Jump to content
Sign in to follow this  
F1z

διχως τσοκ!!

Recommended Posts

Λοιπον παιδια το ερωτημα ειναι απλο.εχω ενα διχρονο f1z και μαμα εχει mikuni 20 με choke(αερας).Τωρα πηρα απο εναν ενα 24αρι mikuni αλλα δεν εχει choke!Τι να κανω για να παιρνει με τη μια τον χειμωνα ειδικα? :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχει μηπως κατι αν μπουζοπιπα το 24αρι με 2 καλωδια και φισα? Καρμπ χωρις τσοκ δεν υπαρχει. Ή ηλεκτρικο ή μηχανικο θα εχει. Αν το αγορασες μεταχειρισμενο ισως στο πουλησαν χωρις τη φισα, η οποια εχει 50€ ως ανταλλακτικο. Εγω ενα 22 μικουνι που εχω, εχει ηλεκτρικο τσοκ με φυσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν είναι με ντιζα για να καταλήξει στο μοχλακι που εχεις στο τιμόνι. μερικά παπιά ή σκούτερ έχουν στην πλεξούδα φισα δίπλα στο Κάρμπ και κουμπωνει εκεί.

αλλιως αν ξεβιδωσεις τις 2 βιδουλες και βγαλεις τελείως την μαύρη φισα με τη βελόνα θα δεις οτι είναι ίδια η τρύπα με το απλό τσοκ. εκεί θες πατέντα για να το κανεις απο ηλεκτρικό σε μηχανικό τσοκ.

δεν το έχω δοκιμάσει εγώ ο ίδιος να κάνω την πατέντα.

Τροποποιήθηκε από τον zentakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ εγινε φιλε ευχαριστω!εκτος απο το τσοκ ομως....υπαρχει αλλ λυση για να παιρνει μπροστα οταν εχει πολυ κρυο???καποιος μου πε να βαζεις το χερισου μπροστα στο καρμπ,να καλυβεις την τρυπα δηλαδη και να τραβας μανιβελιες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια.και αν θελησω να βαλω ηλεκτρικο τσοκ στο F1 απο τι μηχανακι μπορω να βαλω?ξερετε?

πρεπει να κανεις πατεντα στην πλεξουδα για να κουμπωσει αυτη η φίσα που σου εδειξα παραπανω.

Μη σου πω οτι πρεπει να στη φτιαξει ηλεκτρολογος απο την αρχη ωστε να μην σου βραχυκυκλωσει τίποτα αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εβαζες καμμια φωτο απο αυτο που σου πουλησαν ισως κατι να βρισκαμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια το πηγα σε μαστορα και μουπε οτι τελικα το καρμπυρατερ εχει τσοκ.ειναι ενα σιδερακι που το τραβας εξω και ανοιγει το τσοκ,και οταν το πατας μεσα κλεινει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε φιλε ολα τα τσοκ ετσι ειναι. Η διαφορα ειναι στο πως ανοιγει/κλεινει.

Δες στη φωτο απο το νετ που σου εβαλα πιο πανω που δειχνει το μαυρο σκετο. Αυτο το χρυσαφι πυραυλακι ειναι ιδιο σε ολα τα τσοκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα