ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 χρονια πολλα Κατερινα να εισαι παντα καλα κ ευτυχισμενη,,ορθια με υγεια !!μερικα απο τα δωρακια σου.. 1)ενα καροτσακι ΚΤΜ να μεταφερεις την πραματια σου 2)ενα χιονο ΚΤΜακι για οταν ξεχνας τις αλυσιδες σου 3)η ΚΤΜ μας σου χαριζει κατι τις 4)μια φιγουρα αφιερωμενη και τις ευχες μου να εισαι παντα δυνατη <{POST_SNAPBACK}> Χρηστάκη να είσαι καλά... Κι εσυ ότι αγαπάς.... Πάνω απο όλα υγεία καλό μου παιδί και ύστερα όλα τα άλλα..!!! Άντε τυχερούλη...ο Άι-Βασίλης σου φέρνει pc. :P .χαχαχαχαχαχα..Θα ξημερο/βραδιάζεσαι Να είσαι καλά και να περνας πάντα όμορφα Να χαιρεσαι το ονομα σου.!!! Οτι επιθυμεις να το παθεις! <{POST_SNAPBACK}> javanezako να είσαι καλά και που είσαι θέλω άτα να κάνω το ΧΤ-άκι.. :P ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..όχι έτσι βάζω στοιχηματάκι με ταβλάκι... αν κερδίσω έχω ΧΤ-άκι άν χάσω πάλι θα μου το δώσεις γιατί σήμερα είμαι εορτάζουσα και δεν πρέπει να μου χαλάσεις χατηράκι... Να είσαι καλά ΝιΚοΛα κι εσύ οτι αγαπάς... xronia polla sou euxome kai na vris ayto pou zitas <{POST_SNAPBACK}> ΒLACK-άκι μου κοπελάρα μου να είσαι καλά... :D Χμμμμμμμμμμμμμμ...να βρώ αυτό που ζητώ??? Το εχω βρείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :D :D :D :D :D :D Αυτό που ζητώ πιά είναι να υπάρχει στις μέρες μας ...αγνότητα,ρομαντισμός,σεβασμός,αγάπη,εμπιστοσύνη,κατανόηση,ειλικρίνια...και να μην χάνονται.. Αυτάαααααααααααααααααααααααα... ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??? Ότι πόθεις κουκλάκι...να το έχεις κ εσύ... Πάντα όρθια λέμε έ? Μάκια σουυυυυυυυυυ :) Χρόνια πολλά και απο μένα. Να χαίρεσαι τη γιορτή σου, και να σε χαίρονται αυτοί που είναι κοντά σου και σε αγαπάνε. Και πάντα με υγεία και καλή διάθεση. Να είσαι καλά :) <{POST_SNAPBACK}> Θανουλίνοοοοοοο.... :D :D :D εσύ είσαι cbr-άκια????? :D Χαχαχαχαχαχα Σε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχούλες σου... Απο υγεία και διάθεση άλλο τίποταααααααααααα Να είσαι καλά καλέ μου... Κι εσύ οτι αγαπάς...τσάρκες,ταξιδάκια,όμορφες παρέες,χαμόγελα... :) Να περνάς όμορφα.....όπου και άν είσαι Κατερινακη χρονια πολλα οτι επιθυμεις,σε οτι χρωμα και σε οτι τιμη το θελησεις(βλεπε καινουριο μηχανακι).Να εισαι καλα κ να βλεπεις τον κοσμο οπως ηδη κανεις,με αισιοδοξια και ακαιρεοτητα.Να σε χαιρονται/μαστε...... :) <{POST_SNAPBACK}> Τζάααααααααααααααααα! :D :D mastgegako(το σκότωσα) Σε ευχαριστώ τόοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ και εσενα καλό μου! :) Αισιοδοξία???άλλο τίποτα.... :D :D :D ποιός άλλος χρειάζεται να του δώσω? έχω πράγμααααααααααααααα..απο την Δράμαααααααααα..χαχαχαχαχαχαχαχαα :P Σου έυχομαι οτι επιθυμείς.....ένα....πορτοκαλίιιιιιιι...ΚΤΜ 950 SUPERMOTO..Ναί ναίιιιιιιιι//γρήγορα πάνε και κλείστοοοοοοοοοοοοοοοοοο... πόσα θέλεις? ώχ.. έλα περίμενε λίγο ακόμη..που θα πάει θα πέσει η τιμή... Να περνάς καλά κ να προσέχεις τον εαυτό σου... Να χαμογελάς.....ένα χαμόγελο αξίζει πολλά!! :) Χρόνια πολλά Κατερίνα! Πάντα με πορτοκαλιά φρου φρου στα όνειρά σου! <{POST_SNAPBACK}> Μαριλάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.. :D :D μάκια σου κουκλίτσα!!!! Να είσαι καλά για τις ευχούλες σου... Τί είπες?με πορτοκαλιά φρου φρου στα όνειρά μου?.. ούυυυυυυυυυυυυυυ...έχω μπόλικο απο αυτό και θέλω κι άλλοοοοοοοοο..χαχαχαχαχαχα :P ΄΄Ολα πια πορτοκαλιά και φρουφρουνένια τα βλέπω...έχω ξεχάσει τα άλλα τα χρώματα.. Εύχομαι κοπελάρα μου να γίνεις γρήγορα καλά γιατί απο οτι πήρε το ματάκι μου το ποδαράκι είναι σε έναν γυψάκο? ...να μου γίνεις γρήγορα καλά... όλα σου τα όνειρα να τα βλέπεις να πραγματοποιούνται... υγεία χαρές επιτυχίες... κι εναν καλό γαμπρο????? τί είπες? τον βρήκες???????????? θέλουμε προσκλητήριο λέμεεεεεεεεεεε Να είσαι καλά Μαριλάκι και να είσαι πάντα μέσα σε κήπους ανθισμένους.... ..και απο μενα.. ΧΡΟΝΙΑ- ΠΟΛΛΑ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΚΑΤΕΡΙΝΑ!! <{POST_SNAPBACK}> black_hawk-άκο να είσαι καλά!!!! :) Ότι αγαπάς εσύ και η οικογένεια σου.. :D Πολλά χιλιομετράκια να δείχνει η μπεμπούλα σου και να συνεχίσεις να βγάζεις αυτά τα υπεροχα τοπία... Φωτογράφο στον γάμο μου θα σε κάνω..χαχαχαχαχαχα :P Να περνάς καλά και να ζείς το κάθε λεπτό!!!!! Και πάλι ευχαριστώ! Χρόνια πολλά! Χρόνια καλά! Χρόνια KTM-ika! Σε ευχαριστούμε που ομορφαίνεις το forum με τα μηνύματα σου! Να σαι καλά,όπως πάντα χαρούμενη και πάντα όρθια!(και δεν εννοώ σούζα..!) Στην υγειά σου λοιπόν!(Αλήθεια πού κερνάς σήμερα?!) <{POST_SNAPBACK}> Νά τος και ο V-STROM-άκιαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.... :D :D :D παιδάκι μου καλό να είσαι καλά για τις υπέροχες ευχούλες σου.... :) Να σου ευχηθώ κι εγώ λοιπόν....καλή σταδιοδρομία σε οτι κάνεις... πολλές επιτυχίες σε οτι αγαπάς... και μια ζεστασία να σε περιτριγυρίζει κάθε στιγμή.... Εγώ σας ευχαριστώ που μου κάθε φορά μου δείχνεται την αγάπη σας... Και στην δικιά σου υγεία καλό μου... Καλά μα αφού σου είπα...κερνάω και θα είμαι πρώτο τραπέζι πίστα στο ROMEO..γιατί δεν ήρθες..??? έ????? χαχαχαχαχαχαχα Χρωστάω κέρασμα Citako...αλλά τώρα που να ντύνεσαι να αρωματίζεσαι να χτενίζεσαι... τί λες? με ένα ταψί μπακλαβά την βγάζω καθαρή? Να είσαι καλά ... Την αγάπη μας στην όμορφη Σαλλονίκη... :D :D :D :D ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ!!!!!!! ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:vv::vv::vv::vv::vv: <{POST_SNAPBACK}> LOCKHEART-άκο? :D τί κάνεις η λευκή τίγρης μάς? :) Για πότε λές το ταττοο-αζάκι? Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου... :D :D Εύχομαι σύντομα να έχεις την R6 που ονειρεύεσαι.. και πού είσαι...R1 οδήγησα R6 δεν οδήγησα....ετοιμάσου.... Εύχομαι....να γράφεις χλμ και να μην σταματάς....τρέλες πολλές και ξεχωριστές... Να γίνει γρήγορα το χεράκι σου καλά και ποτέ μα ποτέ να μην έχεις καμιά ενόχληση!! Μέσα και απο την δικιά μου καρδούλα κάθε σου όνειρο να γίνει αληθινό....και να θυμάσαι πως όλα είναι στο χέρι μας.. Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα όπως εσύ ξέρεις.... Σας στέλνω τα χαμόγελα μου Τίγράκο :D :D :D Χρονια πολλα Κατερινα να χαιρεσαι το ονομα σου με υγεια :D <{POST_SNAPBACK}> Ladau-άκο...BMW-άκιας έ???? Χμμμμμ παραλίγο και θα είχα και εγώ μια GS650 αλλά που μυαλό για τέτοια τα ΚΤΜ-ια μου πήραν τα μυαλά.. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες.... :D Να είσαι πάντα καλά... Να είσαι ανάμεσα απο ανθρώπους που σε αγαπούν σε εκτιμούν και σε σέβονται... Να βρίσκεις πάντα μπροστά σου όμορφα μονοπάτια.. Να χαρίζεις χαμόγελα γύρω σου και να θυμάσαι πως αυτά τα χαμόγελα πάλι σε εσένα θα έρθουν... :) :) :) Να ζείς την κάθε στιγμή,το κάθε λεπτό...η ζωή είναι τόσο όμορφη....την κάνουμε εμείς όμορφη... χρονια πολλα και ευτυχισμενα με αγαπη υγεια και με πολλα μα παρα πολλα χλμ με την καλη σου!!! σου ευχομαι οτι επιθυμεις να σε βρει και γρηγορα μαλιστα!!!!!! σορρυ για την καθυστερηση αλλα δουλευα ολη μερα σημερα και τωρα γυρισα σπιτι...... <{POST_SNAPBACK}> Ζαχαρουλινάκιιιιιιιιιιι..... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D που είσαι εσύ? και σε έψαχναααααααααααααααα... χαχαχαχαχ...άργησεςςςςςςςςς....δεν έφαγες γλυκάκι.... :/ .πάειιιιι..τα κάνανε μάμμ όλα . .'όμως εγω σαν καλό κορίτσι έκανα μάμ ένα για σένα και την οικογένεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ευχούλες και ξέρω καλά πως είναι αληθίνες και αγνές!!!!!!!!!!! Εύχομαι σε σένα και στην οικογένεια σου..υγεία,αγάπη,ηρεμία,γαλήνιες και όμορφες ημέρες να βρίσκεται κάθε ημέρα μπροστά σας.. :) Ότι αγαπάς να το έχεις..στο εύχομαι μέσα απο την καρδούλα... Να είσαι έτσι αισιοδόξος και γεμάτος με αυτό το υπέροχο χιούμορ ..να μας κάνεις να χαμόγελάμε πάντα!!! Και να σου πώ....για κοίτα λίγο και τον εαυτό σου έε... Τί ωράρια είναι αυτά που πάς δουλίτσα? :/ Θα πιάσω το BOSS και θα του πώ... <<φιλαράκο είπαμεεεεεεεεεε....όχι κι έτσι!!!!!δώσε του άδειααααααααααααααα..να μπορεί να σερφάρει πιο πολύ>> Την αγάπη μου στην όμορφη Χαλκίδα και εύχομαι κάποτε οι μικρές μας να μας περπατήσουνε και στα μέρη σας... Να είσαι καλά...Ζαχαρουλινάκο!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Και τώρα ναι παιδάκια.. ήρθε η μεγάλη στιγμή να ΔΕΙΤΕ την ΚΑΤΕΜΙΣΑ.... Μετά απο την τόση αγάπη που ένιωσα απο όλους σας.... Τα όμορφα λόγια σας.. Τις ευχές σας.... Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..μέσα απο την μικρή μου καρδούλα..σε όλους/ες σας..... Ειλικρινά με συγκινήσατε...ηταν μια απο τις πιο όμορφες μέρες της ζωής μου... :) Άς μην σας κρατάω σε αγωνία..... ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Απο τις πρώτες μου γιορτούλες...Άχχχχχχχχχ..στρουμπουλούλιιιιιιιιιιιιι.... Σας στέλνω την αγάπη μου και τα χαμόγελα μου :D :D :D .... Φιλικά με σεβασμό και εκτίμηση ΚαΤεΡιΝαΚι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 Ο Στέλιος με το CB1300 σήμερα γιορτάζει! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 (τροποποιήθηκε) Ο Στέλιος με το CB1300 σήμερα γιορτάζει! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι' ευτυχισμένα! Ααααα.... και το δώρο σου! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2005 από τον zero_one Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 Χρονια πολλα Στελλαρα !!!! Παντα χαρουμενος,με γυναικες,???,βολτες και παντα ορθιος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 χρονια πολλααααααααααααααααααααααααααααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 Κατερίνα δε παίζεσαι λέμε. Συνέχισε πάντα να είσαι τόσο χαρούμενη και αισιόδοξη :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 Xρόνια πολλά και απο μένα. Να έχεις οτι ποθείς :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 ...XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 Χρονια Πολλα με υγεια και ευτυχια! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ!!!!!!!!!!!! ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΕ....ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 Σας ευχαριστώ όλους από από την καρδιά μου! Λόγω της ημέρας η πρόσβαση μου στο πι-σι είναι περιορισμένη, αλλά θα επανέλθω λαλίστατος. Ειδικά για τον Κώστα, ............πρόλαβες και την μάνα μου ρε μπαγάσα!! Και πάλι σας ευχαριστώ όλους και σας αντεύχομαι ότι καλλίτερο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 χρονια πολλα φιλε μου οτι επιθυμεις κ απο εμενα να εισαι καλα................ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 Φιλε μου και απο μενα οτι επιθυμεις! Πολλα και καλα και ευτυχησμενα! Να χαρεσαι και το ονομα σου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackrose 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 Χρόνια σου πολλά Στέλιο, να είσαι πάντα υγιής, γερός, δυνατός και πλαισιωμένος από ανθρώπους που αγαπάς και σ'αγαπούν!! :lol: :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 (τροποποιήθηκε) ΕΕΕΕΕεεεεεεεεειιιιιιιιι!!!!!!!!!!! Και εγώ να ευχηθώ!!!! Κι εγώ να ευχηθώ!!!! :) (Δεν ειχα νετ χτες :( ) ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΘΕ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΗΡΗ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΌΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΛΜ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΕΣ ΠΟΥ Θ'ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΑ!!! ΠΑΝΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!! ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ!!! :D :D :D ..και να ντύνεσαι ζεστά εκει πανω!!! Ηρθε ο χειμώνας! ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ!!!!!!!!! :D :) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2005 από τον Άρτεμις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 Στελάρα ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ. Σου εύχομαι να αποκτάς πάντα ότι καλύτερο.... ...Στο θέμα μηχανή έκλεισες.... :D Πάμε για ΆΑΑΑαααααλλλααα!!! :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!! Πολλά ορθια κ ασφαλή χλμ σου εύχομαι! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα φιλε μου. :) :) :) :) :) :) :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 Να σου ευχηθώ κι εγώωωωωωωωωωωω Πάνω απο όλα να έχεις την υγεία σου .... να περιστοιχίζεσαι απο άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν... Προσωπική και επαγγελματική επιτυχία... Να είσαι γερός δυνατός και να σε καμαρώνουμε πάνω στις 2 ροδίτσες Υγεία,χαρές και πολλές επιτυχίες... :D :D :D :D Όλα τα καλά του κόσμου να πέσουν επάνω σου!!!!!!!!!!!! Να περάσεις όμορφα οτι και να κάνεις σήμερααααααααααααααααααααα :D :D :D ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Για σένα... :D Αγάπα τις μικρές στιγμές σαν να 'ταν της ζωής σου οι πιο μεγάλες και μην πιστέψεις πως ποτέ χωρίς αυτές θα είχαν σημασία όλες οι άλλες Αγάπα όλους αυτούς που βλέπεις πλάι σου χωρίς να σκέφτεσαι ποτέ αν θα σ'αγαπήσουν αγάπα τους και απομέσα πες "χαλαλι σου" μα θα 'ναι μάταιο να περιμένεις να απαντήσουν Να αγαπάς όσα κάποτε σου έδωσαν και μην ξεχνάς, δεν είπες πάντα "ευχαριστω" μικρά μεγάλα, πολλά ή λίγα, πάντα άξιζαν αν αγαπάς το ζύγισμα είναι περιττό Αγάπα την ζωή σου όπως την έφτιαξες ο χρόνος σ'έμαθε πως τίποτα δε σβήνει θυμήσου μέσα από τα λάθη πόσα έμαθες μα να θυμάσαι ν'αγαπάς ό,τι κι αν γίνει Να είσαι πάντα καλά καλέ μου Στελάκη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 (τροποποιήθηκε) ΕΕΕΕΕεεεεεεεεειιιιιιιιι!!!!!!!!!!! Και εγώ να ευχηθώ!!!! Κι εγώ να ευχηθώ!!!! :) (Δεν ειχα νετ χτες :( ) ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΘΕ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΗΡΗ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΌΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΛΜ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΕΣ ΠΟΥ Θ'ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΑ!!! ΠΑΝΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!! ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ!!! :D :D :D ..και να ντύνεσαι ζεστά εκει πανω!!! Ηρθε ο χειμώνας! ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ!!!!!!!!! :D :) <{POST_SNAPBACK}> Ψυχούλα μου... :D :D :D :D Σε ευχαριστώ πολύ καμάρι μου!!!!!!!!!!!!!!! Εύχομαι και σε σένα οτι ποθείς γλυκό μου κοριτσάκι!!!! Υγεία επιτυχίες..λεφτά να ευχηθώ? Ευχόμαι πολλά χλμ και σε σένα... Να μου περνας καλά κουκλάκι μου και να μου προσέχειςςςςςςςςςς Θα τα πούμε κι απο κοντά ΣΤΑΝΤΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Μααααααααααααααααααααααααααακια σου!!! :D :D :D Όσο για το κρύο δεν έχω αναγκη!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2005 από τον ktm-isa Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 pwpwwww... twra toda... eeeemmm emena logw ksenitias, me sygxwreis pou twra to eida... e? katerinaki sou euxomai XRONIA POLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kai apeira orthia portokalia xiliometra Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 pwpwwww... twra toda... eeeemmm emena logw ksenitias, me sygxwreis pou twra to eida... e? katerinaki sou euxomai XRONIA POLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kai apeira orthia portokalia xiliometra <{POST_SNAPBACK}> χαχαχαχαχαχαχαχαχχααχα Είσαι απίστευτος λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Να είσαι καλά καλό μου..ναι σε συγχωρώ που τώρα το είδες με μια προυπόθεση...τσάρκα με ΚΤΜ-ια...και όρθιο όπως στην φώτο σου μόλις έρθεις....αφιερωμένη ΓΙΑ ΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ξενιτεμένο μου παιδί κι εσύ με το καλό να τελειώσεις αυτές τις ατέλειωτες σπουδές και να μας έρθεις στα πάτρια εδάφη μια και καλή.. :D και να πιάνεις χώματάκι Ελλάδας ωρέ με το Κατεμο_λαστιχάκι σου! Και ψίτ...να πάρεις στα χεράκια σου το .... πιο θέλεις καλό μου μετά το 640???δεν μπορεί κάτι θα έχεις στο νού σου.... Να ευχηθώ πολλά λεφτά στην τσεπούλα...να πάρεις και αυτήν που με τρελαίνει ναί ναί αυτήν την ACRAPOVICCCCCCCCCCCCCC..ώχ Θέε μου τί ήχο βγάζει η άτιμη.... Να περνάς όμορφα....όσο μακρυά και άν είσαι σε νιώθουμε λές και είσαι δίπλα μας.. Εύχομαι πάντα να μας γεμίζεις με τις γνωσεις σου γιατί ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!!!!..... Σας στέλνω τα χαμόγελα μου Κύριε ΚΑΤΕΜΗ Σε ευχαριστώ :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 re sy eisai apisteuti!! esy giortazeis .. egw akouw euxes!!!! :D :D :D nasai kala na mas anebazeis me to ateleiwto kefi sou... :D auti i euxi me tin epistrofi mou sta patria edafi mia kai kali.. den tha piasei pantws opote euxisou mou na pernaw kala eksw kai gia ta ypoloipa mou xronia... :/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2005 auti i euxi me tin epistrofi mou sta patria edafi mia kai kali.. den tha piasei pantws opote euxisou mou na pernaw kala eksw kai gia ta ypoloipa mou xronia... :/ <{POST_SNAPBACK}> Τί λές μωρέ??????????????????????????????? Θα έρθεις στην Ελλαδίτσα θές δεν θές αλλιώς μαζεύω όλους τους μοτοτρελάρες..και ερχόμαστε και σε πέρνουμε σηκωτό Εύχομαι το ότι καλύτερο...(ΥΓΕΙΑ)..να περνάς λοιπόν καλά...έξω...όσο είσαι εκεί ... και να προσέχεις φάτσα!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2005 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες