Jump to content
Sign in to follow this  
Giannakis_9296

Αγορα scooter beverly 350 st abs/asr 2015

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια....θελω να ακουσω τις αποψεις σας σχετικα με την αγορα ενος beverly 350 st abs/asr 2015(για καινουριο μιλαω παντα) την οποια σκεφτομαι να κανω....απο οτι εχω ακουσει εχει καινουριο κινητηρα της piaggio και εχει προδιαγραφες scooter μεγαλυτερου κυβισμου...εγω αρχικα το θελω για να πηγαινω-ερχομαι στη δουλεια μου χωρις να λειπουν οι μακρινες βολτες και οι εκδρομες με 2ατομα πανω στο scooter...τι λετε;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν σου αρεσει και δεν προτιμας μια πιο αξιοπιστη και ποιοτικη λυση (γενικοτερα σαν εταιρια) τοτε προχωρα. Ειναι νεο μοντελο και δεν θα υπαρχει πληθωρα πληροφοριων γι' αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα νεο μοντελο δεν το λες ... εχει 3+ χρονια στην αγορα και εχει βγαλει πληθώρα παιδικων ασθενειων που θα μπορουσαν να μας στειλουν και στον ταφο ..κατα τα αλλα πολυ καλο μηχανακι :P

Τροποποιήθηκε από τον spect7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το hd200i, που ειναι και παλιο μοντελο, το ειχαμε για αξιοπιστο και τωρα ακουμε για μπιελες κλπ.

Αν εχει, παντως, σοβαρες ασθενειες τοτε ψαξου για κατι αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχε ενα τραγικο προβλημα με το συστημα abs το οποιο λυθηκε μετα απο 3 χρονια που κυκλοφορησε το scooter στην αγορα με μια ανακληση που εγινε πριν κανα μηνα. Δηλαδη μιλαμε για τοσο σοβαρη εταιρεια.Απο εκει και περα δεν ειναι κακο scooter . εγω και τα ταξιδακια μου εχω κανει της ταξεως 150 χιλιομετρα σε μια μερα και καθε μερα κανω 60 χιλιομετρα λογω δουλειας. Τωρα κατι βιδες που παιζει να ξεσφίγγονται, λιγο οτι η αναρτηση οτι δεν ειναι και η πιο ανετη δεν τα πολυ κοιταω. Απλα εμενα με κουρασε γιατι για ενα μεγαλο διαστημα εγινα φιλος με τα συνεργεια που δεν ξεραν και οι ιδιοι τι να κανουν γιατι δεν ειχαν σωστες εντολες απο τα κεντρικα απο οτι καταλαβα. Λογικα καποιο μοντελο του 2015 θα τα εχει λυμενα ολα αυτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ouch. Σιγουρα θα ειναι λυμενο το προβλημα. Κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να παρεις piaggio. Δεν εχω ακουσει ουτε εναν κατοχο να λεει καλα λογια (ειδικα απο beverly).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eεεε ρε συ gkourmoul1 δεν ειναι τοσο απλο το να ακυρωσεις ετσι απλα το beverly οταν κοιτας αποκλειστικα για σκουτερ καλυπτει αρκετες αναγκες απο την αποψη οτι εχει χωρο κατω απο την σελα ειναι απο τα πιο ομορφα , καλα υποκειμενικο ειναι αυτο , βρισκεις ευκολα ανταλακτικα κτλ κτλ.. Παντως εγω αν μπορουσα να συμβουλεψω καποιον στο τι να παρει , μετα απο την εμπειρια μου αυτη , ειναι yamaha xmax 250 - 400 ή sh300.(για αυτα τα κυβικα μιλαω παντα)

στανταρ πραγματα να μην εχεις μπελαδες στο μυαλο σου.

Αλλιως παρε μηχανη κατι που το σκεφτομαι και εγω εντονα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην σκας φίλε πάρτο έχουν λύσει τα θεματακια του ,(απο οτι λενε )

Κάνε και επέκταση εγγύησης βρες έναν σωστό μάστορα για τα σέρβις και είσαι οκ απλά διάλεξε σκούρο χρωμα γιατί κάτι ανοιχτά κοκινα μπορντό ξεβάφανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eεεε ρε συ gkourmoul1 δεν ειναι τοσο απλο το να ακυρωσεις ετσι απλα το beverly οταν κοιτας αποκλειστικα για σκουτερ καλυπτει αρκετες αναγκες απο την αποψη οτι εχει χωρο κατω απο την σελα ειναι απο τα πιο ομορφα , καλα υποκειμενικο ειναι αυτο , βρισκεις ευκολα ανταλακτικα κτλ κτλ.. Παντως εγω αν μπορουσα να συμβουλεψω καποιον στο τι να παρει , μετα απο την εμπειρια μου αυτη , ειναι yamaha xmax 250 - 400 ή sh300.(για αυτα τα κυβικα μιλαω παντα)

στανταρ πραγματα να μην εχεις μπελαδες στο μυαλο σου.

Αλλιως παρε μηχανη κατι που το σκεφτομαι και εγω εντονα.

Πανεμορφο ειναι. Σωστο Ιταλικο, δεν διαφωνω.

Μονος σου προτεινεις yamaha ή honda παντως....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα