Jump to content
naftaras91

Εξερχόμενος από παρκάρισμα με έφαγε!!

Recommended Posts

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/116507/neo-asfalistiko-kanoni-stin-agora-telos-sta-symvolaia-tis-enterprise

Τι γίνεται σε περίπτωση που βαρέσει κανόνι η ασφαλιστική;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πες μας οτι δεν ειχε αυτη την ασφαλιστικη....

αλλιως πληρωνεσαι απο το επικουρικό ταμειο σε περιπου 2-3 χρονια μετα απο την αποφαση....

Τροποποιήθηκε από τον Eliaskat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι όμως είχε αυτή την ασφαλιστική. Και λεει προβλέπει ψυχική οδύνη μέχρι 6.000. Τώρα για πρότερα συμβάντα δεν καλύπτεί κανονικά; Πάντως μου είπε η δικηγόρος να ηρεμήσω γιατί καιρό λέγονται σενάρια και πως η enterprise είναι σε διαφορετίκο καθεστώς. Περισσότερα θα ξέρουμε από Δευτέρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να τα χασεις δεν τα χανεις αν κερδισεις το δικαστηριο , αλλα θα ταλαιπωρηθείς αυτο στο λεω εκ πειρας .....

και δυστηχως αυτη την ασφαλεια εχω στο σκουτερ....

Τροποποιήθηκε από τον Eliaskat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να τα χασεις δεν τα χανεις αν κερδισεις το δικαστηριο , αλλα θα ταλαιπωρηθείς αυτο στο λεω εκ πειρας .....

και δυστηχως αυτη την ασφαλεια εχω στο σκουτερ....

Για πες εμπειρία. Πάντως και με τον ασφαλιστή που μίλησα χθες για να ασφαλίσω καινούριο αμάξι, μου λέει πρόσεχε τη εταιρεία θα βάλεις. Έχω και φθηνότερα πακέτα να σου προτείνω, αλλά απο αμφιβόλου ποιότητας ασφαλιστικές. Είναι πολύ σημαντικό.

Γενικότερα δεν μπορείς να διεκδικήσεις κι από τον υπαίτιο; Αφού υποτίθεται ενάγεις και αυτόν για την αποζημίωση σου. Θα τα βγάλει απο την τράπεζα, θα πουλήσει σπίτια; Κάπως πρέπει να αποζημιωθείς!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο τον υπαιτιο οχι εφοσον ηταν ασφαλισμενος.

Οπως σου ειπα σε δικια μου περιπτωση που εκλεισε η ασφαλιστικη του ,αποζημιωθηκα απο το επικουρικο ταμειο αλλα με μεγαλη καθυστερηση περιπου 3 χρονια ..

Ταλαιπωρια φιλε μου αλλα με υπομονη θα τα παρεις .

Νομικη προστασια ειχες ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο τον υπαιτιο οχι εφοσον ηταν ασφαλισμενος.

Οπως σου ειπα σε δικια μου περιπτωση που εκλεισε η ασφαλιστικη του ,αποζημιωθηκα απο το επικουρικο ταμειο αλλα με μεγαλη καθυστερηση περιπου 3 χρονια ..

Ταλαιπωρια φιλε μου αλλα με υπομονη θα τα παρεις .

Νομικη προστασια ειχες ?

Πόσο υπομονή να κάνεις όταν έχεις πληρώσει όλη τη ρήξη χιαστού απο την τσέπη. Ναι έχει νομική προστασία, έχω βάλει και δικηγόρο και αυτό μου είπε. Υπομονή να δούμε τι θα αποφασίσουν. Νομίζω τον έχω πιει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανε υπομονη και θα τα παρεις και με τοκο !

Αυτό σκέφτομαι κιόλας, πως θα τοκιστούν τα λέφτα; 

Π.χ σκέψου ένας να έμπλεκε με επικουρικό κεφάλαιο το 2001 να του είχε επιδικάσει 1.000.000 δρχ και το 2004 να του έδινε 3000€.
Που 1εκ δρχ που 3κ €;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό σκέφτομαι κιόλας, πως θα τοκιστούν τα λέφτα; 
Π.χ σκέψου ένας να έμπλεκε με επικουρικό κεφάλαιο το 2001 να του είχε επιδικάσει 1.000.000 δρχ και το 2004 να του έδινε 3000€.
Που 1εκ δρχ που 3κ €;

τελικά φίλε τι έγινε με την ασφάλεια και με σένα διάβασα το ποστ και έχω μείνει με την αγωνία της συνέχειας :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 3/11/2017 at 1:22 ΜΜ, το μέλος christosdav έγραψε:

τελικά φίλε τι έγινε με την ασφάλεια και με σένα διάβασα το ποστ και έχω μείνει με την αγωνία της συνέχειας :D

Φίλε όσα ξέρεις ξέρω. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα πληρώσει τη ζημιά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα