javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2006 Εγω δεν καταλαβα αν εχεις καποιο μαγαζι ή απλα τα φτιαχνεις για παρτυ σου... παντως αν παιζει το πρωτο, θα με ενδιεφερε να τα λεγαμε απο κοντα καποια στιγμη (αργοτερα, να'χουμε λεφτα) για τα xenon. Aν θες κανε μια προχειρη εκτιμηση για το CBF 600s. Aν γινεται καταρχην και ποσό... ειτε με το ΧΕΝΟΝ ειτε με το αλογονου+πατεντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkyDiver 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2006 Εγω δεν καταλαβα αν εχεις καποιο μαγαζι ή απλα τα φτιαχνεις για παρτυ σου... παντως αν παιζει το πρωτο, θα με ενδιεφερε να τα λεγαμε απο κοντα καποια στιγμη (αργοτερα, να'χουμε λεφτα) για τα xenon. Aν θες κανε μια προχειρη εκτιμηση για το CBF 600s. Aν γινεται καταρχην και ποσό... ειτε με το ΧΕΝΟΝ ειτε με το αλογονου+πατεντα. <{POST_SNAPBACK}> Παλιά είχα συνεργείο μοτοσικλετών. Το σταμάτησα λόγω αλλαγής επαγγέλματος, αλλά ο χώρος υπάρχει σαν ατομικό συνεργείο. Ασχολούμαι με τα xenon περισσότερο φιλικά παρά επαγγελματικά, αλλά λόγω γνωριμιών τα παίρνω σε πάρα πολύ καλές τιμές. Όποτε θέλεις μπορούμε να τα πούμε. Δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω τηλέφωνο από εδώ ή διαφορετικά με πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες