Gkazofwnias 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Σπερα μανκες!! Τι προτεινετε να του βαλω χωρις να το κανω τερμα ζημιαρικο? Ψηνομαι να το παω κατι παραπανω απο 125 ωστε να μην με πιανουν οι πατσοι ;) Φοραει μονο μια ζεμπρινγκ μεσεα μπουκα και ειναι μαμα 15αρι γραναζι εχει αρκετη δυναμη αλλα ζηταω παραπανω φιλτρο δεν φοραει το καρμπ ειναι γυμνο προς το παρων τι να προτιμισω ? Ποια μοτερ κουμπωνουν χωρις να χαλασω τις βασεις τις Yamaha Πλαστικα/ανταλακτικα απο crypton r 115, crypton X, Zet, f1z, η καποιο κινεζικο κουμπωνουν χωρις σουλουπωμα και πατεντες? Ευχαριστω εκ τον πρωτερων Ας απαντησουν γνωστες κε οχι ΄ήρωνες το αν αξιζει, οτι θα παραμεινει παπια και οτι δεν εχει τις προοπτικες μηχανης το γνωριζω απο πριν και δεν με πολυαπασχολει Εγω απλα ζηταω βοηθεια και προτασεις απο ατομα που εχουν γνωσεις και θελουν να τις μοιραστουν!Εγω εχω στο νου μου 24αρη καρμπ αλλα λογικα για να αποδοση θελει καλο ρυθμισμα και πιθανοτατα αρκετα μεγαλητερα κυλινδροπιστονα ισως και μια πιο ελευθερη εξατμιση σκεφτομε να του βαλω 13αρια γραναζια αλλα το ξανασκεφτομε κε λεω αφου εχει ειδη καλη εκκινιση αξιζει να χασω την τελικη? 125 τα εχω πιασει παντως ισως το πηγενα και παραπανω αν ειμουν ψαρωμενος και το συνεχιζα (κοντερ παπιας παντα χεχεχε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gkazofwnias 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Σκεφτομε για 54χ54 κυλινδροπιστονα η 55χ54 πια ειναι καλητερα? εχω την εντιπωση οτι δεν χριαζετε να ανοιχτει καρτερ και γραναζωμα 13 και ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolIakis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καντο 54 για αξιοπιστια δεν θα δεις και τρελα πραγματα.......φτιαξε την κεφαλη βαλε εναν εκκεντροφορο αγριο ενα καρμπ κειχιν 26 αυτα ειναι τα βασικα...... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2015 από τον nikolIakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gkazofwnias 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 26 δεν ειναι λιγο μεγαλο για 54 ρε μπρο? δλδ δεν θα καιει παραπανω απτο 24 με πολυ μικρη διαφορα εως μηδαμινη? σκεφομουν για 54χ53 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolIakis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Βαλε 26 δεν θα καιει παραπανω μια χαρα θα νε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gkazofwnias 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2015 Δεν ξερω μου ακουγετε πολυ μεγαλο το 26αρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 Οχι μανκα, μια χαρα ειναι το 26αρι. Και μεγαλυτερο να βαλεις, ακομα καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gkazofwnias 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2015 ναι απλα αν εχω μαμα μοτερ και 26αρι καρμπιρατερ ειναι τετραπλασια καυσιμα χωρις καν αξιολογη διαφορα απτην αλλη σκεφτομε να μην βαλω χερι σε κιλινδροπιστονο για λογους αξιοπιστιας εκεντροφορο αν βαλω μονο θα αγριεψει με εισαγωγες εξαγωγες και καρμπ? με την αξιοπιστια στα φουλ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες