panos.anavasi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2016 Χαιρεται!προσπαθησα με τις φωτο αλλα ακομα δεν καταφερα κατι.το θεμα με τις καμπανες,,το ουρλιαχτο,οταν παταω γκαζι με ταχυτητα συνεχιζει επι 3 εβδομαδες.κριμα.μετα απο 3,5 μηνες ταλαιπωρια.μεχρι στιγμης ξοδεψα 198,50€(μαζι με εργαλεια,λαδια,βενζινη για καθαρισμους,καμπανα κ.λ.π).δεν εχω ουτε για τσιγαρα.για μηχανικους μακρια απο μενα,τους εχω κοψει τα τελευταια 6 χρονια.γνωριζω,μελεταω αλλα παντα μια γκαντεμια θα τυχει.ετσι συμβαινει στους περισσοτερους.λεω να το αφησω κανα 2 εβδομαδες ακομα να ουρλιαζει αλλα θελω να ρωτησω..(1).αν ακουμπαν τα γραναζια απ''τις δυο καμπανες και ενα απ'' τα δυο εχει ''ψωριασει'' υπαρχει κινδυνος να σπασει κατι η''να επηραεσει το σασμαν?(2).αν ειναι απο τις καινουργιες σιαγωνες φυγοκεντρικου που εβαλα και χρειαζεται χρονο να να στρωσει?γιατι εγω το δευτερο υποθετω.αν ειναι το πρωτο ''την κατσαμε''.κατεβηκα να το λυσω πριν λιγο αλλα τραβηχτηκα.δν μπορω να πληρωνω αλλα κερατιατικα.τα εργοστασια και ολη η καπαταλιστικη και ληστρικη βιομηχανια γνωριζουν πολυ καλα πως φτιαχνοντας ενα μοτερ,δυο ειναι τα κυρια σημεια του.το σασμαν--μεταδοση και η στροφαλομπιελα.ε,,εκει χτυπανε.αν ηθελαν αλλιως και τα καρτερ στα παπια θα τα καναν να ανοιγουν καθετα σαν κασετινα οπως στα enduro.να μην χορταινουμε να μαστορευουμε.καλο κουραγιο σε ολους και οσο μπορουμε να αποφευγουμε στο να μας κλεβουν οι αντιπροσωπειες.τα αγοραζουν 5 τα πουλανε 45.μεχρι στα τελη της δεκατιας του 80 επι παπανδρεου το κρατος τους εβαζε φραγμους τους εμπορους μετα χαλασαν τα πραγματα οπως στα περισσοτερα προ'ι'οντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες