MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2016 Καλησπέρα ! Έχω σχεδιάσει από τετάρτη ως την κυριακή αναλόγως πότε θα έχει τον καλύτερο καιρό αλλά και θα βολέψει και την παρέα να γίνει η παρακάτω εκδρομή-βόλτα MapΛογικά θα είμαστε ένα carnaby 300 και ένα innova i , θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο άλλο σημείο ενδιαφέροντος κοντά στην διαδρομή για να επισκεφθώ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει. Αναλυτικότερα το σχέδιο είναι περιφερειακός και εθνική ως την έξοδο για ταγαράδες έπειτα μέσω επαρχιακών για τα χωριά ως καλλικράτεια και επιστροφή από περιφερειακό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2016 Ακριβώς έξω από το Μονοπήγαδο είναι το κτήμα Περέκ...Να σταματήσετε για καφέ εκεί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ακριβώς έξω από το Μονοπήγαδο είναι το κτήμα Περέκ...Να σταματήσετε για καφέ εκεί.από εκεί άρχισε το σκεπτικό της εκδρομής!! δεν μπορώ να το βάλω στον χάρτη αλλά οκ εκεί θα είναι η πρώτη στάση έπειτα θα πάμε να δούμε το σπήλαιο και μετά απευθείας καλλικράτεια η επόμενη. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2016 από τον MRT_stelios 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manolisyz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2016 Πόσα χλμ είναι περίπου η βόλτα αυτή να πας και να έρθεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 Πόσα χλμ είναι περίπου η βόλτα αυτή να πας και να έρθεις Σύμφωνα με το root planner είναι 114 χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 ααααα ρε ποσο καιρο εχω να παω εκδρομη με την sprinteria... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sapientia 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2016 Ακριβώς έξω από το Μονοπήγαδο είναι το κτήμα Περέκ...Να σταματήσετε για καφέ φαγητό εκεί. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2016 Για φαγήτο θα ήμασταν στο εξωχίκο στην καλλικράτεια ΑΛΛΑ έγινε μεγάλη ζημία στο σπίτι στην θεσσαλονίκη με σωλήνα του νερού και η εκδρομή αναβάλλεται γιατί θα πρέπει να είμαι σπίτι τα πρωινά για τις εργασίες , οπότε υπάρχει μια πιθανότητα για κυριακή αν δεν δουλεύουν γιατί απο ότι βλέπω και ο καιρός τότε είναι πολύ καλός . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2016 Καλησπέρα ! Έχω σχεδιάσει από τετάρτη ως την κυριακή αναλόγως πότε θα έχει τον καλύτερο καιρό αλλά και θα βολέψει και την παρέα να γίνει η παρακάτω εκδρομή-βόλτα MapΛογικά θα είμαστε ένα carnaby 300 και ένα innova i , θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο άλλο σημείο ενδιαφέροντος κοντά στην διαδρομή για να επισκεφθώ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει. Αναλυτικότερα το σχέδιο είναι περιφερειακός και εθνική ως την έξοδο για ταγαράδες έπειτα μέσω επαρχιακών για τα χωριά ως καλλικράτεια και επιστροφή από περιφερειακό. Γειά σας και πάλι , να πώ ότι η εκδρομή πραγματοποιήθηκε σήμερα με αυτοκινητο απλά για να γνωρίζουν όσοι θέλουν να πάνε προς τα εκεί οτι ο δρόμος στο κομμάτι Σουρωτή-Μονοπήγαδο δεν είναι καλός γιατί έχει πολλές λακούβες και άσχημα μπαλώματα επιπλέον παρατήρησα οτι δεν υπάρχουν κολώνες της ΔΕΗ οπότε αν πιάσει βραδάκι τα πράγματα δισκολεύουν . Κατά τ'αλλα όλα μια χάρα απο καιρό + στάση στην Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου καταπληκτικό μέρος όπου βρήσκεται και ο τάφος του Αγίου Παϊσίου απλά σίγουρα όχι Κυριακή γιατί το μέρος ήταν γεμάτο απο κόσμο , είχε ακόμα και πούλμαν δηλαδή για να προσκυνήσουμε θα χρειάζονταν τουλάχιστον ώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2016 το φαγητο στο Περεκ δεν υπαρχειφανταστικο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες