Jump to content
Andreas50cc

Honda glx sos παιδια βοηθεια!!!!

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμενα εχω ενα honda glx 50cc και θελω να το αμαβαθμισω στα 90cc και πανω εχω ενα κυλινδροπιστονο 49mm που θα βαλλω αλλα δεν ξερω τι αλλο πρεπει να προσθεσω πχ τι καρμπυρατεερ κτλ μπορειτε να βοηθησετε ευχαριστω για το χρονο σας !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το "90αρι" εχει μεγαλυτερη διαδρομη απο το 50αρι..δλδ αλλο στροφαλο στα 49,5mm!! Και πιστονακι 47mm...στην ουσια δλδ ειναι 85,84 κυβικα!!!

Τωρα αν το πιστονι που εχεις ειναι για 90αρα διαδρομη θα εισαι 93,3 κυβικα!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω 49μμ πιστνι και κυλινδρο τι στροφαλο να βαλω και τι καρμπυρατερ??

Το "90αρι" εχει μεγαλυτερη διαδρομη απο το 50αρι..δλδ αλλο στροφαλο στα 49,5mm!! Και πιστονακι 47mm...στην ουσια δλδ ειναι 85,84 κυβικα!!!

Τωρα αν το πιστονι που εχεις ειναι για 90αρα διαδρομη θα εισαι 93,3 κυβικα!! :_thumbsup:

Εχω 49μμ πιστονι τι στροφαλο και τι καρμπυρατερ να βαλλω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω 49μμ πιστνι και κυλινδρο τι στροφαλο να βαλω και τι καρμπυρατερ??

Εχω 49μμ πιστονι τι στροφαλο και τι καρμπυρατερ να βαλλω

49 πιστονι...για τι διαδρομη ξερεις??? αν ειναι για 50αρα δεν σ κανει!!! Θες πιστονι για 90αρα διαδρομη και καρμπ βαλε απο Astrea και θα ειναι μια χαρα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

49 πιστονι...για τι διαδρομη ξερεις??? αν ειναι για 50αρα δεν σ κανει!!! Θες πιστονι για 90αρα διαδρομη και καρμπ βαλε απο Astrea και θα ειναι μια χαρα!!!

Μηπως ξερεις ρε μεγαλε αν μπορω να αλλαξω ολ οτο μοτερ του glx με ενα 110cc lifan?Η θα μου βγαλει προβλημα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το lifan ειναι η ευκολη λυση....και αν δεν το πειραξεις ισως να μην παθει ποτε ,τιποτα!!! Για μενα παντως αξιζει να φτιαξεις το Honda!!!

Αλλη αξια και αλλη ποιοτητα απο θεμα υλικων και ανοχων.. Δικα σου τα λεφτα ,δικη σου και η αποφαση :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τυπικα χρειαζεσαι την στροφαλομπιελα απο το 90αρι, ενα πιστονι 47mm και το καρμπ απο το Astrea !!

Αν θες να το κανεις σωστα τωρα, πρεπει να βαλεις αυτα που σ ειπα απο πανω + μια αλλη κεφαλη απο 90αρη ή Astrea και ισως και μια ηλεκτρονικη :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τυπικα χρειαζεσαι την στροφαλομπιελα απο το 90αρι, ενα πιστονι 47mm και το καρμπ απο το Astrea !!

Αν θες να το κανεις σωστα τωρα, πρεπει να βαλεις αυτα που σ ειπα απο πανω + μια αλλη κεφαλη απο 90αρη ή Astrea και ισως και μια ηλεκτρονικη :_thumbsup:

Ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω απλα η ανυσυχια μου ειναι μηπως δεν ταιριαξουν οι μαρκες και βγαλει προβλημα αν μπορεις να προτειενεις μαρκες θα βοηθουσε πολυ ευχαριστω παντως που ασχολεισαι!! :_thumbsup: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα προσπαθησε να αποφυγεις τα κινεζικα... :_thumbsup:

Ευχαριστω αδερφε αν εχεις καποιο προβλημα και μπορω να βοηθησω ειμαι εδω :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα