D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2007 (τροποποιήθηκε) http://www.hlektra.com/iq/ Για πάμε..Ομολογώ ότι κάποια δεν τα καταλάβαινα... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2007 από τον D_artaGian Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2007 ΚΑΛΟ!! :D (Αλλα, πολυ λιγο, με την εννοια του συντομου...) Τα τεστακια της MENSA, τα εχετε υπ'οψιν? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2007 μερικα ακομα http://www.mensa.org.uk/iq-tests/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2007 το εκανα και εγω αλλα δεν καταλαβα καλα τα δυο τελευταια με τα σχηματα ….τελος παντων αυτά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2007 μα ποιοι ειστε τελικα , οι αϊνσταινδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2007 να σας πω την αλήθεια φοβαμαι να αποκαλυψω το σκορ μου......... γιατι ειναι πολυ πιθανον να ερθουν να με κλεψουν απο την ΝΑSA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2007 Στα σχηματα περναει ο πιο κολωφαρδος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2007 δεν νομιζω πες μου ποιο δεν καταλαβες να στο εξηγησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2007 Εγω δεν επιασα εκεινα τα τελαιταια σχηματα. :( Το ξανακανα κι ανεβηκα :D Τι γινεται ρε γμτο 138 anyway αφου δεν φαινεται στα σχηματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2007 (τροποποιήθηκε) Το τελευταίο με τα νούμερα το έκανα στην τύχη... δεν το έχω.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2007 από τον janabetis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2007 Νιωθω ηλιθιος.... 100 εβγαλα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2007 Ενώ εμείς ολοκληρωθήκαμε... Νιωθω ηλιθιος.... 100 εβγαλα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2007 Kαλα...μην τα πιστευεις και πολυ.Μλκιες ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batman 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2007 127 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XwRisVoh8itikes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2007 iq.bmpΌλα πάντως έχουν λογική εξήγηση !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melalefki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2007 Κανενα τεστ για λεκτικη, κοινωνικη και συναισθηματικη νοημοσυνη εχουμε? Για να εχουμε πιο ολοκληρομενη αποψη... :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2007 1584, 5255, 4164, 4328, 8243 Ποιο από τα παραπάνω νούμερα δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα; 1584 5255 4164 4328 8243 Mπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η λυση?Εγω βλεπω πως αυτο που ψαχνουμε ειναι το 1584. Ομως αν δεν πατησεις αυτο και πατησεις το 5255 βγαζεις μεγαλυτερο IQ. Δινω ακομα μια λογικη εξηγηση που υφισταται αλλα δεν πιστευω πως εννοει αυτη.Αλλα για να το βγαζει σωστο παει να πει πως ειναι αυτη. Για πειτε να το διασταυρωσουμε.Η δικη μου σκεψη ειναι οτι αν πολλαπλασιασεις το πρωτο με το τελευταιο ψηφιο του καθε αριθμου παιρνεις τον αριθμο που σχηματιζουν τα δυο εσωτερικα ψηφια.Αρα μονο το 1584 δεν το κανει αυτο. Η αλλη περιπτωση ειναι οτι το 5255 δεν εχει 4αρι ενω ολοι οι αλλοι αριθμοι εχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XwRisVoh8itikes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2007 1584, 5255, 4164, 4328, 8243 Ποιο από τα παραπάνω νούμερα δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα; 1584 5255 4164 4328 8243 Mπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η λυση?Εγω βλεπω πως αυτο που ψαχνουμε ειναι το 1584. Ομως αν δεν πατησεις αυτο και πατησεις το 5255 βγαζεις μεγαλυτερο IQ. Δινω ακομα μια λογικη εξηγηση που υφισταται αλλα δεν πιστευω πως εννοει αυτη.Αλλα για να το βγαζει σωστο παει να πει πως ειναι αυτη. Για πειτε να το διασταυρωσουμε.Η δικη μου σκεψη ειναι οτι αν πολλαπλασιασεις το πρωτο με το τελευταιο ψηφιο του καθε αριθμου παιρνεις τον αριθμο που σχηματιζουν τα δυο εσωτερικα ψηφια.Αρα μονο το 1584 δεν το κανει αυτο. Η αλλη περιπτωση ειναι οτι το 5255 δεν εχει 4αρι ενω ολοι οι αλλοι αριθμοι εχουν. Το πιο εύκολο είναι και το πιο σωστό σ αυτες τις περιπτωσεις... συνεπώς το 2ο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες