panos.anavasi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2016 Γεια χαρα!κλεινω 7μηνες αγχους/ταλαιπωριας ειδικα με το θεμα του συμπλεκτη.αφου τον φεβρουαριο το 'εκλεισα' για τεταρτη φορα,εκανα μεχρι σημερα 3.500χ.λ.μ. και το εκνευριστικο τσιριγμα,ουρλιαχτο που κανουν οι καμπανες με τα γραναζια που ακουμπανε μεταξυ τους συνεχιζεται.δυο μηχανικους που ρωτησα μου λενε αστο ΜΗΠΩΣ κανει ΠΑΤΟΥΡΑ.να υπενθιμησω πως αλλαξα καμπανα αμπραγιαζ(μεταχειρ)σιαγωνες φυγοκεντρ.,ροδελες,τα εβαλα ΟΛΑ σωστα,το μηχανακι δουλευει κανονικα,με κενη ταχυτητα δεν κανει θορυβο αλλα μονο οταν ξεκινησω στις ψιλες και μεσαιες στροφες.μολις αρχιζουν και ακουμπαν οι δυο καμπανες μεταξυ τους δηλαδη.ειμαι μηχανικος του πεζοδρομιου οπως πολλα παιδια(μαγκια μας,να ''σκασουν'' οι εμποροι και οι μηχανικοι)γνωριζω αρκετα για μηχανακια στο μετρο του δυνατου,αυτο που με τρωει ομως και δεν το βρηκα πουθενα στο νετ ειναι πως αν το ξανανοιξω υπαρχουν οι εξης περιπτωσεις(1)να λιμαρω τα γραναζια των καμπανων διχως μηχανουργιο=κλεψιμο,διορθωνοντας το βημα τους γιατι εκει ειναι το ζητουμενο.το βημα της πρωτης ειναι διαφορετικο της δευτερης για αυτο και το ουρλιαχτο που κανουν.αν λιμαρω τα γραναζια πως θα υπολογισω μισο χιλιοστο με το ματι?2)να το αφησω ετσι οπως ειναι και να πεεεεριμενω μεχρι να ερθει η ρημαδα η πατουρα απο μονη της.παιδια αν μπορειτε μια οσο γινεται σοβαρη γνωμη θα μου ηταν χρησιμη ειδικα απο καποιον ομοιοπαθουντα.επισης σας ευχαριστω παρα πολυ για τις προηγουμενες απαντησεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες