vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Αν γνωρίζει κανείς κάποιον στατιστικό που να είναι όμως τζιμάνι, να παίζει το SPSS στα δάκτυλα και να έχει πραγματική γνώση εξαγωγής αποτελεσμάτων ερευνητικών μελετών, θα ήθελα να μου στείλει κάποιο π.μ. με τα στοιχεία του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Καποτε ηταν αλλιως το καμακι..πηγαινες σε καμμια καφετερία,εκλεινες κανα ματι ναουμε,λιγο ανοιχτο το πουκαμισο με τα λαχούρια να δειχνει δασυτριχο το στηθος,καμμια αλυσιδουλα στο χερι,οδοντογλυφιδα δαγκωματια κι ελεγες μαναρι σε γουσταρω κι ετσι κι αλλιωτικα και την επαιρνες κι εφευγες ξεκρανωτοι με το XR400...Τωρα αυτες με τα Xr την πεφτουνε με SPSS και ΠΜ...παει χαλασε η κΕνωνια... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 :tooth: αστο καλό σου! με έκανες και γέλασα πάνω που ήμουν φουλ στα νεύρα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Για εισαγωγη δεδομενων, αναλυση συχνοτητων και crosstabulations μπορω να βοηθησω. Τα χρησιμοποιουσα συχνα σε ερευνες (ερωτηματολογια κλειστου τυπου). Περαιτερω δεν γνωριζω. Αν μπορω να σε βοηθησω με αυτα... καλως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο μου, κι εγώ ξέρω κάποια βασικά πραγματάκια, αλλά χρειάζομαι κάποιον στατιστικό με παραπάνω γνώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Γράψε βρε κουκλίτσα μου πόσο πολύ θα αγαπάς αυτόν που θα σου βρεί το τηλέφωνο απο το κατάλληλο άτομο, να μοσχοπουλήσω και εγώ ένα νουμεράκι εδώ μέσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν το κατάλληλο άτομο είναι όντως κατάλληλο για τα δικά μου δεδομένα (ειμαι απαιτητική υπ' όψιν) τότε οχι μόνο τον αγαπώ πολύ... ΑΛΛΑ έχει και το καλυτερότερο μηχανάκι από όλα!!! ΥΓ: στη σημερινή συνάντηση πάντως, αυτό το "βρε κουκλίτσα μου" μαζί με ένα "άσε μας" από μπροστά, πολύ κρατιόμουνα να μην το πω... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2014 από τον vaelsod 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 Βρήκες; Γνωρίζω μια κοπέλα αλλά είναι ... Ιταλία ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 βρήκα, ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2014 βρήκα, ευχαριστώ! Κριμα...γαμωτ... :( παει...το χασαμε το κορμι πατριωωωωωτττ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες