nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 CITYCOM S 300i CBS vs kymco people 300 abs αν καποιος ειναι κατοχος θα ηθελα να βοηθησει για να καταληξω σε καποιο απο τα δυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 Αγαπητέ μου είχα το citycom και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Το πούλησα με 37000 χλμ και είναι δυναμίτης ακόμα στον επόμενο που ήδη έχει κάνει 4000 χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 λες να περιμενω να βγει αυτο με το abs?αν και θα χασει λιγη ιπποδυναμη αυτο μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2017 τελικα αυτο που διαβασα καπου οτι το sym αν βραχει σε καποια ντουλαπακια γεμιζει νερο ισχυει?μπορει καποιος κατοχος να μου απαντησει?η τι αλλα προβληματα εχει παρουσιασει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2017 Εγώ είχα το people gti 200. Απόλυτα ευχαριστημένος από μηχανικής άποψης. Νομίζω ότι οι ταιβανοι πάσχουν λίγο στο θέμα πλαστικών ή βαφής . Εγώ το γυαλιζα συχνά και παρέμενε σε καλή κατάσταση. Φίλος με το σιτικομ το προηγούμενο χωρίς να του βάζει τίποτα είναι χάλια όλα τα πλαστικά του. Μηχανικά και οι 2 εταιρίες είναι αξιόπιστες. Εγώ τις έχω πιο πάνω από piaggio και τα λοιπά του ομίλου τους. Εσύυ όμως τι θες; ένα όρθιο μηχανάκι προφανώς πιο ευέλικτο με ίσιο πάτωμα για τα πόδια και για φόρτωμα. Που δυστυχώς όμως δεν έχει πολύ χώρο κάτω από τη σέλα. Εγώ το συνήθισα. Είχα και μπαγκαζιερα. Από την άλλη το σιτικομ είναι καναπεδατο. Πιο άνετο στις μεγάλες αποστάσεις. Έχει και ζελατίνα για ανεμοκαλυψη. Δεν έχει χώρο στα πόδια Αλλά κάτω από τη σέλα. Νομίζω όμως ότι ο κινητήρας του gti στα 300 κυβικά είναι από τους δυνατοτερους. Εδώ το 200ρι πήγαινε σχεδόν όσο τα προηγούμενα Beverly 250-300. Δοκιμασμένο με φίλους μου. Σίγουρα θα έχει και λίγο παραπάνω κατανάλωση. Γνώμηη μου να κάνεις αν μπορείς ένα test ride και στα δύο. Επίσης να πάρεις με abs όποιο και να διαλέξεις! Θα σε σώσει σίγουρα κάποτε. Στο people gti είναι στάνταρ νομίζω. Με το καλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2017 πολυ μπερδεμα ολα αυτα φιλε....το ενα κερδιζει αλλου και το αλλο χανει αλλου...βασικα ταβανι θα βαλω τα 4000 απλα λεω να περιμενω να βγουν τα νεα μοντελα ..ισως και την εκθεση που εχει τελος απριλιου μηπως οι τιμες τοτε ειναι καπως πιο κατω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες