Jump to content
Sign in to follow this  
Giannakis_9296

προβλημα με καρμπυρατερ scooter

Recommended Posts

παιδιa καλησπερα..θελω λιγο τη βοηθεια σας(καιγομαι)....εχω ενα scooter για να κανω τις δουλειες εδω τοπικα κτ ψωνια κατι τετοια το οποιο ειναι κινεζικο η μαρκα του ειναι YMC125 με ενα κωδικο που εχει στο κινητηρα GY6...το προβλημα μου πιο ειναι τωρα εχει κανει προσφατη επισκευη ολο το μοτερ,ιμαντες αλλαγη,σιαγωνες φυγοκεντρικου τα παντα,ηλεκτρονικη καινουρια,καθαρισμος πηνιων,καινουρια μπαταρια...τωρα τι συμβαινει..το μηχανακι δε πηγαινει οπως θα επρεπε για 125..θελει να δωσει το μοτερ γιατι ακουγεται οτι εχει ψυχη θελει να δωσει να φυγει αλλα ειναι σαν κατι να το κραταει να το πνιγει και να μη το αφηνει να ρολαρει.σε ανηφορικες διαδρομες 2ατομα δικαβαλο μας βγαζει με τα χιλια ζορια και αν...το μηχανακι καποιο διαστημα λειτουργουσε με χοανη(το οποιο δε κν να δουλευει ετσι γιατι τα καρμπυρατερ τους ειναι με υποπιεση σε αυτα τα μηχανακια)ηταν ιδεα καποιου <<εξυπνου μηχανικου>>εδω..αυτα τα μηχανακια ομως δε κανει να λειτουργουν με χοανη αλλα με το μαμα φιλτρο μαζι με τα λαστιχακια που πανε απο τ καρμπυρατερ στ φιλτροκουτι ετσι ειναι το σωστο...τωρα πλεον ετσι δουλευει και δουλευει καλυτερα κραταει ρελαντι τ παντα αλλα το προβλημα ειναι αυτο που σας ανεφερα πιο πανω..και κατι ακομα που ισως σας βοηθησει το βαζω στο διπμο το σταντ και γκαζωνω τερμα και το μηχανακι ανεβαζει μεχρι τς 6-6,5 στροφες(πολυ λιγες), κλεινω ελαφρως το γκαζι και αποτομα ξανα γκαζωνω τερμα και οι στροφες ανεβαινουν στς 7-7,5 κανω το ιδιο ακομα μια φορα και ανεβαινουν με τις 8-9βαρια..και επισης τερμα το γκαζι και οι στροφες κατεβαινουν ελαφρως σαν να πνιγεται σαν να παιρνει πολυ αερα...ο αερας ρυθμιζεται απο μια βιδα επισης το μιγμα της βενζινης απο τρεις σκαλες τις οποιες εχει η βελονα του καρμπυρατερ..ποια ειναι η σωστη ρυθμιση που πρεπει να γινει στο καρμπυρατερ ρε παιδια;;;γιατι τα χερια μου πιανουν αλλα τις ρυθμισεις δε τις ξερω..σας παρακαλω αν καποιος γνωριζει εστω και κατι ας με βοηθησει γιατι ειναι κριμα να δουλευει ετσι το μηχανακι και να μη μπορω να κανω τη δουλεια μου...

Υ.Γ: Συγνωμη που δημοσιευσα αυτο το θεμα σε δημοσιευση με αλλο θεεμα αλλα δε γνωριζω αν μπορω και πως γινεται να δημιουργησω καινουρια δημοσιευση...

Σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για τα τοσα πολλα που εγραψα, αλλα καιγομαι να το φτιαξω παιδια,να βρω μια λυση γιατι οι μηχανικοι δε καθονται να ασχοληθουν με κινεζικα scooter(αλλα αφου το εχω τωρα δε μπορω να κανω αλλιως,καταλαβαινετε)....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες