duffyfx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Καλησπέρα μέτα απο ανεφοδιασμό ο κινητήρας κλωτσαγε με αποτελέσματα να σβήνει !!! Αλλαξα μπουζί τπτ βάζω αλλη βενζίνη + καθαρίστικο τα ιδια το βάζω σε συνεργείο καθαρίζει ντεπόζιτο τρόμπα κτλ τα ιδια!!!! Σήμερα το πρωι μου λεει οτι εχει θέμα με τροφοδοσία ( πλεξούδα ίσως ηλεκτρονική ) ριλαντι κρατά οσο μπορει οταν ανοίγω το γκάζι ακουγετε ένα κλακ απο κατο απο ντεπόζιτο και σβήνει !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 παιζει να ειναι καμια τρομπα βενζινης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
duffyfx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Δεν ξερω φίλε μου την καθάρισε μου ειπε και στην βενζίνη δεν βρηκε νερό !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
duffyfx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Αν μπει σε διαγνωστικό της Yamaha θα βρεθεί το πρόβλημα ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 κούνησε λιγο και το καλώδιο που πάει το ρεύμα στην τρόμπα βενζίνης μπάς και.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
duffyfx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Το έβαλε πανω σε διαγνωστικό αλλα τπτ βεβαια μετα απο καθαρισμό ντεπόζιτο σωληνάκια δεν κανει τον θόρυβο που εκανε πριν !!! Και ούτε σβήνει εύκολα το μονο που κανει τώρα ειναι οτι μπορει να μην παρει μπροστα εύκολα !!! Και με παρέπεμψε σε ηλεκτρολόγο - ηλεκτρονικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες