taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2005 Κατεβαινω και εγω ρε παιδι μου οπως ολος ο καλος ο κοσμος στο χωριο της μανας μου (Αρχαια ολυμπια)να δω συγγενεις κτλ. Οποτε σημερα το πρωι βγαινω μια βολτα στην αγορα... ...Ολα κοιλουσαν ομαλα και ηρεμα μεχρι που εσκασε ντου το γερμανικο club της Honda Goldwing. Μιλαμε για μια αρμαδα αποτελουμενη απο καμια 80αρια θηρια με τρειλορ και αερογραφιες που το μονο που μπορουσες να κανεις οταν της εβλεπες ηταν να μενεις μ@λ@κ@ς. LadaU αισθανομαι δυστιχισμενος που δεν ακουσα την μανα μου και δεν πηρα φοτογραφικη μηχανη κοντα,αλλα πριν αρχισεις να λες τα γνωστα μας στο μαγαζι σου μολις διαβασεις αφτο το topic σου λεω πως το καλοκαιρι δεν ειναι μακρυα!!! Τοτε θα σου εχω αφθονο υλικο... Υ.Γ. LadaU παρε τη μηχανη σου και πετατην και τραβα παρε ενα GSXR-1OOO για να βγαζουμε γουστα.... Παω να κλαψω τωρα c'ya!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lemes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2005 Κατεβαινω και εγω ρε παιδι μου οπως ολος ο καλος ο κοσμος στο χωριο της μανας μου (Αρχαια ολυμπια)να δω συγγενεις κτλ. Οποτε σημερα το πρωι βγαινω μια βολτα στην αγορα... ...Ολα κοιλουσαν ομαλα και ηρεμα μεχρι που εσκασε ντου το γερμανικο club της Honda Goldwing. Μιλαμε για μια αρμαδα αποτελουμενη απο καμια 80αρια θηρια με τρειλορ και αερογραφιες που το μονο που μπορουσες να κανεις οταν της εβλεπες ηταν να μενεις μ@λ@κ@ς. kala pou kollane autoi ekei kato?! LadaU αισθανομαι δυστιχισμενος που δεν ακουσα την μανα μου και δεν πηρα φοτογραφικη μηχανη κοντα nai ontos, kala tha tan merikes fotos tora <_< Υ.Γ. LadaU παρε τη μηχανη σου και πετατην και τραβα παρε ενα GSXR-1OOO<{POST_SNAPBACK}> eeeee... tora ta parales! :P mia xara einai i mpempa! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2005 Den amfivalw pws einai kalh i mpempa alla pistevw pws mia gsx-r einai poly kalyterh vasika afto einai aposph mou. Oso gia to tour ths goldwing... ...arketes fores pernane apo edw diafora group mhxanwn i aftokinhtwn apo olh thn eurwph. Ena poly kalo event pou eixe ginei pro dyetias edw htan h ekkinhsh tou istorikou rally akropolhs. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες