ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 (τροποποιήθηκε) Xροοοοοοοονιααααααα πολλαααααα σε ΣΕΝΑ Χροοοοοοοονιααααααα πολλαααααα κι ευτυχισμεναααααα <{POST_SNAPBACK}> ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ Είσαι απίστευτος λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τί φώτο είναι αυτή?????χαχαχαχαχα πές μου πως είναι το κράνος σουυυυυυυυυυυ...να ξέρω για να σε χαιρετάω ....θα κάνεις μπάμ απο μακρυά ALX-άκι να ευχηθώ και σε σένα υγεία και αγάπη στις 2 κοπελάρες που έχεις σπιτάκι..την γυναικούλα σου την κορούλα σου και όσους αγαπάς.. Εύχομαι το mybike <<MAΣ>> κάθε μέρα να πηγαίνει όλο και καλύτερα γιατί το αξίζει... και πού εισαι δεν έχω οδηγήσει ακόμη R1150GS μάλλον θα προτιμίσω την δικιά σου... ετοιμάσου......για καρδιοχτύπια... :P Ότι αγαπάς φίλε μου..υγεία...χαμόγελα...αγάπη... άντε και με δεύτερο ουααααααααα..ουαααααααααααααααα..ουαααααααααααααααα...babyyyy ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. <{POST_SNAPBACK}> gkourounissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss σε ευχαριστω πολύ πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D ΕΝDO?????????????Βλέπεις τι μου κανεις ???με ξεσηκώνειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς να σου πώ..πότε είπαμε πως παίρνεις το ΚΤΜ950?και πότε είπαμε πως έρχεσαι προς τα βουνα μας?ξέρεις έ?το δωράκι σου θα είναι να μου μάθεις μέσα σε 2 μέρες endo!!!!! χχχαχαχαχαχαχαα Καλό μου παιδί ...πάντα όρθιος να πώ?αν πάρω παράδειγμα απο την φώτο ναι θα στο πώ!!!! :D Υγεία ταξίδια και πολλές ομορφίες......να έχεις πάντα μπροστά σου!!!!!!!!! Ότι επιθυμείς.....να το έχεις... :) Ότι εκπληρώνει επιθυμίες και όνειρα, ότι μπορεί να σου δώσει αγάπη και χαρά, κάνοντας μια μέρα σαν και αυτή αληθινά υπέροχη, είναι η ευχή μου για σένα!! Χρόνια σου πολλά Κατερινάκι!! :lol: :lol: <{POST_SNAPBACK}> blackros-ακι μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) Πανέμορφη η ευχούλα σου....και είμαι σίγουρη πως θα πιάσει :) Κι εσύ οτι επιθυμείς...ονειράκι σου είναι ΚΤΜ?????? να το έχεις σύντομααααααααααααααααααααααααααααααα Να προσέχεις τον εαυτό σου....και να χαμογελάς...το γέλιο είναι ζωή..... :) Να περνάς όμορφα κουκλάκι...και οτι αγαπάς....να το έχεις..... Και πάλι σε ευχαριστώ :D :D :D :D :D Χρόνια πολλά ΚΤΜάκι ,Κατερινάκι! <{POST_SNAPBACK}> ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑ Καλά Στελάκη το νιάου νιάου όλα τα λεφτά λεμε...στο πλυντήριο να το έβαζα δεν θα έβγαινε τόσο κατσιασμένοοοοοοοοοοοοοο..αχαχχαχαχααχαχα λέμε πολύ καλό!!!! Στελάκη (ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ) ..με το όμορφο όνομα :) σε ευχαριστώ μέσα απο την καρδούλα..για τις ευχούλες σου... :D :D :D :D Να μου είσαι καλά και να περνάς κάθε μερα όλο και πιο όμορφα... Να μαζεύεις όμορφες και ξεχωριστες αναμνήσεις.... Καλά ταξιδάκια...και να είσαι καλά όπου κ αν είσαι...και πάντα με προσοχή :) Πάμε για κοντρίτσα? Άσε για μια άλλη φορα καλύτερα Στελάκη σε ευχαριστώ!! :D :D Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2005 από τον ktm-isa Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. <{POST_SNAPBACK}> gkourounissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss σε ευχαριστω πολύ πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D ΕΝDO?????????????Βλέπεις τι μου κανεις ???με ξεσηκώνειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς να σου πώ..πότε είπαμε πως παίρνεις το ΚΤΜ950?και πότε είπαμε πως έρχεσαι προς τα βουνα μας?ξέρεις έ?το δωράκι σου θα είναι να μου μάθεις μέσα σε 2 μέρες endo!!!!! χχχαχαχαχαχαχαα Καλό μου παιδί ...πάντα όρθιος να πώ?αν πάρω παράδειγμα απο την φώτο ναι θα στο πώ!!!! :D Υγεία ταξίδια και πολλές ομορφίες......να έχεις πάντα μπροστά σου!!!!!!!!! Ότι επιθυμείς.....να το έχεις... :) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ). ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ENDO. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ). ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ENDO. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Δεν πειράζει καλό μου.... Όταν μάθεις θα μου μάθεις κι εμένα... Κοίταξε να προσέχεις έεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!αλλιώς θα σε κυνηγάω!!! Και τώρα μετάξυ μας...αλλά καλή η φώτο Να είσαι καλά gkourounis :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,με εχει καψει αυτο το ονομα.... πρεπει να παρω ενα πολυ ασχημο τηλεφωνημα αποψε....... ΚΤΜρινα χρονια σου πολλα κ ευτυχισμενα με υγεια και χωρις ατυχηματα,το κυριοτερο. δε σε γνωριζω ακομα,οπως κ ολους τους υπολοιπους εδω μεσα,ομως οι ευχες μου ειναι πραγματικα θερμες. ΧρΟνΙα ΠοΛλΑ και παλι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,με εχει καψει αυτο το ονομα.... πρεπει να παρω ενα πολυ ασχημο τηλεφωνημα αποψε....... ΚΤΜρινα χρονια σου πολλα κ ευτυχισμενα με υγεια και χωρις ατυχηματα,το κυριοτερο. δε σε γνωριζω ακομα,οπως κ ολους τους υπολοιπους εδω μεσα,ομως οι ευχες μου ειναι πραγματικα θερμες. ΧρΟνΙα ΠοΛλΑ και παλι... <{POST_SNAPBACK}> χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα Καίει καρδίες έ????? THEMATAKIA το ακούς???χαχαχχααχαχαχαχχα Αγγελουδάκο να είσαι καλά καλό μου..και να είσαι σίγουρος πως ένιωσα τις ευχούλες σου... :D Εύχομαι να έχεις γρήγορα την dycati που ονειρεύεσαι...έχεις ακόμη χρονάκια...μπροστά σου για πολλές ducati kai mv agusta Και να σου πώ φάτσα μην βλέπεις το τηλεφώνημα που θα πάρεις ( μάλλον στην πρώην κοπελάρα σου ) άσχημο..κράτα τις καλές στιγμές και ευχήσου της μέσα απο την καρδούλα σου.... Να περνάς καλά Αγγελουδάκι και να προσέχεις :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 Κατερινα, ευχομαστε ολοψυχα χρονια καλα με υγεια! Με προσοχη στους δρομους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 Κατερινα, ευχομαστε ολοψυχα χρονια καλα με υγεια! Με προσοχη στους δρομους. <{POST_SNAPBACK}> Λυγκέας :) ...σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.... :) Να είστε καλα... Κι εσεις να προσέχετε....πάντα!!! :) Οτι επιθυμείς να το έχεις.....υγεία και όλα τα άλλα ερχονται Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 Κατερινακι χρονια σου πολλα Μια ζωη χαρουμενη (οπως μας συνηθησες ) και ορθια.Παντα. Την αγαπη μας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 Κατερινακι χρονια σου πολλα Μια ζωη χαρουμενη (οπως μας συνηθησες ) και ορθια.Παντα. Την αγαπη μας. <{POST_SNAPBACK}> salcon-άκο :D :D :D :D εσύ με το πανέμορφο άλμπουμ είσαι έ? Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :D Κι εσύ οτι αγαπάς....πολλά ταξίδια με την κοπελάρα σου και να σας θαυμάζω πάντα έτσι....ανέμελους..χαμογελαστούς...και ταξιδιώτες... :) πάντα ευτυχισμένοι!!! Έχετε και την δικιά μου αγάπη μου... :) και κάποια μέρα θα τα πούμε και απο κοντά! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CROW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ :D και σε όλες τις Κατερίνες Σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Και να περάσεις τέλεια σήμερα!! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 Λοιπον! Χρονια πολλα μικρο τρελοκοριστο με υγεια (πανω απο ολα) ευτυχια και οτι θες να το χεις! Να εισαι καλα εσυ και ολοι οσοι ειναι γυρω σου. Προσοχη στο δρομο-παντα ορθια! Να ζησεις! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ :D και σε όλες τις Κατερίνες Σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Και να περάσεις τέλεια σήμερα!! :D <{POST_SNAPBACK}> CROW :) να είσαι καλά Σαλλονικιέ...(καλά τα λέω?)μαθαίνω Κι εσύ γρήγορα με ένα Kawasaki και βρούμμμμμμμμμμμμμμμ........ :D και μετά μην το είδατε... Θα περάσω όσο πιο όμορφα μπορώ το ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ..και θα πιώ και απο μια γουλίτσα και για εσάς μιας και ΔΕΝ ΠΙΝΩ.. Να περνάς όμορφα και οτι επιθυμείς!!!! :D :D Λοιπον! Χρονια πολλα μικρο τρελοκοριστο με υγεια (πανω απο ολα) ευτυχια και οτι θες να το χεις! Να εισαι καλα εσυ και ολοι οσοι ειναι γυρω σου. Προσοχη στο δρομο-παντα ορθια! Να ζησεις! <{POST_SNAPBACK}> ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :D :D :D :D Να είσαι καλά εσύ η αραββωνιαστικιά σου και όσοι σας περιτριγυρίζουν... :) Καλά ΣΤΕΦΑΝΑ λέμε εδώ... Καλά στροφιλίκια στα όμορφα μέρη σας...με τον πανέμορφο ΔΟΥΚΑ σου.... :D (και προσοχή στους άσχετους που κάνουν αναστροφές) Να αναρώσεις τελείως τελείως τελείως...και να είσαι πάντα έτσι....δυναμικός..σταράτος...και έξυπνος Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές που μου έδωσες ..(τις κρατάω σαν φυλαχτό) Περιμένω μια πενιά...έ!!να είσαι σίγουρος πως θα το καταλάβω αν την ρίξεις Ψίτττττττττττττ...χρωστάω κέρασμα.... ;) σύντομα ....θα γίνει... Ότι αγαπάς.....ότι αγαπάτε....και πάντα με υγεία.... :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CROW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 CROW :) να είσαι καλά Σαλλονικιέ...(καλά τα λέω?)μαθαίνω Κι εσύ γρήγορα με ένα Kawasaki και βρούμμμμμμμμμμμμμμμ........ :D και μετά μην το είδατε... Θα περάσω όσο πιο όμορφα μπορώ το ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ..και θα πιώ και απο μια γουλίτσα και για εσάς μιας και ΔΕΝ ΠΙΝΩ.. Να περνάς όμορφα και οτι επιθυμείς!!!! :D :D <{POST_SNAPBACK}> Ευχαριστώ πολυ Κατερινάκι, αλλά Σαλλονικιά.. :P και να πιεις ένα ποτηράκι δεν πειράζει λόγω της ημέρας :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HOSS_BOSS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 χρονια πολλα Κατερινα να εισαι παντα καλα κ ευτυχισμενη,,ορθια με υγεια !!μερικα απο τα δωρακια σου.. 1)ενα καροτσακι ΚΤΜ να μεταφερεις την πραματια σου 2)ενα χιονο ΚΤΜακι για οταν ξεχνας τις αλυσιδες σου 3)η ΚΤΜ μας σου χαριζει κατι τις 4)μια φιγουρα αφιερωμενη και τις ευχες μου να εισαι παντα δυνατηktm_snow.bmpktmbikes.bmprosess.bmp Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 Να χαιρεσαι το ονομα σου.!!! Οτι επιθυμεις να το παθεις! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLACK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 xronia polla sou euxome kai na vris ayto pou zitas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 Χρόνια πολλά και απο μένα. Να χαίρεσαι τη γιορτή σου, και να σε χαίρονται αυτοί που είναι κοντά σου και σε αγαπάνε. Και πάντα με υγεία και καλή διάθεση. Να είσαι καλά :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 Κατερινακη χρονια πολλα οτι επιθυμεις,σε οτι χρωμα και σε οτι τιμη το θελησεις(βλεπε καινουριο μηχανακι).Να εισαι καλα κ να βλεπεις τον κοσμο οπως ηδη κανεις,με αισιοδοξια και ακαιρεοτητα.Να σε χαιρονται/μαστε...... :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 Χρόνια πολλά Κατερίνα! Πάντα με πορτοκαλιά φρου φρου στα όνειρά σου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 ..και απο μενα.. ΧΡΟΝΙΑ- ΠΟΛΛΑ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 Χρόνια πολλά! Χρόνια καλά! Χρόνια KTM-ika! Σε ευχαριστούμε που ομορφαίνεις το forum με τα μηνύματα σου! Να σαι καλά,όπως πάντα χαρούμενη και πάντα όρθια!(και δεν εννοώ σούζα..!) Στην υγειά σου λοιπόν!(Αλήθεια πού κερνάς σήμερα?!) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ!!!!!!! ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:vv::vv::vv::vv::vv: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 Κατερίνα αν και εορταζόμενη σήμερα, μου έδωσες την καλύτερη ευχή! Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ και ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 Χρονια πολλα Κατερινα να χαιρεσαι το ονομα σου με υγεια :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2005 χρονια πολλα και ευτυχισμενα με αγαπη υγεια και με πολλα μα παρα πολλα χλμ με την καλη σου!!! σου ευχομαι οτι επιθυμεις να σε βρει και γρηγορα μαλιστα!!!!!! σορρυ για την καθυστερηση αλλα δουλευα ολη μερα σημερα και τωρα γυρισα σπιτι...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες