Jump to content
Sign in to follow this  
nikdes

αγορα σκουτερ

Recommended Posts

CITYCOM S 300i CBS

vs kymco people 300 abs αν καποιος ειναι κατοχος θα ηθελα να βοηθησει για να καταληξω σε καποιο απο τα δυο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αγαπητέ μου είχα το citycom και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Το πούλησα με 37000 χλμ και είναι δυναμίτης ακόμα στον επόμενο που ήδη έχει κάνει 4000 χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα αυτο που διαβασα καπου οτι το sym αν βραχει σε καποια ντουλαπακια γεμιζει νερο ισχυει?μπορει καποιος κατοχος να μου απαντησει?η τι αλλα προβληματα εχει παρουσιασει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είχα το people gti 200. Απόλυτα ευχαριστημένος από μηχανικής άποψης. Νομίζω ότι οι ταιβανοι πάσχουν λίγο στο θέμα πλαστικών ή βαφής . Εγώ το γυαλιζα συχνά και παρέμενε σε καλή κατάσταση. Φίλος με το σιτικομ το προηγούμενο χωρίς να του βάζει τίποτα είναι χάλια όλα τα πλαστικά του. Μηχανικά και οι 2 εταιρίες είναι αξιόπιστες. Εγώ τις έχω πιο πάνω από piaggio και τα λοιπά του ομίλου τους. Εσύυ όμως τι θες; ένα όρθιο μηχανάκι προφανώς  πιο ευέλικτο με ίσιο πάτωμα για τα πόδια και για φόρτωμα. Που δυστυχώς όμως δεν έχει πολύ χώρο κάτω από τη σέλα. Εγώ το συνήθισα. Είχα και μπαγκαζιερα. Από την άλλη το σιτικομ είναι καναπεδατο. Πιο άνετο στις μεγάλες αποστάσεις. Έχει και ζελατίνα για ανεμοκαλυψη. Δεν έχει χώρο στα πόδια Αλλά κάτω από τη σέλα. 

Νομίζω όμως ότι ο κινητήρας του gti στα 300 κυβικά είναι από τους δυνατοτερους. Εδώ το 200ρι πήγαινε σχεδόν  όσο τα προηγούμενα Beverly 250-300. Δοκιμασμένο με φίλους μου. Σίγουρα θα έχει και λίγο παραπάνω κατανάλωση. Γνώμηη μου να κάνεις αν μπορείς ένα test ride και στα δύο. Επίσης να πάρεις με abs όποιο και να διαλέξεις! Θα σε σώσει σίγουρα κάποτε. Στο people gti είναι στάνταρ νομίζω. 

Με το καλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ μπερδεμα ολα αυτα φιλε....το ενα κερδιζει αλλου και το αλλο χανει αλλου...βασικα ταβανι θα βαλω τα 4000 απλα λεω να περιμενω να βγουν τα νεα μοντελα ..ισως και την εκθεση που εχει τελος απριλιου μηπως οι τιμες τοτε ειναι καπως πιο κατω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα