ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 με τα χειμερινα ζεστενομαιμε τα καλοκαιρινα κρυωνωθελω κατι ενδιαμεσο αν γινετε δερματινο κ φθυνο...?καμια ιδεα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Το προβλημα μου εμενα ειναι οτι με τα χειμερινα δεν εχω καλη αισθηση του γκαζιου οποτε εχω κατι alpinestars καλοκαιρινα και ας κρυωνω.Τωρα εσυ εχεις μεγαλο μπερδεμα ετσι που τα λες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 ναι ρε Λια, ακομα δεν εκανε κρυο. Να παρεις γαντια τωρα και σε μια βδομαδα (πχ) που θα πιασουν τα κρυα θα πρεπει να βαλεις παλι τα χειμερινα? για μενα κανε υπομονη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 θα ξαναερθει η ανοιξη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 χρησιμοποιησε τα καλοκαιρινα, φορωντας απο μεσα κατι τετοιο...κανει δουλεια στις ενδιαμεσες καταστασεις http://www.motoraid.eu/rider/gloves/chaft-inner-gloves 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2015 Δέν είναι κακή ιδέα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες