mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) ΕΔΩ για τους φίλους.. http://dytikanea.gr/?p=1732 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2014 από τον mario 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Οποιος καταφερει να παει ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ πολλες φωτογραφιες και βιντεο σε HD !!! Μετα απο το αγαπημενο μου F-5, το Α-7 ειναι ενα απο τα αεροσκαφη που μου αρεσει πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Ω ρε γαμώτο, δεν παίζει με τίποτα την Παρασκευή. Α7 lover από εδώ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepul 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Φωτιές μας ανάψες,το ήξερα αλλα το είχα ξεχάσει...πρελουδιο για τους κουρσάρους. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2014 από τον sepul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Εχουμε φωτογραφιες μηπως;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 δεν τραβηξα καμια φωτο :( παντως νταξ τα 10 λεπτα του air show (zeus και μια ομαδα με τ-6) αξιζαν και τα στατικα α-7 που ειχαν.. πιο πολυ reunion αποστρατων της μοιρας παρα φάση για το κοινο ηταν.. και ειχε και ποσες ωρες χαιρετισμους και λογους αρχηγων/αρχιμανδιτων και αλλων παπαρηδων.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Στατικα Α-7; Δεν εκαναν τελευταια πτηση αποχαιρετισμου;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2014 Στατικα Α-7; Δεν εκαναν τελευταια πτηση αποχαιρετισμου;;; Κανανε και τελευταια πτηση ναι.. Αν και νομιζω οτι θα γινει και αλλη μια πτηση τους οταν πανε τα επετειακα στο μουσειο αεροποριας στο τατόι (κατι τετοιο μου ειπαν δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα καλα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Την Δευτέρα στις 12,00 θα κάνει δοκιμαστικά η ομάδα Ζεύς για την παρέλαση http://www.haf.gr/el...am_program.html Πέρισυ που βρέθηκα τυχαία στην Παραλία , μου έφυγε το σαγόνι μ' αυτά που έκαναν Οπότε θα κατέβω να τους δω , αν δεν ρίχνει καρέκλες. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 24 , 2014 από τον tre Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Οι πιλότοι των Α-7, οι χειριστές των μαχητικών που ήταν γνωστά ως "κουρσάροι" και αποτελούσαν για τη χώρα μας το στρατηγικό της όπλο για δεκαετίες απέναντι στην Τουρκία, δημιούργησαν ένα ακόμα βίντεο ως απόδοση φόρου τιμής σε αυτά. http://news247.gr/eidiseis/amyna/etsi_apoxairethsan_oi_teleytaio_iptamenoi_koyrsaroi_ta_thrylika_a-7.3097263.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Θρυλος!!! Πραγματικος θρυλος! Στεναχωρεθηκα οταν πεταξα για τελευταια φορα με την αγαπημενη μου Ντακοτα πριν πολλα χρονια Θυμαμαι ακομη την 29 Μαρτιου του 2001 οταν αποσυρθηκε οριστικα ενα απο τα αγαπημενα μου μαχητικα, το F-5! Ενα, ενα , αεροσκαφη με τα οποια μεγαλωσαμε περνουν πλεον στην ιστορια σαν θρυλοι των ελληνικων ουρανων... Αναμνησεις που θα θυμομαστε οσα τα αγαπησαμε για παντα!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 Την Δευτέρα στις 12,00 θα κάνει δοκιμαστικά η ομάδα Ζεύς για την παρέλαση http://www.haf.gr/el...am_program.html Πέρισυ που βρέθηκα τυχαία στην Παραλία , μου έφυγε το σαγόνι μ' αυτά που έκαναν Οπότε θα κατέβω να τους δω , αν δεν ρίχνει καρέκλες. Κατέβηκα Παραλία , καφεδάκι και απόλαυση live !!! Βάλτε την ένταση στο τέρμα και απολαύστε και εσείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες