Jump to content
alej

Kymco Agility city 150 vs Sym HD 200i Evo

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Γράφω για πρώτη φορά στο forum και ο λόγος είναι η αγορά ενός scooter.

Μετά από αρκετό ψάξιμο , αφού απέκλεισα κάποιες επιλογές, βρέθηκα στο εξής δίλημμα.

Kymco Agility city150(καινούργιο) ήSym HD 200i Evo(μεταχειρισμένο); Το μηχανάκι το θέλω για τις μετακινήσεις μου στην πόλη αλλά και για κάποιες διαδρομές εκτός με μια άνετη οδήγηση στα 90-100 km/h. Με ενδιαφέρει το θέμα της κατανάλωσης ( όπως όλους φαντάζομαι) να είναι σε χαμηλά επίπεδα( max εντός 4 lt/100). Επίσης θα ήθελα κάτι άνετο,όχι τόσο στους χώρους αποθήκευσης αλλά στην θέση οδήγησης.

Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο αγοράς του καινούργιου Sym HD2 125 παρόλο που ξεφεύγει λίγο στο κόστος.

Eχω κάποια άποψη για τα παραπάνω αλλά θα ήθελα να με ενημερώσετε και εσείς, κάτοχοι ή γνώστες, για το τι μπορούν να μου προσφέρουν τα παραπάνω scooters και ποιο είναι αυτό που μοιάζει περισσότερο φιλικό στις προσδοκίες μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το μονο σκουτερ που ξερω, ειναι το xmax

το ειχαν δυο φιλαρακια, ο ενας εκανε 2-3 φορες το σρονο αθηνα-ευβοια ταξιδι (200km) και πολυ στροφιλικι, ανεβοκατεβαινε 2 βουνα και δικαβαλο καμμια φορα.

γενικα δεν τους παρουσιασε ποτε καποιο προβλημα

ο ενας το πουλησε και ο αλλος το κολλησε γιατι το αφησε χωρις λαδια :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το xmax είναι ωραίο αλλά ξεφεύγει στην τιμή. Γενικώς έχω περιοριστεί πλέον σε αυτά τα 3 που ανέφερα. ^_^

Τροποποιήθηκε από τον alej

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάνω από 2 χιλιάρικα για σκούτερ με καρμπιρατέρ το θεωρό too much οπότε αν βρίσκεις σε καλή τιμή και κατάσταση το 200αρι τσιμπατο αλλιώς πάνε για το Agility

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα