kostas275 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 καλησπέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω για ένα μαγαζί που υπήρχε στην Ηλιούπολη ( κεφαλληνιας 44 ) που πουλούσε κράνη και ένδυση σε καλές τιμές άκουσα ότι έκλεισε . γνωρίζει κανένας αν ισχύει και αν όντως έχει κλείσει αν έχει ανοίξει κάπου άλλου ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Δεν ξέρω αν είναι το ιδιο ή καμιά μαϊμού. Στο σιτε πάντως λεει αυτόΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 40 (Πωλήσεις)ΓΚΑΖΙ Τ.Κ. 10435Τηλ.: 210 9961782Φαξ : 210 9949722ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 44 ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΚ 16342(Μεταφέρθηκε στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ)https://www.motorparts.com.gr/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiv 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 το ιδιο ειναι και εχει και καλες τιμες .πηρα μποτες γαντια στην ποιο χαμηλη τιμη που βρηκα και στο τελος μου εκοψε και 10-15ευρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Τα ιδια παιδια ειναι, μεταφερθηκαν στην Ιερα Οδο, περνα απο εκει κανουν και καλυτερες τιμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Valentino 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 πάντως δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία σε θέμα εξυπηρετησης απο τα συγκεκριμενα "παιδια". Χρειαστηκα να επιστρεψω ενα μπουφαν που αγορασα απο εκει και επαιρνε νερο. Ενω υποτιθεται οτι ηταν ακομα στην εγγυηση, μονο που δεν με λιτσαρανε. Ασε που οταν τυχαια ρωτησα για τιμη για το μπουφαν σε αλλο μαγαζι, το ειχαν κ φθηνοτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2016 Απο τοτε που εφυγαν απο την αποθηκη νομιζω και εγω οτι οι τιμες τους ειναι ιδιες με τους αλλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2016 Έχουν καλύτερες τιμές ακόμα τσεκαρισμενο κ αν το πάρεις από εκεί είναι ακόμα καλύτερες οι τιμές.Πολύ περίεργο αυτό πού λέει ο φίλος Βαλεντίνος...πέρσι που πήρα Ένα ρεβιτ κ τελικά δεν μου άρεσε πάνω που μετά από μια βδομάδα το πήγα πίσω κ πήρα άλλο κ μου είπαν κ ευχαριστώ...Έχω πάρει από εκεί τα πάντα πουθενά δε βρήκα καλύτερη τιμή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Valentino 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2016 φιλε ibar132 αλλο να επιστρεψεις και να αλλαξεις ενα καινουργιο μπουφαν που απλα θα το βαλουν στην κρεμαστρα και θα το ξαναπουλησουν και αλλο να επιστρεψεις ενα χρησιμοποιημενο μπουφαν που θα πρεπει φανταζομαι να τηρηθει μια "χρονοβορα" για αυτους διαδικασια ωστε να περαστει στην εγγυηση. Ανυπαρκτη after sale υποστηριξη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2016 δε διαφωνω απλα δεν το περιμενα...ειχα αλλη εντυπωση...στις τιμες ομως διαφωνω,το οτι μπορει να ετυχε σε ενα ειδος δε λεει κατι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες