dopemax 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Καλησπέρα παιδιά.Εφυγε ένας γνωστός μου χτες και θα γυρίσει πάλι μετα το καλοκαίρι κι έτσι τον ρώτησα αν αυτο το διάστημα μπορώ να πάρω το μηχανάκι του (yamaha neos 50cc) ίσα ίσα να πηγαίνω σχολειο και για καμία βόλτα.ΤΟ θέμα ειναι οτι το σπιτι μου ειναι εκτός πόλης και έχει αρκετές ανηφόρα όπου το μηχανάκι ζωριζεται παρά πολυ.Για δικαβαλο δεν το συζητάω.θα ήθελα να μου πείτε τι μπορώ να του κανω ώστε να πάρει τα πάνω του λιγάκι.Δεν θελω να ρίξω ενα κάρο λεφτά μιας και μετα το καλοκαίρι εχω σκοπό να πάρω μηχανάκι.Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Εχεις σκοπο να "πειραξεις" ξενο μηχανακι? Τρολαρεις, ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Εχεις σκοπο να "πειραξεις" ξενο μηχανακι? Τρολαρεις, ετσι? Ε ναι εκτος και 1. αν εχει παρει την αδεια του ιδιοκτητη 2. Ειναι δικο του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dopemax 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 Εννοείται κι εχω πάρει την άδεια του ρε παιδιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadSnow 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Καλησπέρα παιδιά.Εφυγε ένας γνωστός μου χτες και θα γυρίσει πάλι μετα το καλοκαίρι κι έτσι τον ρώτησα αν αυτο το διάστημα μπορώ να πάρω το μηχανάκι του (yamaha neos 50cc) ίσα ίσα να πηγαίνω σχολειο και για καμία βόλτα.ΤΟ θέμα ειναι οτι το σπιτι μου ειναι εκτός πόλης και έχει αρκετές ανηφόρα όπου το μηχανάκι ζωριζεται παρά πολυ.Για δικαβαλο δεν το συζητάω.θα ήθελα να μου πείτε τι μπορώ να του κανω ώστε να πάρει τα πάνω του λιγάκι.Δεν θελω να ρίξω ενα κάρο λεφτά μιας και μετα το καλοκαίρι εχω σκοπό να πάρω μηχανάκι.Ευχαριστω Μπορεις φιλε να αλλάξεις καρμπυρατερ..θα εχεις μια μικρη σχετικα αύξηση της απόδοσης σου αλλα θα καίει λιγακι παραπάνω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες