Andreas50cc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2014 Γεια σας και απο εμενα εχω ενα honda glx 50cc και θελω να το αμαβαθμισω στα 90cc και πανω εχω ενα κυλινδροπιστονο 49mm που θα βαλλω αλλα δεν ξερω τι αλλο πρεπει να προσθεσω πχ τι καρμπυρατεερ κτλ μπορειτε να βοηθησετε ευχαριστω για το χρονο σας !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xristos88 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2014 Το "90αρι" εχει μεγαλυτερη διαδρομη απο το 50αρι..δλδ αλλο στροφαλο στα 49,5mm!! Και πιστονακι 47mm...στην ουσια δλδ ειναι 85,84 κυβικα!!! Τωρα αν το πιστονι που εχεις ειναι για 90αρα διαδρομη θα εισαι 93,3 κυβικα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas50cc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2014 Εχω 49μμ πιστνι και κυλινδρο τι στροφαλο να βαλω και τι καρμπυρατερ?? Το "90αρι" εχει μεγαλυτερη διαδρομη απο το 50αρι..δλδ αλλο στροφαλο στα 49,5mm!! Και πιστονακι 47mm...στην ουσια δλδ ειναι 85,84 κυβικα!!! Τωρα αν το πιστονι που εχεις ειναι για 90αρα διαδρομη θα εισαι 93,3 κυβικα!! Εχω 49μμ πιστονι τι στροφαλο και τι καρμπυρατερ να βαλλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xristos88 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2014 Εχω 49μμ πιστνι και κυλινδρο τι στροφαλο να βαλω και τι καρμπυρατερ?? Εχω 49μμ πιστονι τι στροφαλο και τι καρμπυρατερ να βαλλω 49 πιστονι...για τι διαδρομη ξερεις??? αν ειναι για 50αρα δεν σ κανει!!! Θες πιστονι για 90αρα διαδρομη και καρμπ βαλε απο Astrea και θα ειναι μια χαρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas50cc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 49 πιστονι...για τι διαδρομη ξερεις??? αν ειναι για 50αρα δεν σ κανει!!! Θες πιστονι για 90αρα διαδρομη και καρμπ βαλε απο Astrea και θα ειναι μια χαρα!!! Μηπως ξερεις ρε μεγαλε αν μπορω να αλλαξω ολ οτο μοτερ του glx με ενα 110cc lifan?Η θα μου βγαλει προβλημα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xristos88 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 Το lifan ειναι η ευκολη λυση....και αν δεν το πειραξεις ισως να μην παθει ποτε ,τιποτα!!! Για μενα παντως αξιζει να φτιαξεις το Honda!!! Αλλη αξια και αλλη ποιοτητα απο θεμα υλικων και ανοχων.. Δικα σου τα λεφτα ,δικη σου και η αποφαση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas50cc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 Θελω την βοηθεια σου τι πρεπει να αλλαξω για να το κανω 90αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xristos88 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Τυπικα χρειαζεσαι την στροφαλομπιελα απο το 90αρι, ενα πιστονι 47mm και το καρμπ απο το Astrea !! Αν θες να το κανεις σωστα τωρα, πρεπει να βαλεις αυτα που σ ειπα απο πανω + μια αλλη κεφαλη απο 90αρη ή Astrea και ισως και μια ηλεκτρονικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas50cc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2014 Τυπικα χρειαζεσαι την στροφαλομπιελα απο το 90αρι, ενα πιστονι 47mm και το καρμπ απο το Astrea !! Αν θες να το κανεις σωστα τωρα, πρεπει να βαλεις αυτα που σ ειπα απο πανω + μια αλλη κεφαλη απο 90αρη ή Astrea και ισως και μια ηλεκτρονικη Ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω απλα η ανυσυχια μου ειναι μηπως δεν ταιριαξουν οι μαρκες και βγαλει προβλημα αν μπορεις να προτειενεις μαρκες θα βοηθουσε πολυ ευχαριστω παντως που ασχολεισαι!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xristos88 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Απλα προσπαθησε να αποφυγεις τα κινεζικα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas50cc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Απλα προσπαθησε να αποφυγεις τα κινεζικα... Ευχαριστω αδερφε αν εχεις καποιο προβλημα και μπορω να βοηθησω ειμαι εδω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες