με τλευταία σπάτα-λαυριο-κεα μονοήμερη κ πίσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2017 εχει και Varederro 125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios5 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2017 στο cbf 125 που είχα για κανά 2 χρόνια μια χαρά άνετο ήταν ακόμα φωνάζει η γυναίκα που το δώσαμε κ στο δικάβαλο. 1,86 εγώ κ 1,72 η γυναίκα κ αν δεν πηγαίναμε διαδρομές με τλευταία σπάτα-λαυριο-κεα μονοήμερη κ πίσωμαλιστα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες