vasilisk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 Παίδες επειδή βαρέθηκα το παπί, θα ήθελα να αγοράσω κάποιο άλλο μηχανάκι μέχρι 125 κυβικών καθώς τόσα μου επιτρέπει ο νόμος. Έχω κάποια χρήματα στην άκρη από καλοκαιρινές δουλειές.... δηλαδή δεν φαίνονται πουθενά.... Πώς μπορώ να αγοράσω ένα χωρίς κάποιο θέμα με την εφορία ; Το παπί το έβαλα στο όνομα του πατέρα μου, αλλά αυτή τη φορά δεν θέλω να μπλέξω άλλον εκτός από εμένα... Καθότι δεν γνωρίζω καθόλου τα πράγματα με την εφορία και τις δηλώσεις και μπερδεύτηκα στα σχετικά θέματα που έχουν τεθεί στο στο σαιτ, ζητάω οποιαδήποτε πληροφορία ή παραπομπή για να μάθω και γω τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dhmhtrhskeratsini 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) λογικά δεν κάνεις δήλωση μόνο σου αλλά ως προστατευόμενο μέλος άρα δεν νομίζω ότι μπορείς να το βγάλεις στο όνομα σου, έκτός και αν ισχύει ακόμα ότι οι αγορές κάτω από τα 5000 δεν φορολογούνται οπότε μπορείς. το δικό μου για παράδειγμα το πήρα ένα χιλιάρικο πριν 5 χρόνια και δεν το εμφάνισα ποτέ στην δήλωση και ήμουν προστατευόμενος.γενικά σε αυτό που ζητάς είναι περίεργη η κατάσταση αλλάζει συνεχώς και μάλιστα ραγδαία. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2016 από τον dhmhtrhskeratsini Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 το πήρες στο όνομα σου ή στου πατέρα σου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dhmhtrhskeratsini 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 στο δικό μου το έχω και δεν έκανα δήλωση μόνος μου, αλλά το 2011 που το πήρα έλεγε η εφορία αυτό για τις 5000 σήμερα δεν ξέρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilisk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 και στα σχετικά θέματα στο σαιτ είναι παλιές ημερομηνίες..... ευχαριστώ πάντως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dhmhtrhskeratsini 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 και στα σχετικά θέματα στο σαιτ είναι παλιές ημερομηνίες..... ευχαριστώ πάντως.... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=137333ρίξε μια ματιά εδώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες