Jump to content
Sign in to follow this  
Magician

Πρόβλημα με Kawasaki kaze

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες.

So,πριν από κάνα δίμηνο αγόρασα ένα kawasaki kaze r 115 του 2005.Το μηχανάκι είναι άψογο εκτός από ένα θεματάκι που είχε από την αρχή που το πήρα.

Έχει ένα θέμα με το ''ζέσταμα'' της μηχανής.Όλοι ξέρουμε ότι το χειμώνα οι φίλοι μας θέλουν λίγο παραπάνω χρόνο για να ζεσταθούν αλλά το δικό μου έχει πρόβλημα ακόμα και όταν οδηγώ πάνω από 15 λεπτά!

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος,όταν οδηγώ και σταματήσω με αναμμένη μηχανή αρχίζει η μηχανή σαν να δυσκολεύεται,τρεμοπαίζουν τα φώτα στο κοντέρ και αν δεν δώσω λίγο ξερό γκάζι θα μου σβήσει.

Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει.Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλημέρα παίδες.

So,πριν από κάνα δίμηνο αγόρασα ένα kawasaki kaze r 115 του 2005.Το μηχανάκι είναι άψογο εκτός από ένα θεματάκι που είχε από την αρχή που το πήρα.

Έχει ένα θέμα με το ''ζέσταμα'' της μηχανής.Όλοι ξέρουμε ότι το χειμώνα οι φίλοι μας θέλουν λίγο παραπάνω χρόνο για να ζεσταθούν αλλά το δικό μου έχει πρόβλημα ακόμα και όταν οδηγώ πάνω από 15 λεπτά!

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος,όταν οδηγώ και σταματήσω με αναμμένη μηχανή αρχίζει η μηχανή σαν να δυσκολεύεται,τρεμοπαίζουν τα φώτα στο κοντέρ και αν δεν δώσω λίγο ξερό γκάζι θα μου σβήσει.

Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει.Ευχαριστώ.

Ψήλωσε λίγο το ρελαντί αν είναι χαμηλά. Είναι μια βίδα που προεξέχει δεξιά του καρμπυρατέρ. Λογικά δε χρειάζεται καν κατσαβίδι, σου δίνει χέρι στα περισσότερα παπιά. Δεξιόστροφα αυξάνουν οι στροφές, αριστερόστροφα μειώνονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελει κατσαβιδακι,δεν γυρναει με το χερι,ειναι η μεσαια βιδα.

δωσε της ενα κλικ δεξια και βλεποντας αν συνεχιζει να σβηνει γυρνας λιγακι ακομη.

μετα πας για καθαρισμα καρμπυρατερ και σωστο ρυθμισμα απο καποιον που ξερει καλυτερα.

5842875_2_b.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα