Jump to content
Sign in to follow this  
dhmhtrhskeratsini

είναι λογικό??

Recommended Posts

σήμερα πήγα να δω τα δυο σκουτεράκια που με ενδιαφέρουν με σκοπό να τα κάνω test drive και όχι απλά να ανέβω πάνω με σβηστό μοτέρ και να τα δω στατικά,ήθελα να τα τσουλήσω και να δω πως πάνε και πως μου κάθονται. στην αντιπρωσοποια μου είπα ότι αυτό δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα και μου ξίνισε αρκετά,τους ρώτησα αν υπάρχει κάπου αλλού η δυνατότητα αυτή και μου είπαν πως δεν ξέρουν κτλ.
δεν θέλω να πάρω μηχανάκι χωρίς να το τεστάρω και θεωρώ ότι είναι λογικό αυτό που ζήτησα ειδικά γιατί μιλαμε για καινούργιο.
θέλω να ακούσω κάποιες συμβουλές από πιο έμπειρους στο θέμα; να το πάρω γουρούνι στο σακί?!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

α) Βρες ιδιοκτήτες που τα έχουν και ρώτα τους αν μπορείς (αν σου τα δίνουν)  να τα βολτάρεις, αν τελικά δεν βρεις κάποια αντιπροσωπεία να τα κάνεις τεστ ράιντ. Και το γουρούνι στο σακί καλό δεν είναι αλλά, β) αν δεν καταφέρεις κάτι από τα παραπάνω συνέλεξε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς γι αυτά που σε ενδιαφέρουν και προχώρα (στην αγορά). Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχουνε ολοι δυστηχως και απ ολα τα μοντελα διαθεσιμα για τεστ γι αυτο! εσυ τι μηχανακι θελεις να παρεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α) Βρες ιδιοκτήτες που τα έχουν και ρώτα τους αν μπορείς (αν σου τα δίνουν)  να τα βολτάρεις, αν τελικά δεν βρεις κάποια αντιπροσωπεία να τα κάνεις τεστ ράιντ. Και το γουρούνι στο σακί καλό δεν είναι αλλά, β) αν δεν καταφέρεις κάτι από τα παραπάνω συνέλεξε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς γι αυτά που σε ενδιαφέρουν και προχώρα (στην αγορά). Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. 

σε ευχαριστώ καταρχάς για την απάντηση,
έρευνα αγοράς έχω κάνει με ότι μπορούσα να συλλέξω από ξενόγλωσσα και ελληνικά σιτε αλλά ότι πληροφορία και να βρω νομίζω δεν συγκρίνετε με το καβάλημα...

λογικά με βλέπω να παίρνω μερικά τηλέφωνα στην απρίλια στα κεντρικά και σε μερικές αντιπρωσοποίες στο κέντρο αθήνας μπας και μου πουν εκεί κάτι άλλο
απλώς δεν ήξερα ότι επικρατεί αυτή η λογική ότι το τεστ ντραηβ είναι δύσκολο να γίνει, νόμιζα ότι επιβάλετε 

δεν εχουνε ολοι δυστηχως και απ ολα τα μοντελα διαθεσιμα για τεστ γι αυτο! εσυ τι μηχανακι θελεις να παρεις?

ένα σκαραμπέο 200αρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα