zikompikoulos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 ξερει κανεις παιδια αν μπορω να επεκτεινω με καποιο τροπο τους καθρεφτες στο παπι μου; τους εχω ρυθμισει οσο παει αλλα και παλι βλεπω τον ομο μου πιο πολυ και για να δω πισω μου πρεπει να σκυψω.... εχω ρωτησει μαγαζια φιλους ακρη δεν βρηκα και ειμαι σιγουρος οτι κατι υπαρχει που μπορω να προσθεσω στον καθρεφτη και να βλεπω.. δεν μπωρει να εχω μονο εγω αυτο το προβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Βάλε ένα αντάπτορα ( αποστάτη ) , να ψηλώσουν οι καθρέφτες. http://www.motoraid.eu/mirror-adapters Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2016 από τον tre Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zikompikoulos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 αυτο ακριβως θελω... σε ευχαρηστω πολυ φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες