Jump to content
Sign in to follow this  
Andim

Honda Astrea Εκκεντροφορος

Recommended Posts

Γεια σας,εχω ενα μοτερ honda astrea μοτερ μαμισιο κ θα ηθελα να τραβαει λιγο καλυτερα απο οτι ειναι τωρα,χωρις να πειραξω και πολυ τον κινητηρα.ελεγα να του αλλαξω ενα εκκεντροφορο και ειμαι αναμεσα σε uma racing και f200.εχω παρακολουθησει αρκετα θεματα εδω μεσα,και απο οτι καταλαβα αυτοι οι 2 ειναι οι καλυτεροι για μια αστρεα κεφαλη.εχουν διαφορες αυτοι οι 2 μεταξυ τους?

<το μηχανακι φοραει μικυνι 24 carb-και apido εξατμιση>

Τροποποιήθηκε από τον Andim

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οι διαφορες τους ειναι το βυθισμα τους που μετριετε σε μοιρες.Ο ουμα εκκεντροφορος ειναι ο πιο αγριος στην αγορα, καποιοι λενε πως ειναι καλυτερος και απο τον το R20 της TAKEGAWA.Εγω σου προτεινω αυτων.Τωρα αν θες να δεις μια βελτιωση στο μηχανακη σου θα σου προτεινα μαζι με τον εκκεντροφορο να κανεις ενα ελαφρωμα στο βολαν και στην καμπανα ωστεε να εχει καλυτερο στροφαρισμα το μηχανακι.Τελος καλο θα ηταν μια ηλεκτρονικη αλλα δεν ειναι και αναγκαιο.Αυτα αν δεν θες να π[ειραξης τον κινητηρα πολυ γιατι μετα παμε σε φτιαξιμο κεφαλης και αλλα πραγματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι διαφορες τους ειναι το βυθισμα τους που μετριετε σε μοιρες.Ο ουμα εκκεντροφορος ειναι ο πιο αγριος στην αγορα, καποιοι λενε πως ειναι καλυτερος και απο τον το R20 της TAKEGAWA.Εγω σου προτεινω αυτων.Τωρα αν θες να δεις μια βελτιωση στο μηχανακη σου θα σου προτεινα μαζι με τον εκκεντροφορο να κανεις ενα ελαφρωμα στο βολαν και στην καμπανα ωστεε να εχει καλυτερο στροφαρισμα το μηχανακι.Τελος καλο θα ηταν μια ηλεκτρονικη αλλα δεν ειναι και αναγκαιο.Αυτα αν δεν θες να π[ειραξης τον κινητηρα πολυ γιατι μετα παμε σε φτιαξιμο κεφαλης και αλλα πραγματα.

οχι δεν θελω να παω σε πειραγμα κινητηρα και ιστοριες.ηλεκτρονικη εχω ηδη μια apido ρυθμιζομενη,που μου εχει βγει αρκετα καλη.και εγω τον uma σκεφτομουν(ειναι κ αρκετα ποιο φθηνος απο τον φ200 :blush: )

με τον uma θα πηγαινει καλυτερα στα χαμηλα η υψηλα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα κυβικα ειναι οσα στην υπογραφη σου, δηλαδη 107; Σε αυτα τα κυβικα καλυτερα βαλε τον f100 (ειναι ιδιος ακριβως με τον f200 απλα χωρις ρουλεμαν). Ο uma που εχω και εγω αποδιδει αριστα σε πιο πανω κυβικα με σωστο γραναζωμα βεβαια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα κυβικα ειναι οσα στην υπογραφη σου, δηλαδη 107; Σε αυτα τα κυβικα καλυτερα βαλε τον f100 (ειναι ιδιος ακριβως με τον f200 απλα χωρις ρουλεμαν). Ο uma που εχω και εγω αποδιδει αριστα σε πιο πανω κυβικα με σωστο γραναζωμα βεβαια.

οχι δεν ειναι αυτος ο κινητηρας,εχω 2 παπακια και τα 2 glx,ο ενας φοραει αστρεα μοτερ και ο αλλος φοραει ενα λιφαν 110....οταν λες αποδιδει σε πιο πανω κυβικα?μετα ισως ειναι καλυτερα να βαλω τον f200.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτεινεται απο 125 κυβικα και πανω αλλα ξερω φιλους με τα ιδια κυβικα (53mm) και ειναι ευχαριστημενοι. Επειδη ειναι αγριος θελει λιγα κυβικα αλλα θα ψαχτεις και με τα γραναζια. Ο f200 δε συγκρινεται με τον uma Πιστεψε με.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον τελικα θα βαλω τον uma στο astrea.επισης θα παρω ενα ακομα uma εκκεντροφορο για το lifan μαζι με μια astrea κεφαλη

http://mototrade.gr/...F%84%CE%B7.html

και μια καμπανα απο c90 για μεγαλυτερες σχεσεις...

http://mototrade.gr/store/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1-honda-c50-90-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1-lifan-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BC.html&search=%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1

Τροποποιήθηκε από τον Andim

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να την κανεις την απομιμηση της κεφαλης astrea οταν με τη cdi θα πηγαινει πολυ καλυτερα και με τα ιδια χρηματα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να την κανεις την απομιμηση της κεφαλης astrea οταν με τη cdi θα πηγαινει πολυ καλυτερα και με τα ιδια χρηματα;

ναι αλλα η cdi υποτιθεται οτι ειναι για 120 κυβικα+ αν δεν κανω λαθος....μου ειπαν οτι καλυτερα θα ηταν μια αστρεα κεφαλη για το λιφαν.τωρα καθε γνωμη δεκτη... :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω cdi θα επαιρνα, την ειχα οταν ηταν 53mm αστροφαλοτο και δεν ειχα ποτε προβλημα.

Τροποποιήθηκε από τον klaipelas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη με εκκεντροφορο astrea αλλα για να εισαι σιγουρος θα τους παρεις τηλ πριν την αγορασεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα